Connect with us

5 motive relevante pentru care înșeală femeile, indiferent de vârstă!

Stil de viață

5 motive relevante pentru care înșeală femeile, indiferent de vârstă!

5 motive relevante pentru care înșeală femeile, indiferent de vârstă!

Vremurile în care femeile erau considerate doar mame, persoane care nu ar fi în stare să îşi înşele bărbatul niciodată, pentru că nu au nevoi speciale, s-au dus de mult.

Specialiştii au reuşit să facă o departajare clară între motivele pentru care înşeală bărbaţii şi cele pentru care înşeală femeile, mai ales din punct de vedere emoţional, dar şi asta s-a schimbat.

Femeile au ajuns să primească mult mai mult credit faţă de ceea ce se întâmplă în trecut, atunci când nimeni nu se gândea, în special, la nevoile lor. Aşadar, de ce înşeală femeile?

Chiar dacă multora le este greu să îşi imagineze faptul că nu sunt destul de buni pentru partenerele lor şi că aceasta simt nevoia să caute ceea ce nu primesc în altă parte, iată că se poate întâmpla.

Acestea sunt cinci dintre cele mai des întâlnite motive pentru care înşeală femeile:

1. Vârsta – Marsha, din Boston, era absolut tot ce şi-a dorit soţul ei: frumoasă, inteligenta şi amuzantă, cu un corp tonifiat. Apoi, după vârsta de 40 ani, aceasta şi-a înşelat soţul cu instructorul ei de yoga.

Specialiştii susţin că aceasta a simţit că frumuseţea ei se pierde, iar aventura a făcut-o să se simtă dorită. Bineînţeles, milioane de oameni îmbătrânesc în fiecare zi şi nu toţi simt nevoia să aibă o aventură. De ce a reacţionat Marsha aşa?

Fiecare om reacţionează diferit atunci când îmbătrâneşte, în special dacă este un gând care a apărut subit în mintea unei persoane, fără să fie pregătită în special pentru asta. Atunci sunt capabile femeile de cele mai impulsive acţiuni.

Ce trebuie să facă bărbatul: trebuie să îi oferi activităţi care să îi umple calendarul şi care să nu o lase să se gândească la această problemă în adâncime. Spre exemplu, dacă iubeşte să călătorească, oferă-i o vacanţă exotică.

Citește și:   Cele mai dure răspunsuri la mesajele foștilor iubiți! Nu vei ști dacă să râzi sau să-ți pară rău pentru ei!

2. Banii – Emily, în vârstă de 35 de ani, a avut toate motivele să fie furioasă pe soţul ei. După ce a făcut nenumărate cumpărături pentru el de pe un anumit card, acesta a avut tupeul să îl taie în faţa ei, umilind-o.

Emily susţine că aceasta avea o sumă limitată pe care o putea cheltui, în funcţie de locul în care mergea. Acesta încerca să menţină bugetul familiei şi ţinea cont doar de cheltuielile ei.

Atunci când un bărbat încearcă să controleze o femeie, fie că este financiar sau în oricare alt fel, femeia începe să se simtă umilită şi fară putere, căutând să se răzbune. Cum să facă asta mai bine, dacă nu prin a-l înşela? Emily s-a culcat cu fostul ei iubit din liceu.

Ce trebuie să facă bărbatul – deciziile legate de bani trebuie luate împreună, într-o familie. Nu doar bărbatul are un cuvânt de spus, fiecare trebuie să permită să cheltuie o anumită sumă de bani.

3. Se aşteaptă să întâlnească un prinţ – unii bărbaţi ar prefera că soţiile lor să înţeleagă faptul că nu există bărbatul perfect. Aici intervine un bărbat ca şi Kyle. Acesta scrie poezii şi trimite flori şi pare foarte sensibil.

Bărbaţi ca şi Kyle fac femeile căsătorite să se îndoiască de mariajul lor. Când oamenii se aşteaptă la perfecţiune din partea partenerului lor, se setează, de obicei, pentru dezamăgire pe termen lung.

Aceşti bărbaţi speciali îi fac pe ceilalţi extrem de neinteresanţi, iar femeile aleg să înşele cu ei pentru că au impresia că pot umple golul acela din inima lor. Bineînțeles, dacă o femeie simte nevoia de a face asta, înseamnă că lucrurile nu stau foarte bine în căsnicie.

Citește și:   După ce mama ei a pierit de cancer, această fetiță de 8 ani cântă o melodie în memoria mamei ei!

Ce poate să facă bărbatul – nu poţi să fii tot ceea ce îşi doreşte o femeie, poţi încerca să îi asculţi nevoile şi să fii cea mai bună variantă a ta.

4. Vrea să fie rea – unele femei nu pot rezista unui bărbat care are o apariţie care inspiră frică, masculinitate, pericol. În aceste cazuri, atunci când observi un bărbat plin de tatuaje şi de muşchi, îi cazi în plasă.

În timp ce o femeie este foarte fertilă, se simte mult mai atrasă de bărbaţii de care i-ar fi frică dacă s-ar întâlni cu ei pe o alee întunecată, este un instinct vechi se supravieţuire.

Genele masculine cresc şansele care un posibil copil să aibă o constituţie mai bună care să îi ofere şanse mai mari de supravieţuire.

Ce poate să facă bărbatul – apelează la un instinct şi mai evoluat: la creierul ei. Demonstrează-i că eşti un om educat, de succes, de încredere şi care vrea să îşi asume responsabilităţi.

Specialiştii vă recomandă să găsiţi meduri în care să vă demonstraţi puterile, chiar dacă sunt mai mult pe plan sentimental. S-ar putea să se gândească de două ori înainte să rişte să piardă o relaţie atât de importantă.

Pentru mai multe exemple, click aici:

Fiecare persoane are nevoie de altceva, aşa că este foarte important să fim atenţi la nevoile partenerilor noştri, fie că este vorba despre bărbaţi, sau despre femei.

loading...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Mai multe din Stil de viață

Sus