Connect with us

E cel mai tare truc video! Cum să scapi de firele de păr și de impuritățile rămase pe PERIE în doar câteva secunde. Mai mult ca sigur ai acest produs în casă, dar habar nu aveai că poate să facă asta. E minunat cât de repede dispar!

Îngrijire

E cel mai tare truc video! Cum să scapi de firele de păr și de impuritățile rămase pe PERIE în doar câteva secunde. Mai mult ca sigur ai acest produs în casă, dar habar nu aveai că poate să facă asta. E minunat cât de repede dispar!

E cel mai tare truc video! Cum să scapi de firele de păr și de impuritățile rămase pe PERIE în doar câteva secunde. Mai mult ca sigur ai acest produs în casă, dar habar nu aveai că poate să facă asta. E minunat cât de repede dispar!

Curățarea permanentă a unei perii de păr este importantă pentru menținerea unui standard ridicat de igienă. Curățarea regulată a pensulei vă va ajuta să eliminați acumulările de ulei și de murdărie în perie, care pot fi transferate în păr.

Mai mult decât atât, dacă pensula dvs. de păr este folosită de alți membri ai familiei, curățenia este vitală. Pensulele de păr (de obicei, păr de mistreț) au nevoie de curățare periodică, deoarece acestea atrag ușor uleiul și murdăria (de aceea sunt o perie eficientă).

Mi-am folosit periile de ani de zile și cred că nu m-am gândit cu adevărat să le curăț. Uneori am o strălucire strălucitoare și am hotărât să-mi aleg părul, dar este cam la fel de mult ca și cum voi merge.

Cu toate acestea, în ultima vreme am primit o mulțime de întrebări de la spectatorii video și cititorii de bloguri pe acest subiect, așa că m-au determinat să-mi trag șosetele și să învăț cum să o fac.

Simt o ușoară pradă de rușine acum că am făcut cercetarea și știu cât de dezgustător sunt părul meu de păr. Pensulele de păr sunt similare cu bureții sau covoarele. Ei adăpostesc o grămadă de chestii nedorite.

Aceasta este ceea ce m-au făcut cu adevărat: de fiecare dată când periați cu o perie de murdărie murdară, de fapt, re-depuneți grăsimea, produsul, praful și celulele moarte ale pielii înapoi în părul vostru. Aveți nevoie de o pungă?

În plus, peria dvs. miroase și își pierde eficacitatea atunci când este înfundată (nu este o surpriză acolo). Dacă aceasta nu este o motivație suficientă pentru a vă curăța periile, nu știu ce este!

Citește și:   Cele mai țicnite tatuaje 3D pe care le-ai văzut vreodată! O sa-ți zăpăcească mintea!

Este recomandat să curățați periile săptămânal, dar dacă acest lucru pare prea mult pentru dvs., chiar o dată pe lună ar fi mai bine decât nimic. Am învățat acest lucru cu perii de machiaj (pe care niciodată nu mi-am gândit să le curăț până când am făcut videoclipul pe el ceva timp în urmă).

Desigur, odată ce ele sunt curățate de performanțele lor de zgomot, așa că pot imagistica la fel va fi adevărat pentru perii de păr. Sunt acum un curator religios cu machiaj periat si nu pot sa stau de lucru cu perii murdare, astfel degetele traversate am aceeasi conversie cu perii de par.

Pasul 1

Începeți cu ajutorul părții de pieptene (sau stiloului) sau începeți să slăbiți părul din partea inferioară a pensulei, făcându-vă drumul până sus. Într-adevăr, puneți-vă sub tot, mergeți drept în fața plăcuței periei, pentru a scoate tot părul și praful.

Puteți utiliza dinții de pieptene pentru a scoate orice păr suplimentar, dacă este necesar. Aveți grijă să nu aruncați micile bile din plastic la vârful perilor. Am folosit dinții pentru a ridica părul în sus sub capetele părului și apoi utilizați capătul coadă de șobolan pentru a arunca bilele de păr (și praful, eww) afară.

Pasul 2

Odată ce ați slăbit părul, luați foarfecele și răsturnați centrul. Acest lucru va face ca tragerea parului sa fie mult mai usoara. Scoateți mingea de păr! Părul ar trebui să meargă în gunoaie și nu pe chiuvetă. Excepția cazului în care aveți o pasiune asupra instalatorului dvs. În acest caz, înfundați chiuveta cu bile de păr.

Citește și:   De ce să nu refuzi niciodată un panda! VIDEO AMUZANT

* Acum, pentru o perie rotundă, faceți acest lucru pe o jumătate din perie, apoi rotiți-l cu 180 de grade și repetați tehnica pe cealaltă parte. Nu puteam să-mi iau niște fire de păr în capătul periei mele rotunde. M-am decis să o las să meargă, pot să trăiesc cu cei 6 fire de păr înghețate.

Pasul 3

Acum trebuie să spălăm periile! Nu recomand să înmuiați periile – nu au fost proiectate pentru asta.

Creați o soluție de curățare utilizând o ceașcă de apă, 1 șampon de linguriță și 1 linguriță de bicarbonat de sodiu. Îndepărtați-le împreună și aplicați-le pe baza de păr (sau tampon) de peri, perindând ușor, dar bine.

Asigurați-vă că ați curățat marginea exterioară a periei, precum și fiecare păr, pornind de la partea inferioară și perindând într-o mișcare ascendentă. Am câteva fire de păr în plus cu periuța de dinți.

Pasul 4

În cele din urmă, dați perie dvs. o clătire rapidă așezați plat, înfășurați în jos, să se usuce. Acest lucru este bine pentru perii din plastic și metal, perii rotunde și piepteni.

Pentru a evita să curățați de 100 de ori peria de păr, dați click pe videoclip să vedeți cel mai ingenios truc!

loading...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe din Îngrijire

Sus