Connect with us

10 lucruri pe care doar DEPENDENȚII de MACHIAJ le înțeleg!

Îngrijire

10 lucruri pe care doar DEPENDENȚII de MACHIAJ le înțeleg!

10 lucruri pe care doar DEPENDENȚII de MACHIAJ le înțeleg!


Când îți place machiajul la fel de mult ca un dependent de machiajul de față, poate vei putea înțelege puțin din iubirea epică și nebunia pură pe care aceștia o simt.

Desigur, aici vorbim despre femeile dependente de machiaj, căci bărbații încă nu au ajuns la acest nivel, sau cel puțin nu sunt la fel de predominanți ca număr precum sunt femeile.

De la planificarea aspectului pe care-l vor obține pentru ieșirile lor, la a cheltui tone de bani pe produse care au aceeași nuanță de ruj pe care au cumpărat-o săptămâna trecută, acești oameni nu se dau înapoi de la nimic când vine vorba de machiaj.

Astăzi vom discuta despre câteva lucruri pe care doar dependenții de machiaj le pot înțelege. Crezi că te vei regăsi? Află asta citind articolul în continuare și urmărind video-ul de mai jos!

Dependenții de machiaj nu cred că două rujuri sunt la fel. Indiferent de cât de multe ori vei cumpăra practic aceeași nuanță a rujului roz sau roșu îndrăgit, această versiune geamănă a celui pe care-l au acasă se numește diferit.

Ba chiar arată diferit. Se simte diferit. Nu ne putem da seama dacă este vorba de iluminarea din magazin sau de ambalajul nou, dar de fiecare dată, dependenții de machiaj mușcă momeala.

În inimile lor, ei știu că există o diferență! Și cred orbește în ea, oricât ai încerca să le spui altceva. Se spune că a face de 1000 de ori același lucru și a aștepta rezultate diferite ar fi primul pas către nebunie.

Citește și:   Toate femeile au trecut prin asta! Cele mai hilare EȘECURI în materie de MACHIAJ! Nu te poți opri din RÂS!

Desigur, asta ne dă de gândit.

Pentru un iubitor de machiaj, banii nu sunt niciodată o problemă și garantat se va găsi un buget de undeva, care să fie alocat colecției lor de machiaj.

Ca să nu mai vorbim că timpul nici măcar nu se ia în considerare! Atunci când o femeie depune un efort intens pentru a obține acea linie perfectă a buzelor, nu se va limita la doar 15 sau 30 de minute întârziere.

A fi în întârziere este la modă în rândul femeilor, iar ele sunt mult mai fericite atunci când sunt frumoase, așa că nu, nu vor fi fericite până când nu își vor realiza un machiaj perfect!

De îndată ce o femeie dependentă de machiaj și-a terminat look-ul, este momentul potrivit pentru ca ceilalți oameni să înceapă să întoarcă toate capetele. În special bărbații.

Social Media este o bună modalitate de a obține această atenție și de a arăta lumii întregi talentul lor într-ale make-up-ului.

Niciodată un dependent de machiaj nu se simte mai bine decât atunci când este admirat și apreciat pentru talentul pe care îl are în a aplica multitudinea de produse cosmetice pe care le folosește.

În timp ce înțelege că frumusețea naturală trebuie să fie deținută și plăcută, machiajul poate spori și accentua frumusețea unei femei, permițându-le să exploreze alte lumi.

Culorile, produsele care perfecționează pielea, toate acestea le îndeamnă să creadă că frumusețea reală este în interior, în timp ce creația artistică este menită să fie exprimată în exterior.

Adevărații dependenți de machiaj nu numai că iubesc produsele de frumusețe aplicate perfect pe fața lor, dar se pot bucura cu adevărat de cât de frumos arată acestea pe alții.

Citește și:   5 MAGICIENI care s-au jucat cu focul și au fost UCIȘI în timpul show-ului! Ultimul te îngrozește de-a binelea!

De asemenea, dependenții de machiaj înțeleg că odată ce investesc în aspectul lor, este un angajament.

De la spațiul pe care colecția lor îl ocupă și până la execuții atent realizate, pete de fond de ten și de rimel par să se găsească peste tot.

Atunci când dependenții de machiaj prind de veste că vor participa la o ocazie specială, ei plănuiesc în avans look-ul pe care trebuie să-l pregătească.

Aceștia caută pe net în mod extensiv, își salvează idei de pe Pinterest și chiar își alcătuiesc o listă de look-uri pentru a se inspira de la ele.

Pasul următor în acest proces sunt cumpărăturile! E timpul să colinde magazinele și să vadă ce pot găsi pentru a obține acel look al perfecțiunii.

Nu va exista o ocazie specială pentru care dependenții de machiaj să nu fie pregătiți!

În cele din urmă, un dependent de machiaj știe că o dată la un timp, frumusețea naturală este bună. Acesta este momentul în care începe pregătirea aspectului „fără machiaj”, care, paradoxal, necesită machiaj.

Din nefericire, procesul de aplicare este mult mai distractiv decât au anticipat, iar următorul lucru pe care îl realizează este că s-au ales deja cu un smokey eyes. Hopa!

Urmărește video-ul de mai jos pentru a descoperi dacă te regăsești pe lista dependenților de machiaj!

Click pe video! Distribuie dacă ți-a plăcut!

Voi vă regăsiți în cele de mai sus?

loading...
Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din Îngrijire

Sus