Connect with us

Desertul care a cucerit lumea în 2017 trebuie să fie pe masa ta de Crăciun! Din 3 ingrediente-l faci, află rețeta completă de aici

Bucătărie

Desertul care a cucerit lumea în 2017 trebuie să fie pe masa ta de Crăciun! Din 3 ingrediente-l faci, află rețeta completă de aici

Desertul care a cucerit lumea în 2017 trebuie să fie pe masa ta de Crăciun! Din 3 ingrediente-l faci, află rețeta completă de aici

Cine nu iubește un desert delicios pentru masa de Crăciun? Totuși, nu ar fi și mai bine dacă acest desert ar necesita doar trei ingrediente și ar fi gata într-o oră? Iată o alternativă foarte bună, un preparat delicios și ușor de făcut:

TIMPI DE PREPARARE
Timp de preparare: 15 min
Timp de gatire: 45 min
Gata in: 60

INGREDIENTE
3 ouă
120 g ciocolată albă
120 g cremă de brânză nesărată

MOD DE PREPARARE
Cheesecake japonez din numai 3 ingrediente: desert ușor, rapid și extrem de gustos, care a devenit tot mai popular în ultima vreme. Încearcă-l și vei vedea de ce!

Separați albușurile de gălbenușuri. Puneți albușurile la frigider și preîncălziți cuptorul la 170 grade Celsius. Topiți ciocolata albă la bain marie, amestecând continuu cu ajutorul unei spatule.

Puneți înăuntru crema de brânză nesărată, amestecând ușor până se omogenizează. Dați deoparte. Adăgați gălbenușurile, amestecați. Scoateți din frigider albușurile. Cu ajutorul unui mixer, le bateți până obțineți o spumă tare. Puneți o treime din albușuri peste crema de rânză. Amestecați.

Citește și:   Cele mai CREATIVE supe realizate vreodată

Apoi, pe rând, celelalte două treimi, amestecând treptat până la omogenizare.

Pregătiți un vas termorezistent, puneți hârtie pergament pe care o ungeți cu ulei. Turnați mixtura. Luați vasul, ridicați-l ușor și “loviți-l” de masă de câteva ori, pentru a scoate bulele de aer. Turnați niște apă fierbinte în tava cuptorului, puneți în mijloc vasul vostru.

Dați la cuptor astfel: 15 minute la 170 de grade, 15 minute la 160 de grade și… închideți focul, lăsând acolo vasul vostru pentru încă 15 minute. Scoateți și puneți la răcit. Pudrați cu zahăr, dacă doriți, sau presărați fulgi de migdale.

Pentru rețeta completă, click aici:

Eu m-am străduit să scriu un articol interesant, dacă ai ajuns până aici îmi confirmi asta, dar oferă un LIKE şi un SHARE ca să îl vadă şi prietenii tăi!

loading...
Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Mai multe din Bucătărie

Sus