Connect with us

Acestea trebuie să fie cele mai ciudate produse de frumusețe vândute pe Ebay!

Stil de viață

Acestea trebuie să fie cele mai ciudate produse de frumusețe vândute pe Ebay!

Acestea trebuie să fie cele mai ciudate produse de frumusețe vândute pe Ebay!

În ziua de azi, frumusețea este principalul criteriu după care o persoană este judecată, în special dacă este vorba despre o femeie. Orice altceva nu pare să atârne în balanță atât de mult, în afara frumuseții fizice.

Ce-i drept, până la a ajunge să cunoști cu adevărat o persoană, mai întâi trebuie să treci testul aspectului fizic, și nimeni nu și-ar dori să stea de vorbă cu o persoană – mai ales femeie – neîngrijită, căreia nu-i pasă cum arată, cum se îmbracă sau cum se poartă.

Tocmai de aceea, cultul frumuseții este unul deosebit de important pentru o femeie. Oricare doamnă sau domnișoară are propriul său ritual de înfrumusețare zilnică, iar asta implică produse cosmetice – cu cât mai multe, cu atât mai bine.

Și ca orice altă preocupare importantă pentru femei, rutina de înfrumusețare costă – și încă foarte mulți bani. Fiecare produs atent ales de o femeie pentru a deveni parte din rutina sa de înfrumusețare de zi cu zi costă chiar mai mult decât precedentul, și așa mai departe.

În plus, femeile nu se pot abține să nu cheltuie în mod constant banii pe produse cosmetice și de înfrumusețare.

Cei din industria frumuseții profită de slăbiciunea femeilor – dorința de a fi tot timpul frumoase, și umflă prețurile produselor – iar aici ne referim în mod special la produsele ciudate, care nu au folos extraordinar în viața unei femei, dar pe care ea totuși își va cheltui banii.

Citește și:   Ce fac bărbații în pat dacă sunt îndrăgostiți cu adevărat. Dacă face numărul 4 este pregătit pentru căsătorie!

Industria frumuseții este o industrie care valorează miliarde de dolari și are ca scop transformarea lumii într-un loc mai frumos. Schimbarea, sau mai bine zis transformarea, începe de la nivelul feței.

Modul în care aceste produse reușesc să facă asta este să ne împingă pe gât niște produse noi, dar bizare, care nici măcar nu funcționează cu adevărat.

E drept că industria cosmeticii reușește să ne păcălească de fiecare dată, făcându-ne să credem că invenția cea nouă apărută pe piață este chiar utilă, îți face viața mai ușoară și e indicat ca fiecare femeie să o aibă.

Toate sunt de fapt niște povești de marketing construite în jurul ideii de a te determina să cheltui bani pe produse de care nu ai de fapt nevoie.

Produsele pe care urmează să le descoperi în video-ul de mai jos nu au nici o legătură cu a-ți face viața mai ușoară sau procesul de a te machia mult mai rapid, ci pur și simplu sunt doar invenții extravagante, menite să fure ochii lumii și să te facă să-ți cheltui toți banii pe ele.

Citește și:   ALEGE O CHEIE! Află imediat ce tip de personalitate ai, în funcție de cheia pe care ai ales-o!

Utilitatea lor este fie egală cu zero, fie poate fi obținută și prin folosirea altor surse sau instrumente pe care le ai deja sau sunt cu mult mai ieftine.

Urmărește video-ul de mai jos pentru a descoperi cele mai ridicole și nefolositoare produse cosmetice, pe care nu ar trebui să-ți mai cheltui banii!

Pe eBay poți găsi cam orice. Dar un produs este disponibil pentru comerț, îl găsești acolo. În timp ce în majoritatea timpului este o binecuvântare, atunci când vine vorba despre frumusețe, este un blestem.

Această listă a produselor ciudate de înfrumusețare vă va convinge, cu certitudine. Nu doar că par extrem de incomode, dar sunt și scumpe! De ce ai plăti atâția bani pentru un nou modelator de nas?

Pentru mai multe detalii, click aici:

Eu m-am străduit să scriu un articol interesant, dacă ai ajuns până aici îmi confirmi asta, dar oferă un LIKE şi un SHARE ca să îl vadă şi prietenii tăi!

loading...
Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe din Stil de viață

Sus