Connect with us

10 secrete despre trucurile de frumusețe virale de pe internet pe care toată lumea ar trebui să le afle

Îngrijire

10 secrete despre trucurile de frumusețe virale de pe internet pe care toată lumea ar trebui să le afle

10 secrete despre trucurile de frumusețe virale de pe internet pe care toată lumea ar trebui să le afle

Am văzut cu toții acele trucuri și tutoriale de frumusețe extrem de populare pe Internet. Unele dintre ele par a fi foarte eficiente, dar altele te lasă fără cuvinte și te gândești că nu le vei încerca niciodată.

Noi, de la Tasta am vrut să aflăm dacă unele dintre aceste sfaturi funcționează sau nu. Deci, iată ce am făcut.

Am ales cele mai bune  trucuri de frumusețe și am rugat-o pe Daiana din redacție să le testeze.

1. Tutorialul spune că veți obține gene mai lungi și mai groase dacă folosiți pudră de talc înainte de a folosi rimelul

Genele mele au ajuns într-adevăr pline de volum și mai lungi, poate chiar prea mult pentru că unele dintre ele au rămas împreunate. Poate dacă utilizați un pieptene curat pentru a vă peria și separa genele, metoda de mai sus menționată de a obține un aspect dramatic va funcționa bine.

2. Un strat de amidon de porumb îți va face rujul strălucitor mai mat

Tutorialul sugerează să aplicăm un strat de ruj, iar după aceea se introduce un strat de amidon de porumb. În ciuda așteptărilor mele destul de pesimiste, am obținut efectul mat, pe care îl căutam. Cu toate acestea, nu s-a simțit bine pe buzele mele – încă puteam simți textura granulară și am aveam un gust ciudat în gură. Nu aș folosi această metodă  zi de zi pentru rutina mea de frumusețe, totuși ar putea fi util dacă aveți o ședință foto sau ceva de genul acesta.

3. Utilizați o bandă de scotch atunci când aplicați eyeliner-ul și umbrele

Roman, fotograful nostru, mi-a sugerat să pun mai întâi o bandă pe mâna mea, pentru a evita iritarea și pentru a scoate banda mai ușor. Și, recunosc, a fost un sfat foarte bun. Cu ajutorul trucului de scotch, am aplicat rapid fardul de ochi și am obținut o margine ascuțită. Rezultat: Pot să recomand această metodă și probabil că o voi folosi singură.

Citește și:   Acest test simplu cu cinci imagini va dezvălui pe ce fel de inteligență te bazezi cel mai tare

4. Utilizați balsamul sensibil aftershave pentru bărbați ca bază de machiaj

Chiar și acei experți în frumusețe care au milioane de adepți pe blogurile lor sau înnebunit să folosească un brand popular de balsam după bărbați ca bază de machiaj. Am aplicat niște balsam pe jumătate din fața mea, un grund de machiaj pe cealaltă jumătate și un fond de ten ușor pe toată fața mea. Nu am observat nici o diferență la început, dar balsamul mirosea ca alcoolul și era într-o sticlă fără pompă, deci era greu de folosit.

Am fotografiat machiajul meu după cinci ore în birou și o plimbare lungă, care a implicat expunerea excesivă la soare. Ambele părți ale feței mele păreau aproape la fel, dar partea balsamului era puțin mai uleioasă. Nu am de gând să recomand acest truc, deoarece nu sunt sigură cum aftershave-ul și grund afectează pielea noastră. Arăta bine, dar daca balsamul după-amiaza funcționează la fel de eficient ca un grund, înseamnă că putem aplica orice cremă de față sau hidratant înainte de a folosi fondul de ten?

5. Aveți posibilitatea să transformați un creion pentru ochi într-un creion de ochi lichid dacă îl țineți sub o flacără

Uitați de linii precise și subțiri cu această metodă! Creionul pe care l-am folosit s-a topit foarte repede, iar liniile pe care le-a atras au devenit mai groase. În totalitate nu merită, din punctul meu de vedere.

6. Amestecați-vă oja cu amidon de porumb și veți obține un lac de unghii mat

Am amestecat niște oje cu amidon de porumb și rezultatul pe care l-am obținut nu era atât de frumos. Unghiile mele au fost acoperite cu o soluție de granule, nici măcar aproape de ceea ce numim un lac de unghii mat. Cred că mai pot vedea microgranulele de amidon de porumb. Nu cred că o să folosesc vreodată sfatul și nici nu vă recomand.

Citește și:   10 trucuri simple care îţi pot SALVA VIAȚA! Nu trece cu vederea peste numărul 5!

7. Dacă amesteciți fardurile de pleoape cu ojele puteți obține o culoare nouă

Tocmai am răzuit niște fard de obraz pe o farfurie și am amestecat cu o ojă. Principala problemă a fost amestecarea ingredientelor până când polishul de unghii se usucă complet. Ca urmare, nu am putut obține textura potrivită și au rămas multe urme. Voi recunoaște că am folosit un fard sclipitor, așa că acea culoare la care am ajuns s-a dovedit a fi un dezastru. Cu toate acestea, cred că puteți obține rezultate mai decente dacă experimentați culori diferite. De asemenea, ar putea fi o idee bună să folosiți o sticlă întreagă de ojă.

8. Puteți obține un french perfect cu o bucată de scotch

Sună ca ceva foarte ușor de făcut, nu-i așa? Plasați o bucată de bandă pe unghii, vopsiți, scoateți banda – și iată rezultatul! O linie perfectă. Te pot asigura – nu e așa de ușor. Am încercat din nou acest șmecherie, dar nu am noroc. Poate că am făcut ceva greșit, așa că las un semn de întrebare cu privire la acest truc.

9. Utilizați câteva agrafe pentru a face coada să arate mai bine

Cu siguranță nu merită. Indiferent pe care parte a capului le-am folosit, mi-au rănit pielea capului și nu am putut rămâne cu ele așa. Cine a venit pe pământ cu acest sfat?

10. Bonus: hack-uri secrete de ras

1. Radeți de jos în sus. Va împiedica usturimea și iritațiile.

2. Se rade după duș pentru a minimiza iritarea pielii. Aburul va deschide porii pentru a vă putea rade cu ușurință.

3. Utilizați balsam de păr în loc de cremă pentru ras dacă ați rămas fără.

Sursa

Pentru mai multe detalii urmăriți și acest video:

loading...
Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din Îngrijire

Sus