Connect with us

Familii cu obiceiuri alimentare DRASTICE! Vei fi SPERIAT de felul în care mănâncă acești oameni!

Bucătărie

Familii cu obiceiuri alimentare DRASTICE! Vei fi SPERIAT de felul în care mănâncă acești oameni!

Familii cu obiceiuri alimentare DRASTICE! Vei fi SPERIAT de felul în care mănâncă acești oameni!


Obiceiurile tale alimentare respectă tradițiile și formatul țării din care faci parte, însă asta nu înseamnă că ele sunt aceleași pretutindeni.

De asemenea, obiceiurile tale individuale de mâncare diferă de cele în familie, iar asta e valabil și pentru celelalte țări din lume.

În articolul de azi, vom descoperi ce mănâncă oamenii prin diferite țări ale lumii, dar mai ales, cum mănâncă ei atunci când sunt în familie.

Mesele în familie sunt un prilej de bucurie și pace sufletească, dar asta nu e întotdeauna cazul și în afară. Citește mai jos pentru a afla ce obiceiuri alimentare drastice și ciudate au familiile din alte țări ale lumii!

Carolina de Nord, Statele Unite ale Americii

Familiile din Carolina de Nord și Texas au o dietă americană tipică, plină de alimente prelucrate, însă ele nu sunt singurele. Astfel de familii se mai găsesc și în Marea Britanie, Germania, Franța și Italia.

Nici oamenii din aceste țări nu par să mănânce mai sănătos decât restul.

Marea Britanie

Există și țări mai îndepărtate, precum Australia, Japonia și China, care nu au scăpat nici ele de daunele pe care le provoacă o dietă procesară.

Se pare că aproape peste tot alimentele prelucrate sunt mai convenabile, și iau fața ingredientelor proaspete, integrale.

Acesta este și motivul pentru care unii dintre noi ne confruntăm cu creșterea obezității, a gradului de cancer, a diabetului și a bolilor cardiace.

Japonia

Aproape fiecare familie are câteva legume pe masă, dar vei putea observa cum sticlele de Pepsi sau recipientele pentru fast food se află și ele în peisaj.

Citește și:   Dă jos într-o lună 13 kilograme cu o singură lingură pe zi din miraculosul ingredient!

Foarte puține familii, dacă există, par să urmeze o dietă aflată în concordanță cu noțiunea de sănătate a unui nutriționist.

California, SUA

Evident, aceste familii nu sunt reprezentative pentru toate familiile din SUA, Europa sau de oriunde, însă ele nu prea se ating de fructe și legume.

Ideea că o dietă bună constă din carne, cereale integrale și o mică porție de legume este apreciată și astăzi.

Mexic

Mexicul încă mai consumă la fel de multe alimente procesate, combinate cu o Coca-Cola de 2 litri. E trist să vezi că dieta americană pare să se răspândească rapid în întreaga lume, iar oamenii uită din ce în ce mai mult ce înseamnă sănătatea.

Nu numai Mexicul este un mare consumator de zahăr. În aproape toate țările există un consum ridicat de băuturi carbogazoase.

Familiile din întreaga lume consumă mai mult zahăr decât îți poți imagina. Bineînțeles, noi știm că zahărul cauzează numeroase probleme de sănătate, legate de obezitate și cancer.

O altă tendință a familiilor de pretutindeni este să consume multă pâine. Există cel puțin o pâine albă pe masa oricărei familii.

Carbohidrații simpli sunt încă una dintre cele mai apreciate categorii de produse alimentare din întreaga lume. Multe familii mănâncă pizza săptămânali, iar multe familii europene par să mănânce în fiecare zi o pâine albă.

Mali

Privind la familiile din Ciad, Mali, Ecuador și Guatemala, acestea au cu siguranță mai puțină mâncare, sunt lipsiți de zahăruri și de conservanți și coloranți adăugați.

Dieta lor se compune mai mult din alimente crude, și produse integrale.

Citește și:   Ce cadou ți se potrivește cel mai bine Crăciunul acesta în funcție de zodie

Africa de Sud

Dacă te găsești în Guarankua, Africa de Sud, să nu te sperii dacă vezi oamenii mâncând, la propriu, de pe jos. Copii și adulți, familii întregi, fac din mâncatul de pe jos un adevărat festin.

Este o practică des întâlnită în diferite triburi din acea regiune.

Dacă asta ți se părea ciudat, află că sunt locuri din lume în care oamenii au o dietă alcătuită în proporție de 100% din carne de vită.

Timp de 17 ani, familia Anderson a mâncat mai multă carne de vită decât îți poți imagina. Clar este o dietă bizară, care te face să cheltui lunar sume extrem de mari de bani.

Alte familii din Marea Britanie au tendința de a-și procura mâncarea din animalele moarte pe care le găsesc la marginea drumului.

Da, ai auzit bine. Dacă văd un animal precum un iepure sau o căprioară lovită pe marginea drumului, acești oameni le duc acasă și le gătesc în prânzuri delicioase. Nici nu ai fi bănuit că le-au luat de pe stradă!

Un alt obicei ciudat al familiilor din alte țări ale lumii este să servească un pahar de vin roșu înainte, în timpul și după mese. Se numește „dieta vampirilor”.

Descoperă în video-ul de mai jos alte familii cu obiceiuri alimentare de-a dreptul bizare:

După ce vei vedea toate acestea, probabil vei fi recunoscător că obiceiurile tale de mâncare nu sunt nici pe departe atât de crude și bizare!

loading...
Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din Bucătărie

Sus