Connect with us

11 tactici pentru un sărut pasional perfect pe care fiecare bărbat trebuie să le cunoască

Stil de viață

11 tactici pentru un sărut pasional perfect pe care fiecare bărbat trebuie să le cunoască

11 tactici pentru un sărut pasional perfect pe care fiecare bărbat trebuie să le cunoască

Sărutul este unul dintre cele mai importante lucruri descoperite vreodată care ne ajută să exprimăm dragostea. Îţi poţi imagina o relaţie fără un sărut? Este un pas imporrtant pentru fiecare relaţie. Un sărut bun îţi poate schimba ziua, iar unul rău te poate lăsa fără iubită.

Sărutul este ca o primă impresie, iar o primă impresie proastă nu te va duce niciodată la departe. Ca să nu ajungi în această situaţie, iată care sunt câteva dintre cele mai bune tactici pe care ar trebui să le aplici:

1. Păstrează nasul departe – înainte să începi actul în sine, asigură-te că îţi aşezi capul corespunzător în aşa fel încât să fie în direcţia opusă de a fetei. Nu este prea plăcut atunci când nasurile voastre se întâlnesc şi chiar nu vrei asta.

2. Distribuţia – una dintre tacticile importante este să nu te concentrezi doar pe buzele ei. Asta va face tot procesul extrem de monoton. Oferă-i un mic pupic pe gât, iar în acest fel fata îşi va dori mai mult şi totul va deveni mai senzual.

Citește și:   10 vise terifiante care nu sunt deloc de ignorat și semnificația lor!

3. Buza de jos – cei mai mulţi bărbaţi tind să evite buza de jos a fetei, nu face şi tu asta. Asta este o tactică pe care trebuie să ţi-o aminteşti. Joacă-te puţin cu buza de jos şi fata va fi exaltată.

4. Fără buze uscate – buzele uscate şi crăpate nu sunt foarte atractive. Aplică puţin balsam de buze înainte de întâlnire şi păstrează-l la îndemână. Alege o aromă naturală şi nu aplica prea mult, diferenţa se va observa imediat.

5. Îndrăzneşte-te franţuzeşte – un astfel de sărut poate ajunge departe, şi poate fi destul de complicat. Nu-l face prea umed şi încearcă să fii atent şi la mişcările fetei.

6. Împrejurimile – cadrul în care o faci are un rol foarte important. Un loc aglomerat este cel mai rău, dar o sală de cinema sau o grădină sunt locurile perfecte. Este important ca fata să se simtă confortabil cu spaţiul în care se întâmplă.

7. Explorează – foloseşte-ţi limba ca pe o unealtă. Nu există nimic mi rău decât un bărbat care nu face nimic, ci pur şi simplu aşteaptă ca fata să facă totul.

Citește și:   "Unde naiba este Matt?" Un bărbat care s-a filmat câteva secunde în fiecare ţară pe care a vizitat-o, a ajuns celebru!

8. Prea repede – nu te grăbi în timpul unui sărut. Care este graba? Dacă o faci în grabă, aceasta s-ar putea să creadă că nu eşti interesat de ceva serios.

9. Multitasking – nu este bine să faci mai multe lucruri în acelaşi timp atunci când vine vorba despre sărut. Prima dată trebuie să setezi atmosfera şi apoi să faci altceva. Dacă insişti să o atingi în timpul primului sărut, s-ar putea să o faci să se simtă incorfortabil.

10. Îmbunătăţiri – dacă vrei să tratezi o fată într-un mod special, oferă-i flori, muzică romantică şi lumânări. Trebuie să spun mai multe?

11. Joacă-te cu părul ei – părul femeilor este mai lung ca al bărbaţilor cu un motiv. Foloseşte-te de părul ei şi joacă-te cu el cu blândeţe.

Pentru mai multe detalii, click aici:

Eu m-am străduit să scriu un articol interesant, dacă ai ajuns până aici îmi confirmi asta, dar oferă un LIKE şi un SHARE ca să îl vadă şi prietenii tăi!

loading...
Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe din Stil de viață

Sus