Connect with us

Care este numărul sufletului tău și cum te poate ghida acesta în viață

Stil de viață

Care este numărul sufletului tău și cum te poate ghida acesta în viață

Care este numărul sufletului tău și cum te poate ghida acesta în viață

Acesta este modul în care îţi poţi calcula numărul sufletului. Adună cifrele zilei şi lunii de naştere până îţi rămâne o singură cifră. De exemplu, dacă eşti născut pe 18 iulie, atunci trebuie să îţi iasă cifra 7 (7+1+8=16; 1+6=7).

Apoi, adăugă anul naşterii, de exemplu dacă anul este 2018, atunci 2+0+1+8; ((2+1=3+8=11)); 1+1=2). Adună cele două numere, aşadar 2+7=9.

Iată care sunt rezultatele:

Numărul personal 1 – anul acesta va continua tema noilor începuturi pentru tine. Acesta a fost un gând universal în 2017, dar va continua şi în acest an. Trebuie să constuiesti şi să creezi lucruri noi pentru tine,

Poţi începe aventuri sau locuri de muncă noi, trebuie să construieşti straturi noi pentru o bază. Trebuie să te concentrezi pe dezvoltarea persoanala şi să îţi găseşti independența.

Numărul personal 2 – vei fi în armonii cu vibraţiile acestui an, iar asta înseamnă că vei construi o bază nouă în viaţa ta. Va fi anul care se concentrează pe parteneriat, nu neapărat romantic, ci şi în viaţa profesională.

Te poţi înconjura de oameni care te vor încuraja şi te vor susţine pentru a ajunge cea mai bună versiune a ta.

Numărul personal 3 – este anul în care trebuie să îţi laşi gândurile şi sentimentele libere. Dacă te-ai gândit să scrii o carte sau un blog, este momentul perfect. Vei fi încurajat să îţi împărtăşeşti adevărul şi să te conectezi cu vovea interioară a intuiţiei.

Citește și:   Top 10 aplicații care nu vor mai exista peste 10 ani! Mulți vor PLÂNGE după a 4-a!

Poţi face tot ceea ce îţi doreşti ca să te exprimi, va trebui să deschizi bine ochii şi să te bazezi mereu pe intuiţie.

Numărul personal 4 – vei munci foarte mult în acest an şi va trebui să îţi asumi responabilitate pentru tot. Va trebui să îţi pui în aplicare ideile. Deşi anul acesta va necesita multă muncă, te vei simţi conectat la divin.

Aminteşte-ţi că eşti mereu sprijinit.

Numărul personal 5 – este un an creativ şi plin pentru tine. Ai lucrat din greu în aceştia ani şi acum a venit vremea să te relaxezi şi să te distrezi! Este un an abundent pentru tine, aşa că nu trebuie să îţi fie frică să îţi iei apărarea.

Călătoriile pot fi foarte puternice anul acesta, poţi petrece mult timp în aer liber, în special dacă te simţi copleşit.

Numărul personal 6 – anul acesta este legat de conectarea cu familia ta şi de sănătatea ta. Este momentul să te împaci cu cei cu care te-ai certat şi să vindeci toate rănile trecutului. Problemele legate de familie pot fi ciudate, dar chiar o simplă încercare face diferenţa.

Este un an minunat pentru a începe un plan nou alimentar sau să începi un nou program de exerciţii. Este momentul perfect să ai grijă de problemele de sănătate.

Numărul personal 7 – este un an în care vei creşte mult şi vei avansa în consecinţă. Vei munci mult la nivel spiritual şi emoţional. Vei avea idei noi şi poate vei filozofa despre viaţă. Gândurile şi ideile ţi se vor schimba şi sistemul de credinţe va fi înnoit.

Citește și:   Națiunile care nu vor mai exista în următorii ani! Marea Britanie se află pe listă! Află de ce!

Este momentul perfect să înveţi ceva nou, aşa că documentează-te. Cheia este să îţi păstrezi mintea deschisă.

Numărul personal 8 – va fi anul manifestărilor pentru tine. Ai crescut mult în ultimii ani şi ştii exact ceea ce îţi doreşti şi cât trebuie să munceşti pentru a ajunge acolo. Te vei concentra mult pentru a ajunge acolo, aşa că trebuie să ai încredere în suportul Universului.

Trebuie să rămâi conectat cu intuiţia ta şi să îţi aminteşti tot drumul pe care l-ai parcurs până acum.

Numărul personal 9 – este anul în care multe se vor sfârşi. Proiectele se pot sfârşi. Vei găsi liniştea în legatuta cu alte lucruri. Este un an puternic în care vei încheia situaţii care pur şi simplu nu mai funcţionează pentru tine.

Totuşi, sfârşiturile vin alături de începuturi noi. Încearcă să fii tu însuţi acest an şi să permiţi lucrurilor care nu te mai ajuta să se topească.

Pentru mai multe exemple, click aici:

Eu m-am străduit să scriu un articol interesant, dacă ai ajuns până aici îmi confirmi asta, dar oferă un LIKE şi un SHARE ca să îl vadă şi prietenii tăi!

loading...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe din Stil de viață

Sus