Connect with us

Alege tipul de îmbrățișare pe care îl preferi și află ce spune rezultatul despre senzualitatea ta

Stil de viață

Alege tipul de îmbrățișare pe care îl preferi și află ce spune rezultatul despre senzualitatea ta

Alege tipul de îmbrățișare pe care îl preferi și află ce spune rezultatul despre senzualitatea ta

O îmbrăţişare este un semn intim care are loc între oameni şi alte creaturi mai avansate din punctul de vedere al evoluţiei. Este un moment de afecţiune şi tandreţe şi înţelesul lui depinde mult de contextul social şi cultural în care apare.

Iată ce spune tipul de îmbrăţişare pe care îl preferi despre senzualitatea ta:

A – prietenie
Dacă te-ai decis că prima îmbrăţişare este cea pe care o preferi, psihologii susţin că nu te îndrăgosteşti niciodată de la începutul relaţiei. Preferi să construieşti o legătură cu cealaltă persoană şi, în cazul în care ceva a eşuat, eşti mereu pregătit să te retragi.

Deşi cineva te place mult, nu îţi exprimi sentimentele până când nu eşti implicat în relaţie. Preferi că partenerul său fie cel care îşi dezvăluie emoţiile şi apoi să permiţi lucrurilor să se dezvolte.

Deşi pare o gândire destul de logică, în principiu, grijă excesivă poate fi periculoasă pentru o relaţie. Încearcă să o iei uşor, pentru că multe relaţii încep că o prietenie, dar reţine că dacă rămâneţi prieteni pentru prea mult timp, descurajezi cealaltă persoană şi îi faci să simtă că nu nutreşti aceleaşi sentimente ca şi el.

B – te îndrăgosteşti la prima vedere
Cea de-a doua îmbrăţişare este foarte romantică şi intimă. Este mai senzuală decât celelalte şi există mai multe lucruri care atrag atenţia. Înainte de asta: ai tendinţa de a te îndrăgosti de la prima vedere şi să renunţi la tot pentru dragoste.

Citește și:   Ce vezi prima dată: bărbatul sau femeia? Testul care va dezvălui ce cred ceilalți despre tine!

Această îmbrăţişare este tipică pentru filmele romantice şi tu eşti la fel. Eşti capabil să aprinzi flama dragostei cu uşurinţă şi rapiditate. Mai mult, îţi place să simţi căldura şi pasiunea altora în aceeaşi măsură în timpul îmbrăţişării.

Cea mai importantă parte este apropierea şi îmbrăţişarea puternică. Totuşi, dacă eşti o persoană care se îndrăgosteşte la prima vedere, aparenţele devin factori fundamentali în care modul prin care îţi creezi o imagine a celeilalte persoane.

Încearcă să îi cunoşti mai bine. Din cauza faptului că te concentrezi mai mult pe aparenţe, este posibil ca lucrurile să ia o întorsătură greşită o dată ce personalitatea persoanei nu se potriveşte cu imaginea creeata la început.

C – Nu ai încredere în nimeni
Acest tip de îmbrăţişare reprezintă oamenii care îşi prind partenerul de la spate cu ambele mâini peste umerii lor. Deşi nu pare, asta presupune un simţ al încrederii direcţionat către partener şi, în acelaşi timp, că nu te deschizi foarte repede.

Nu este uşor să ai încredere în oameni, iar domeniul romantic nu este deloc diferit pentru tine. Ai multe rezerve şi te porţi cu precauţie, iar asta te poate descuraja în prima parte a relaţiei. Mai târziu compensezi această deficientă.

Chiar dacă eşti la prima întâlnire şi faci o impresie foarte bună asupra partenerului, nu te deschizi niciodată foarte tare. Asta te face să pierzi multe oportunităţi de a cunoaşte oameni valoroşi. Încearcă să te deschizi mai mult către oamenii care sunt prietenoşi şi care au intenţii bune.

Citește și:   Top 10 cele mai MICI şi mai BOGATE ţări din lume pe care de-abia le găseşti pe hartă!

O dată ce relaţia evoluează, te deschizi şi permiţi pasiunii să iasă la suprafaţă. O dată ce te-ai compromis, oferi absolut tot ce ai.

D – ai un gust special pentru scepticism
Aceasta este cea mai intimă îmbrăţişare dintre toare, ţinând cont de distanța nulă dintre cei doi. Este o îmbrăţişare strânsă, demnă de doi iubiţi care nu s-au văzut de mult timp şi care şi-au dus sorul foarte tare.

Ai gusturi rafinate în ceea ce priveşte relaţiile romantice. Ai o imagine în cap şi planuieri tot în detaliu, că zâmbetul pe care ţi-l doreşti de la viitorul tău partener.

În momentul în care găseşti pe cineva care face faţă aşteptărilor tale, vei face tot posibilul să îi câştigi inima. Totuşi, te concentrezi prea tare pe acele detalii pe care le-ai pregătit şi îţi scapă ideea generală care poate fi mai puţin favorabilă.

Pe de cealaltă parte, tinzi să te plictiseşti uşor atunci când ai cucerit persoana respectivă şi te muţi repede către altă provocare.

Pentru mai multe teste de personalitate, click aici:

Eu m-am străduit să scriu un articol interesant, dacă ai ajuns până aici îmi confirmi asta, dar oferă un LIKE şi un SHARE ca să îl vadă şi prietenii tăi!

loading...
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din Stil de viață

Sus