Connect with us

17 trucuri de viață care sunt atât de proaste, încât nu trebuie să le urmeze nimeni!

Stil de viață

17 trucuri de viață care sunt atât de proaste, încât nu trebuie să le urmeze nimeni!

17 trucuri de viață care sunt atât de proaste, încât nu trebuie să le urmeze nimeni!

De câţiva ani, se tot poartă, în mediul online, acordarea de tot felul de sfaturi de viaţă care să te ajute în absolut orice domeniu posibil.

Chiar dacă nu le-a cerut nimeni, acestea ne invadează viaţă şi vrei, nu vrei, te influenţează într-o oarecare măsură. Omul este făcut în aşa fel încât să progreseze constant.

Se pare că oamenii sunt din ce în ce mai influenţaţi să îşi împărtăşească cunoştinţele în mediul online, aşa că invazia sfaturilor a început. Chiar şi în cele mai serioase cazuri, genul acesta de sfaturi ajung să ne amuze complet.

Iată că sunt persoane care îşi incendiază bucătăriile atunci când încearcă să gătească ceva, sau greşesc în asemenea hal, încât chiar îi pun pe alţii în pericol. Este extrem de important pentru fiecare om să încerce să trieze aceste sfaturi în funcţie de propriile nevoi.

Este indicat să ne ajutăm de sfaturile din mediul online, până la urmă avem şanse de a învăţa absolut orice. Acum nu ai avem nevoie de istalatori, pentru că putem să schimbăm singuri o ţeavă.

Pentru ce să ne cheltuim banii pe un laptop stricat când putem să încercăm să îl reparăm singuri, folosindu-ne de un tutorial din mediul online? Puterea internetului este nelimitată, iar noi ştim cel mai bine cum să profităm de asta.

Totuşi, sunt situaţii pe care oamenii trebuie să ştie să le gestioneze. Nu există nimic mai important decât starea noastră de bine, aşa că nu este cazul să încercăm unul dintre sfaturile care urmează mai jos, pentru că nu funcţionează.

Oamenii s-au entuziastmat prea tare atunci când au descoperit că există un sfat pentru orice şi este destul de interesant să aflăm că nu suntem singurii care se confruntă cu o anumită probleme.

Citește și:   Vi se pare greu să fiţi femeie acum? Priviţi ce chin îndurau femeile acum 100 de ani!

În spirit de solidaritate există tot felul de persoane care vor să împartă cu noi din experienţa lor. Din păcate, experienţa lor este una proastă. Aşadar, cum facem să descoperim care sunt sfaturile bune şi cele rele fără să le încercăm?

Bineînţeles, căutăm şi mai multă informaţie. Tocmai de aceea mediul online este un lanţ întreg de informaţii, în lanţ nesfârşit care uneori ne ajută, uneori ne încurcă.

Iată care sunt câteva dintre cele mai groaznice sfaturi din mediul online pe care nu trebuie să le urmezi niciodată:

1. Să deschizi o cutie de conserve de la fundul cutiei – o cutie de conservă deschisă cu susul în jos, este o idee dezastruoasă. Există două opţiuni: vei ajunge să împrăştii mâncarea peste tot, sau vei ajunge să te tai. Nici nu ştiu care e mai gravă.

2. Să foloseşti pliculeţe de ceai ca pe încălzitoare pentru mâini – o ideea teribilă. Nu doar că ceaiul respectiv îţi va păta mâinile şi că mirosul va rezista toată ziua, dar posibilitatea de a fi prins încercând să faci asta este pur şi simplu prea rușinoasă pentru a mai necesita explicaţii.

3. Să mănânci popcorn din glugă – acest truc ar putea părea genial, dar de ce ai face asta? Hanoracul va fi plin de firimituri, unsuros, greţos, popcornul pe care îl mănânci nu este curat, ci plinde scame şi microbi, nici măcar nu ştiu de ce trebuie să mă explic.

4. Să foloseşti bandă adezivă pe o furculiţă până devine lingura – lingurele sunt linguri şi nu pot fi înlocuite. De ce am face aşa ceva? Nu vei putea în veci să mănânci ceva lichid cu o astfel de improvizaţie, aşa că mai bine o laşi baltă.

Citește și:   Cum te ajută apa să fii mai productiv

5. Să oferi invitaţilor pasta de dinţi îngheţată pe post de bomboane mentolate – una dintre cele mai mari ciudăţenii de pe această listă este lagată de o imporvizatie ciudată. Este extrem de ciudat să te gândeşti că aşa ceva ar putea să fie gustos, chiar dacă aşa zisele bomboane sunt făcute cu pastă de dinţi pentru copii care este comestibilă.

6. Să distrugi gustul brânzei cu ceva mentolat – oamenii ne învaţă să tăiem brânză cu aţă dentară, pentru că în cazul unei probleme grave în care vei fi nevoit să tai brânză, nu vei dispune de un cuţit, dar vei dispune de aţă dentară.

Gustul brânzei va fi ruinat pe veşnicie şi nu vei mai putea privi niciodată o bucată de brânză delicioasă la fel, pentru că o vei asocia cu gustul de pastă de dinţi.

7. Să porţi sticle de apă goale pe post de pantofi – acest nivel de lene este mai mult decât putem comenta. Aşadar, dacă nu ai o pereche de slapi la tine, poţi să foloseşti sticle goale de plastic pe post de papuci.

De ce ai face vreodată aşa ceva? Aceasta imporvizatie este atât de ciudată, încât nimeni nu o va folosi niciodată.

Pentru mai multe exemple ciudate, click aici:

Chiar dacă oamenii care s-au gândit să ne înveţe aceste lucruri nu au fost rău intenţionaţi, iată că nu putem să credem că tot ce vedem în mediul online funcţionează. Uneori este mai bine să ne folosim instinctul.

loading...
Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din Stil de viață

Sus