Connect with us

7 invenții pentru pepenașii tăi despre care nu știm dacă sunt ridicole sau geniale

Stil de viață

7 invenții pentru pepenașii tăi despre care nu știm dacă sunt ridicole sau geniale

7 invenții pentru pepenașii tăi despre care nu știm dacă sunt ridicole sau geniale

Sâni – au făcut parte din vieţile noastre mereu, şi că cele mai multe relaţii, uneori îi iubeşti, alteori nu îi suporţi. Totuşi, femeile sunt conştiente că sânii lor merită tot ce e mai bun, iar companiile mari sau mici nu ne-au dezamăgit!

Nu acum mult timp, o mică invenţie numită Prosopul Ta-Ta a rupt internetul. Această bucăţică mică de material a rezolvat o problemă cu care toate femeile se confruntă: transpiraţia. Acest produs a fost inventat de Erin Robertson.

Aceasta locuia în Los Angeles şi se pregătea pentru o întâlnire, dar a realizat că temperaturile ridicate ale verii o făceau să transpire. În timp ce era la acea întâlnire, Erin a avut o ideea genială să creeze ceea ce acum este cunoscut sub numele de prosopul Ta-Ta.

Ideile mari vin mereu din necesitate. Din fericire pentru toate femeile, aceasta invenţie este doar una dintre multe. Bineînţeles, există sutiene, dar există mult mai multe de explorat în lumea sânilor. Pregătiţi-vă!

De la cele ciudate la cele geniale, iată câteva dintre cele mai interesante produse pe care le poţi cumpărată pentru sâni:

1. Suportul de sâni pentru somn – produsul costă 23 de dolari pe Aamazon şi este făcut special pentru a-ţi ajuta sânii în timp ce dormi, oferind o uşoară briza în timpul somnului.

Citește și:   Nouă modele pe care nu le poţi numi pensionare!

2. Prevenirea ridurilor – plasturii care previn ridurile în zona pieptului şi a sânilor costa în jur de 30 de dolari şi te apără de ridurile care vin o dată cu vârsta şi cele cauzate de somn.

3. Sutienul push-up pe care îl vedem peste tot pe Facebook şi Instagram – acesta are preţuri variate, începând cu 6 dolari. Sutienele fără bretele, cu un push-up minune apar pe toate reţelele de socializare şi sunt purtate de foarte multe vedete!

4. Pernă pentru sâni – aceasta pernă specială are un preţ de 50 de dolari şi ajuta toate persoanele care au sânii mari şi care vor să doarmă pe burtă.

5. Amplificatori de sfârcuri – produsele din gel costa în jur de 14 dolari. În cazul în care îţi doreşti să ai sfârcuri mai vizibile, le poţi cumpăra pe acestea şi zona pieptului îţi va ieşi imediat în evidenţă.

6. Un aparat de masaj pentru sâni – un produs care costă în jur de 40 de dolari, a primit note foarte bune de la utilizatori.

Citește și:   12 dintre cele mai INCREDIBILE case din SĂLBĂTICIE! Și tu vei vrea să locuiești în a 6-a!

7. Deodorant pentru sâni – chiar dacă sună puţin neconvenţional, acesta costa în jur de 11 dolari şi sigur îndeplineşti misiunea pentru care a fost scos pe piaţă!

8. Plasture pentru răcirea sânilor – scopul acestor plasturi care costă 25 de dolari este să ajute femeile care suferă de dureri în urma alăptatului. Nu-i aşa că e genial?

9. Crema pentru sâni – O loţiune care oferă fermitate sânilor este mereu apreciată, în special una care are un preţ bunicel.

10. Bandă adezivă pentru ridicarea sânilor – în cazul în care îţi doreşti că sânii tăi să fie puţin ridicaţi, dar nu vrei să porţi sutien, aceasta bandă adezivă face totul pentru tine.

11. Prosopul Ta-Ta, bineînţeles – toată lumea îl iubeşte, aşa că ar fi păcat să nu îl încercăm.

Pentru mai multe exemple, click aici:

Eu m-am străduit să scriu un articol interesant, dacă ai ajuns până aici îmi confirmi asta, dar oferă un LIKE şi un SHARE ca să îl vadă şi prietenii tăi!

loading...
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din Stil de viață

Sus