Connect with us

6 lucruri pe care trebuie să le faci atunci când îți cauți dragostea pe internet și 6 pe care să le eviți cu orice preț!

Stil de viață

6 lucruri pe care trebuie să le faci atunci când îți cauți dragostea pe internet și 6 pe care să le eviți cu orice preț!

6 lucruri pe care trebuie să le faci atunci când îți cauți dragostea pe internet și 6 pe care să le eviți cu orice preț!

În zilele noastre pare că toată lumea își găsește dragostea în mediul online și nimănui nu îi e rușine să vorbească despre asta. În viețile noastre cât mai ocupate, pare că este o decizie înțeleaptă, dar sunt câteva lucruri de care trebuie să ținem cont:

1. Fii clar în privința a ceea ce vrei – este indicat să fii sincer în privința dorințelor tale -fie ca sunt pe termen scurt sau lung- pentru că nu este nimic mai groznic decât să păcălești pe cineva sau să fii păcălit.

2. Rămâi cât mai sincer – toată lumea vrea să facă o impresie bună și să părem cât mai buni posibili, chiar dacă vorbim despre întâlnirile online sau clasice. Minciunile acelea albe trebuie păstrate pentru cazuri de urgență, până la urmă vrei să cunoască adevărul, nu o imagine inventată.

3. Întâlnește-te cu oameni care stau aproape de tine – nimeni nu vrea o relație la distanta. Sufletul tău pereche poate locui la capătul celălalt al lumii și, în timp ce este romantic, nu este realistic.

4. Plătește puțin – în timp ce aplicațiile gratuite pot da rezultate, există variante mai bune care necesită o sumă de bani. În acest fel, știi că ești implicat într-o comunitate mai serioasă.

Citește și:   Cum îți dai seama că partenerul tău este dependent de relații intime! Urmărește aceste 7 semne!

5. Citește – în timp ce impactul fizic are o mare importanță, trebuie să învățăm să trecem peste superficialul care ne poate duce la o întâlnire plictisitoare cu o persoană care este doar frumoasă.

6. Creează-ți un cont bun – nu există nimic mai rău ca un profil gol. Dacâ nu completezi informațiile despre personalitatea ta, va fi mai greu ca potențialii parteneri să vadă ce aveți în comun. Întreabă-ți prietenii care sunt cele mai bune calități ale tale!

7. Nu posta nici cele mai bune, nici cele mai rele poze – cele mai bune sunt făcute din niște unghiuri nerealise, în timp ce pozele mai rele nu te flatează, așa că cel mai bine este să alegi imaginile potrivite.

Nu dezvălui prea multe informații personale – ca orice altă platformă a mediului online, site-urile de dating sunt periculoase. Poate că nu vrei să împărtășești numele de familie, adresa sau numărul de telefon.

9. Nu scrie „Bună” – un salut plictisitor si imprevizibil, chiar daca ai impresia că e simpatic. Persoana respectivă își va da ochii peste cap și va trece la următoarea persoană care are mai multă imaginație.

Citește și:   Ori la premiu, ori la spital: cele mai mari provocări culinare care sunt destinate doar oamenilor cu stomacul de oțel!

10. Nu petreceți săptămâni întregi vorbind – întâlniți-vă! – dacă ajungeți să vorbiți prea mult, puteți pierde șansa de a vă întâlni partenerul de vis! Într-un final vă veți plictisi, așa că încercați să materializați relația.

11. Nu fi prea pretențios la început – se spune că are balta pește, dar dacă ești prea pretențios, nu vei ajunge nicăieri. Chiar dacă ești adorat sau adorată, nu fii un snob, fii deschis și poate vei avea o surpriză!

12. Nu obseda și nu urmări disperat răspunsurile – este destul de ciudat și neplăcut, așa că nu urmări pe nimeni pe rețelele de socializare. Dacă nu te place, nu te place, încearcă cu altcineva. Nu te stresa, treci peste!

Pentru mai multe detalii, click aici:

Eu m-am străduit să scriu un articol interesant, dacă ai ajuns până aici îmi confirmi asta, dar oferă un LIKE şi un SHARE ca să îl vadă şi prietenii tăi!

loading...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe din Stil de viață

Sus