Connect with us

15 lucruri DEZGUSTĂTOARE pe care le-au găsit oamenii în mâncare! Numărul 7 îţi întoarce stomacul pe dos!

Bucătărie

15 lucruri DEZGUSTĂTOARE pe care le-au găsit oamenii în mâncare! Numărul 7 îţi întoarce stomacul pe dos!

15 lucruri DEZGUSTĂTOARE pe care le-au găsit oamenii în mâncare! Numărul 7 îţi întoarce stomacul pe dos!

Ȋncep să înţeleg din ce în ce mai bine de ce unii oameni îşi fac singuri mâncarea, în casă, cu produse pe care le cumpără doar din locurile sigure.

Devenim din ce în ce mai ocupaţi la muncă, şi uităm să avem grijă de alimentaţia noastră, de cele mai multe ori. Ȋn felul acesta ajungem să avem o alimentaţie şi un stil de viaţă nesănătos. Sunt mai multe variante pentru a rezolva asta, dar, în principiu, depinde doar de tine să îţi stabileşti priorităţile şi să îţi dai seama că ai nevoie şi de nutrienţi şi vitamine, nu doar de mâncăruri care să te ungă pe suflet.

Aşadar, în încercarea noastră de a câştiga timp, ajungem de multe ori să mâncăm la fast food, sau la restaurante, care nu sunt tocmai cele mai luxoase. Nici nu vă va trece prin minte câte lucruri ciudate şi scârboase au găsit oamenii în produsele alimentare.

Am trecut cu toţii prin această situaţie, în care nu mai ştiam cum să scăpăm de produsul respectiv, sau cum să-l pozăm mai repede pentru a împărţi vestea cu toţi oamenii de pe internet. Când treci prin aşa ceva, aproape că nu-ţi mai vine niciodată să cumperi sau să mănânci în locul respectiv. Aproape.

Ne-am găsit în situaţia de a găsi un fir de păr în mâncare, sau o muscă, să spunem, dar asta doar la restaurant, unde poţi să trimiţi mâncarea înapoi. Ce te faci atunci când cumperi o pungă de chips-uri şi în interior pe aşteaptă o supriză cu patru picioare şi coadă? Desigur, poţi face plângeri peste plângeri, dar banii tot nu îi poţi recupera.

Avem mare noroc cu platformele de socializare, pentru că acum putem lua mult mai uşor legătura cu firmele care au trimis produse în lume, cu puţin mai multe ingrediente decât ar trebui. Sunt convinsă că astfel de situaţii se întâmplă, pentru că este destul de greu să menţii perfecţiunea în producţiile foarte mari, dar cum se poate întâmpla, spre exemplu, ca o persoană să găsească un cuţit ruginit într-un sanviş? Oare nu şi-a dat nimeni seama că acel produs pleacă în lume cu un cuţit în el, din care v-a muşca cineva?

Citește și:   Oameni ghinioniști care au avut parte de cea mai proastă zi a vieții lor

Din câte ştiu eu, produsele trec prin multe faze în fabrici, până ajung la transport, ceea ce înseamnă că sunt mulţi oameni care ar fi putut să vadă că acela nu este în conformitate cu legile normalului, dar probabil că oamenii care lucrează în fabrici, sunt atât de robotici, încât nici nu realizează când ceva este ieşit din comun.

Totul merge pe bandă şi apoi ajunge în mâinile noastre. Aceste produse pot pune în pericol sănătatea omului, pentru că un şoarece în mâncare este destul de periculos, de exemplu. Toate aceste situaţii pot crea indigestii alimentare puternice, care pot duce la probleme şi mai grave de sănătate.

Aşadar, chiar există oameni care au găsit gândaci cât jumătate de palmă, şoareci, bucăţi de sticlă, prezervative, degete umane şi alte lucruri care mai de care mai dubioase în mâncarea lor.

Aceşti oameni mai puţin norocoşi au avut ghinionul de a fi traumatizaţi pe viaţă, atunci când au desfăcut anumite produse şi au realizat că în interior există ceva mai mult decât şi-ar fi dorit.

Spre exemplu, un tânăr din Michigan a comandat un sanviş cu şuncă de la un fast food local şi a avut parte de surpriza vieţii lui când a realizat că, după ce a muşcat din el, avea o bucată din degetul unui om în gură.

Citește și:   Locații REALE au fost inspirația principală pentru diferite povești DISNEY. Nu te așteptai la al 3-lea!

Alţii au găsit surprize într-o conservă de ton, atunci când şi-au dat seama că în conserva respectivă nu se găsea doar ton şi ulei, dar şi o creatură mică pe care, la început, nici nu au putut s-o identifice.

Peste ceva vreme şi în urma unor investigaţii mai profunde, Zoe Butler a aflat că animăluţul din conserva de ton era un păduche de mare. Cred că puteţi să realizaţi că Zoe n-a mai vrut să mănânce ton în viaţa ei.

Alte exemple care chiar sunt duse la alt nivel, ne vorbesc despre ceea ce se mai găseşte uneori în maioneză sau în iaurt: spermă. Nu, nu este în imaginaţia nimănui, au existat nenumărate cazuri în care produsele au fost testate la laborator, şi s-a confirtmat existenţa spermei în anumite produse.

Un alt caz foarte grav o are ca protagonistă pe fata care a găsit o lamă în îngheţata ei. Dacă nu realiza înainte să înceapă s-o mănânce, aceasta putea să se rănească foarte grav!

O altă doamnă a găsit un telefon mobil în punga de chips-uri, ceea ce totuşi este mai bine faţă de cei care au găsit gândaci sau şoareci morţi.

Pentru mai multe exemple, click aici:

Oamenii devin din ce în ce mai dependenţi de mâncarea semi preparată şi de toate gustările cu mult zahăr, sau cu multe grăsimi. Este în natura umană să ai poftă, dar iată că, uneori, e mai bine să ne abţinem.

loading...
Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din Bucătărie

Sus