Connect with us

12 motive psihologice pentru care bărbații mai în vârstă preferă femeile tinere

Stil de viață

12 motive psihologice pentru care bărbații mai în vârstă preferă femeile tinere

12 motive psihologice pentru care bărbații mai în vârstă preferă femeile tinere

Iată care sunt motivele pentru care bărbaţii mai în vârstă aleg fete tinere:

1. Pentru stamina – fetele tinere au mai multă stamina decât femeile de vârstă mijlocie, nu au probleme de sănătate conforme cu vârsta, cum ar fi dureri de spate care afectează viaţa intimă. Poate sună dur, dar femeile tinere au aceste avantaje care atrag bărbaţii.

2. Criza de vârstă mijlocie
Bărbaţii care se simt nesiguri în legătură cu viaţa profesională, societate sau în viaţa personală tind să caute validare prin relaţiile cu femei mai tinere. Simt că au realizat ceva în viaţa atunci când se compară cu ele, spre deosebire de femeile de vârsta lor.

Acest factor afirmativ este unul dintre cele mai importante motive pentru care bărbaţii caută femei mai tinere.

3. Femeile tinere sunt mai vioaie
Femeile mai tinere au un corp mult mai bine definit, mai tonifiat şi mai atractiv. Sunt pregătite mereu să încerce lucruri noi, spre deosebire de femeile de o anumită vârstă. Sunt mult mai receptive către experimente.

4. Sunt mai uşor de părăsit
Femeile tinere au toată viaţa înainte şi multe opţiuni în viaţa personală. Există posibilitatea ca acestea să nu îşi dorească o relaţie pe termen lung, aşa că bărbaţii nu simt o responsabilitate foarte mare în faţa lor, fiind o ţintă destul de uşoară.

Citește și:   10 oameni care au luat cele mai PROASTE decizii din VIAȚA lor! Şi eu mă mir de numărul 2!

5. Discreţie
Atunci când vine vorba despre întâlnirile dintre un bărbat mai în vârstă şi o femeie tânără, putem spune că au cercuri diferite. Acest fapt le oferă spaţiu şi o viaţă privată, fără ca vreunul să intervină în viaţa celuilalt.

6. Femeile mai tinere sunt mai flexibile
Atunci când vine vorba despre relaţiile intime, bărbaţii aprecieaza o persoană flexibilă, iar femeile mai tinere pot oferi această opţiune. Nu ezită să încerce lucruri noi în pat. Aşadar, bărbaţii mai în vârstă îşi pot îndeplini toate fanteziile.

7. Mai puţină muncă
Într-o astfel de relaţie, bărbaţii nu trebuie să îşi facă griji în legătură cu responsabilitatea emoţională, pentru că nimeni nu pune presiune pe ideea de relaţie pe termen lung. Asta îl eliberează de efortul pe care poate ar trebui să îl depună în relaţie cu femeile mai bătrâne.

8. Mai puţină responsabilitate
Acest scenariu fără ataşament este câştigător în ambele situaţii şi le permite ambilor parteneri să aibă o aventură care, altfel, nu ar fi fost posibilă.

9. Control
Atunci când un bărbat mai în vârstă se întâlneşte cu o femeie tânără, are putere asupra ei. Are experienţă, are autoritate, iar dorinţa să copleşeşte aventură. Atunci când i se oferă ocazia să aibă această poziţie, un bărbat mai în vârstă este extrem de tentat să aleagă o femeie mai tânără.

Citește și:   Îți va deschide ochii! 5 aspecte psihologice care îți vor schimba modul în care privești viața!

10. Alimentarea orgoliului
Aceştia devin centrul atenţiei atunci când se întâlnesc cu o femeie mai tânără. Au o femeie tânără la braţ în faţa prietenilor apropiaţi şi asta le hrăneşte orgoliul într-un mod absolut irezistibil.

11. Rata scăzută a respingerilor
Nu doar bărbaţii mai vârsta preferă femei mai tinere, dar şi fetele tinere prefera bărbaţi mai în vârstă. Unii dintre aceşti bărbaţi arata irezistibil, aşa că femeilor le este greu să îi respingă.

Bărbaţii nu se ataşează de multe ori de partenera lor, iar asta le oferă un avantaj.

12. Aventură
Deşi au deja multă experienţă, bărbaţilor mai în vârstă le place aventură, iar aceasta poate veni în relaţie cu o femeie mai tânără mai degrabă decât cu femeile de aceeaşi vârstă.

Pentru mai multe exemple, click aici:

Eu m-am străduit să scriu un articol interesant, dacă ai ajuns până aici îmi confirmi asta, dar oferă un LIKE şi un SHARE ca să îl vadă şi prietenii tăi!

loading...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe din Stil de viață

Sus