Connect with us

Acum 5 ani erau ținta ironiilor în toată lumea. Priviți cum arată cuplul acum! Au dat lumii o lecție!

Stil de viață

Acum 5 ani erau ținta ironiilor în toată lumea. Priviți cum arată cuplul acum! Au dat lumii o lecție!

Acum 5 ani erau ținta ironiilor în toată lumea. Priviți cum arată cuplul acum! Au dat lumii o lecție!

Oamenii adoră să râdă de alţii, indiferent care ar fi motivul pentru care fac asta. Chiar dacă este o acţiune foarte urâtă, se pare că este ca un blestem strămoşesc care nu ne permite să gândim într-un mod pozitiv.

Deşi nu ne place să ni se facă asta nouă şi îi blamăm pe cei care o fac, ne confruntăm cu anumite situaţii în viaţă în care ne trezim că acţionăm în acelaşi fel. O persoană trebuie să lucreze foarte mult pentru a învăţa să nu-i mai ironizeze pe cei din jur.

Atunci când vezi ceva ieşit din comun, ceva care nu se încadrează în standardele tradiţionale, avem, din start, o reacţie nepotrivită. Poate că, de cele mai multe ori, ajungem să acţionăm în mod organic, fără să gândim în avans, aşa cum ne învaţă intuiţia.

Dar oare este un pretext destul de bun pentru a face asta? Oare nu este un semn de evoluţie şi dezvoltare atunci când ne putem controla atitudinea şi cuvintele? Dacă oamenii rămâneau la acelaşi nivel natural, organic, atunci, cu siguranţă, lumea nu ar fi evoluat atât de mult.

Până şi această încercare a fiecăruia de a fi mai bun, de a-şi vedea de propria viaţă şi de a înceta să îi mai judece pe alţii reprezintă un semn al evoluţiei, pentru că asta înseamnă că nu îţi mai verşi frustrările în cei din jurul tău.

Specialiştii susţin că persoanele care tind cel mai mult să îi ironizeze şi să îi batjocorească pe cei din jurul lor ascund mult mai multe probleme, frustrări şi nesiguranţe ca cei care sunt batjocoriţi şi că se folosesc de această acţiune pentru a distrage atenţia de la ei înşişi.

Citește și:   11 secrete de frumusețe bizare pe care le folosesc vedetele și pe care ar trebui să le încerci și tu!

Persoanele care tind să nu râdă de orice chestie pe care o văd sunt, uneori, marginalizate, tocmai pentru că nu vor să urmeze efectul de turmă. Nu ţi s-a întâmplat niciodată să iei apărarea unei persoane nevinovate şi tot cercul tău de prieteni să îţi sară în cap?

Se pare că este mai uşor să faci tot ce fac şi ceilalţi, pentru ca să ai curaj şi să îţi menţii punctul de vedere, mai ales dacă acesta se contrazice cu părerea majorităţii. Asta au făcut şi cei doi îndrăgostiţi despre care discutăm astăzi.

Atunci când prima fotografie cu cei doi a apărut în mediul online, mii de reacţii negative au ieşit la suprafaţă. Oamenii au sărit imediat să îi judece şi să râdă de imaginile celor doi, de faptul că femeia este mult mai mare şi mai solidă decât partenerul ei.

Oare ce poate sta în calea dragostea adevărate? Se pare că nimic, nici măcar o lume întreagă care râde de tine. Cei doi chiar trăiesc o poveste de dragoste foarte frumoasă şi au ajuns să demonstreze tuturor că nimic nu contează mai mult decât sentimentele adevărate.

Cine ne poate impune nouă pe cine să iubim? Cine susţine că doar persoanele care apar pe revistele coperţilor au dreprul să fie iubiţi şi să iubească? Indiferent de modul în care arătăm, înainte de toate suntem oameni şi asta înseamnă că suntem egali.

Iată că cei doi au demonstrat tuturor faptul că au o familie foarte frumoasă. Cei doi au şi un copil, un băiat care se bucura de dragostea şi atenţia părinţilor.

Citește și:   9 moduri în care mama ta narcisistă te-a mințit toată viața

Toată lumea poate să fie răutăcioasă în spatele unui ecran, dar, aşa cum am mai menţionat, asta spune ceva despre ei înşişi, nu despre persoanele despre care se discută neapărat. Tocmai de aceea, astăzi, vă încurajăm să încercaţi să priviţi această poveste ca un exemplu.

În cazul în care v-aţi gândit că poza este falsă, ei bine, cei doi sunt oameni adevăraţi care chiar sunt împreună. Nimic nu i-a oprit şi acest fapt merită menţionat, tocmai pentru că oferă un exemplu şi o povaţă bună.

Ştim că mediul online poate să fie necruţător, că oamenii nu au conştiinţă şi nici moralitate atunci când vine vorba despre comentariile negatice care se propagă, fără să se gândească la faptul că acele gânduri chiar ajung la o persoană, nu la un robot.

Sub acest aspect s-au făcut foarte multe campanii în care părinţii sunt rugaţi să fie foarte atenţi cu reţelele de socializare în care îşi expun copiii, tocmai pentru că foarte mulţi dintre ei au fost expuşi unui mediu batjocoritor care le-a scăzut foarte tare încrederea în ei înşişi.

În astfel de cazuri, măsurile urgente sunt mai mult decât necesare şi nu este o glumă. Un număr mare de adolescenţi care au ales să se sinucidă pentru că nu mai suportau presiunea socială au atras atenţia părinţilor şi cadrelor didactice.

Pentru a vedea povestea completă a acestei familii, accesaţi link-ul de mai jos:

Putem trăi într-o lume mai bună dacă învăţăm să luăm apărarea celor mai slabi. Chiar ne dorim să trăim într-o lume în care ura şi batjocura ne conduc? Dacă nu, atunci schimbarea începe de la noi!

loading...
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din Stil de viață

Sus