Connect with us

Torturile „Brushstroke” din Rusia au luat cu asalt lumea internetului! Vezi cele mai SPECTACULOASE delicii! Arată absolut IREAL!

Torturile „Brushstroke” din Rusia au luat cu asalt lumea internetului! Vezi cele mai SPECTACULOASE delicii! Arată absolut IREAL!

Unele prăjituri sunt doar prăjituri. Le mâncați și asta este. Dar unele dintre ele sunt adevărate capodopere și veți găsi simți plăcere doar dacă le priviți. Fabrica de panificație Kalabasa din Moscova, Rusia, folosește Instagramul ca platformă pentru a-și arăta creațiile unice – prăjituri, decorate cu lovituri de ciocolată.

Tortul este decorat cu pene de ciocolată vopsite colorate (așa cum le numesc brutarii de la Kalabasa), iar restul este terminat cu spray-uri de ciocolată și aerografiere. Brutarii adaugă uneori fructe de pădure și flori pentru a complimenta aspectul artistic al brushstrokes-urilor de ciocolată. Kalabasa creează produse de cofetărie în diferite scheme de culori, astfel încât aceste prăjituri pot deveni principala piesă centrală a petrecerilor atât de mari, cât și de nunți pastelate.

Click pe videoclip să vezi cele mai spectaculoase torturi!

Urmăreşte video-ul de mai sus şi dacă ţi s-a părut interesant subiectul sau ţi-a plăcut, nu uita să dai share că să îl vadă şi prietenii tăi!

loading...
Citește și:   Cele mai eficiente gadget-uri pe care orice femeie le vrea în bucătăria ei!
Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din Bucătărie

Sus