Connect with us

Acesta este motivul pentru care nu ai iubit! 10 semne care atestă ca ești prea pretențioasă

Stil de viață

Acesta este motivul pentru care nu ai iubit! 10 semne care atestă ca ești prea pretențioasă

Acesta este motivul pentru care nu ai iubit! 10 semne care atestă ca ești prea pretențioasă

Atunci când vine vorba despre a atrage tipul potrivit, atracţia şi interesele similare sunt aşteptări rezonabile. Totuşi, unele fete au standarde înalte atunci când vine vorba despre tipul potrivit, ceea ce explică motivul pentru care sunt atât de singure.

Iată care sunt motivele pentru care eşti singură:

1. Refuzi să te întâlneşti cu tipi care au un râs ciudat – un râs stupid poate să te irite uneori, dar dacă asta descalifica un bărbat minunat din cursă pentru inima ta, problema este la tine.

2. Nu ai mai fost într-o relaţie de lungă durată de foarte mult timp – dacă ai mers la multe întâlniri şi ţi-ai dat seama că nu s-a legat nimic serios de ani de zile, ar trebui să îţi cobori standardele.

3. Refuzi pe oricine care te sună sau îţi scrie prea curând – un tip drăguţ îţi cere numărul de telefon. Eşti intrigată. Îţi trimite un mesaj două zile mai târziu. Ţi se pare că este disperat din moment ce nu a mai aşteptat încă două zile. Ar trebui să îi dai o şansă şi să vezi cum merg lucrurile.

Citește și:   Ce ai văzut prima dată? Rezultatul va dezvălui modul în care te îndrăgostești

4. Dacă vrei să defineşti tipul perfect ai avea nevoie de un roman – unii dintre noi au anumite pretenţii atunci când vine vorba despre partener. Simţ al umorului, o înălţime anume, să iubească animalele, o diplomă importantă, abilitatea de a face magie, un premiu Nobel pentru pace.

Ai o listă atât de lungă? Cel mai bine ar fi să mai tai din ele!

5. Respingi orice tip care întârzie câteva minute la prima întâlnire – punctualitatea este importantă şi denotă respect şi politeţe. Totuşi, dacă tipul întârzie puţin, nu face mare caz pe tema asta şi nu îl alungă. Încearcă să treci peste şi simte-te bine.

6. Aştepţi chimie instanţă – atunci când întâlneşti pe cineva pentru prima dată, se întâmplă să aveţi o conexiune rapidă. Totuşi, nu toate relaţiile de succes încep cu o chimie perfectă. Dacă îţi place de un tip şi nu te impresionează din prima, acordă-i o şansă.

Atunci când deveniţi relaxaţi şi familiari după câteva întâlniri, poate că vei începe să realizezi că aveţi multe în comun.

Citește și:   Ce fac diferit și greșit femeile care NU se apreciază singure!

7. Eşti vegetariană şi te întâlneşte doar cu vegetarieni (sau un carnivor înrăit cu aceleaşi principii) – poate că eşti vegetarian din motive de sănătate, dar nu trebuie să laşi asta să afecteze o posibilă relaţie cu un tip care vrea să mănânce un burger.

8. Trebuie neapărat să îţi împărtăşească gusturile muzicale – îţi place Katy Perry. Lui nu îi place, iar trupa lui favorită este Maroon 5. Vrei să-l plesneşti. Gusturile muzicale sunt subiective, aşa că nu determina dacă tipul este potrivit pentru tine, sau nu.

Pentru mai multe detalii, click aici:

Eu m-am străduit să scriu un articol interesant, dacă ai ajuns până aici îmi confirmi asta, dar oferă un LIKE şi un SHARE ca să îl vadă şi prietenii tăi!

loading...
Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe din Stil de viață

Sus