Connect with us

Câte linii poți număra pe încheietura ta? Numărul acestora dezvăluie totul despre viitorul tău!

Stil de viață

Câte linii poți număra pe încheietura ta? Numărul acestora dezvăluie totul despre viitorul tău!

Câte linii poți număra pe încheietura ta? Numărul acestora dezvăluie totul despre viitorul tău!

Dacă ar veni cineva la tine și ți-ar spune că ți-ar putea citi viitorul în palmă, ce ai face? Ai fi intrigat? Ai râde și ai pleca?

Cititul în palmă și chiromanția sunt practici de a ghici viitorul prin liniile palmei. Există versiuni diferite, depinzând de culturile diferite, deși este cam același lucru.

Acestea fiind spune, au existat câțiva cercetători care au prezentat mult interes acestei situații. Există, de asemenea, mulți sceptici care susțin că viitorul nu poate fi prezis.

Alții susțin că ghicitul viitorului ar aduce ghinion. Deși mulți nu știu asta, cititul în palmă este mai mult decât o superstiție. Liniile din zona încheieturii sunt considerate o parte din liniile minore.

Cel mai comun număr de linii pentru majoritatea oamenilor este de două sau trei linii. Foarte puţini oameni norocoşi deţin şi a patra linie. Acestea pot avea mai multe înţelesuri şi pot fi legate de sănătate, bogăţie, destin, prosperitate şi faima.

Linia numărul unu – linia sănătăţii
Prima linie a încheieturii este cea mai importantă. Este localizată cât mai aproape de palmă. Dacă este cea mai clară şi mai adâncă linie, fără nicio ruptură, presupune o stare de sănătate generală bună.

Citește și:   Top 10 cele mai OPULENTE proprietăți ale VEDETELOR! Casa lui Lady Gaga de 23 de milioane de dolari NU e cea mai scumpă!

Dacă linia este slabă, legată sau distrusă, poate indica ceva probleme de sănătate.

În ceea ce priveşte femeile, dacă prima linie se îndoaie către palmă sau este întreruptă, pot avea probleme ginecologice sau probleme de feritilitate. În ceea ce priveşte bărbaţii, susţine probleme hormonale sau de fertilitate.

Linia numărul doi – linia bogăţiei
Această linie este folosită pentru a măsura aşteptările legate de bogăţie. Linia ne vorbeşte despre bogăţie, prosperitate şi fericire. Ar fi ideal ca linia să fie neîntreruptă, fără nicio altă gaură sau orice altceva care să o afecteze.

Dacă acesta este cazul tău, vei avea o viaţă luxoasă şi plină de bogăţii, fără să cunoşti problemele financiare. Dacă prima linia este întreruptă, dar celelalte sunt distincte, poţi avea un început de viaţă mai dur, dar vei avea parte de mai multă prosperitate pe viitor.

Linia numărul trei – linia succesului
În timp ce majoritatea oamenilor au cel puţin două linii, nu toată lumea o deţine pe a treia. Aceasta are legătură cu succesul, faima şi cariera. Dacă această linie este puternică şi continuă, asta presupune că vei avea o carieră longevivă de succes.

Citește și:   Ce vom mânca în viitor! 6 mâncăruri ciudate care vor fi adevărate delicatese în 2050!

Vei avea influenţă asupra oamenilor, atât acasă, cât şi la locul de muncă. Oamenii care te-au cunoscut nu te vor uita niciodată.

Linia numărul patru – linia puterii
Această linie este cea mai puternică, nu toată lumea le deţine pe încheietură. Dacă eşti printre puţinii oameni care o au, atunci vei avea o viaţă lungă. Această linie rară presupune faimă şi poate fi asociată cu linia numărul trei în ceea ce priveşte un viitor strălucit.

Indică o prezență socială puternică şi poate înseamnă că vei avea foarte mulţi descendenți.

Pentru mai multe detalii, click aici:

Eu m-am străduit să scriu un articol interesant, dacă ai ajuns până aici îmi confirmi asta, dar oferă un LIKE şi un SHARE ca să îl vadă şi prietenii tăi!

loading...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe din Stil de viață

Sus