Connect with us

10 motive pentru care produsele coreene de îngrijire a pielii fac furori în întreaga lume

Îngrijire

10 motive pentru care produsele coreene de îngrijire a pielii fac furori în întreaga lume

10 motive pentru care produsele coreene de îngrijire a pielii fac furori în întreaga lume

În cazul în care cuvintele mască de față, Peach & Lily, rutina de îngrijire a tenului în 10 pași și crema BB îți sunt cunoscute, atunci probabil că urmărești trend-ul în materie de frumusețe coreean, care continuă să crească în popularitate în întreaga lume.

Trend-ul de îngrijire personală promovat de coreeni se axează mai mult pe o abordare mai naturală și intenționată de îngrijire a pielii, punând accentul și pe un desin hazliu în acest proces.

PRodusele de frumusețe coreeană și practicile coreene de îngrijire a tenului, care au câștigat în mod constant popularitate la nivel global în ultimii ani, fac acum parte din piața de beauty de peste tot în lume.

Care sunt diferențele din felul în care coreenii își îngrijesc pielea și felul în care occidentalii au grijă de sine?

În Coreea, oamenii sunt învățați să înceapă să-și îngrijească pielea în mod preventiv încă de când sunt tineri, în loc să aștepte până când vor vedea problemele cum încep să apară.

Așadar, coreenii folosesc cremă de protecție pentru ochi de la 18 ani, în loc de vârsta la care încep să aibă riduri. De asemenea, folosesc mai multe produse simultan, realizate din ingrediente naturale, care nu sunt folosite în mod obișnuit în îngrijirea pielii în Occident.

Câteva exemple de ingrediente naturale ciudate cu rezultate extrem de benefice sunt: mucusul de melci, laptele de măgar, veninul de albine.

Cele mai bune produse de îngrijire a pielii sunt mai blânde și pot fi folosite de persoanele care au o piele sensibilă. Așadar, o altă diferență este faptul că occidentalii folosesc produse de îngrijire parfumate, pe când coreenii nu.

Citește și:   13 lucruri neatrăgătoare pe care le fac femeile, dar bărbații le consideră super incitante!

Și ca să fim sinceri, n-am realizat niciodată ce a lipsit din viețile noastre până când produsele coreene de îngrijire a pielii nu au făcut ravagii în întreaga lume.

Aceste elemente inovatoare promit că ne vor oferi o piele netedă, fără cusur, care se va simți extrem de moale, fină și rafinată la atingere.

Dar există atât de multe motive pentru care articolele de înfrumusețare din Coreea sunt atât de superioare altor produse de pe piață, încât nici nu am ști de unde să începem să vi le enumerăm.

De la prețurile lor extrem de ieftine la ingredientele ciudate și design-ul distractiv și jucăuș, în articolul și video-ul de astăzi îți prezentăm câteva motive pentru care produsele coreene de îngrijire a pielii sunt cele mai bune.

Când vine vorba de aceste produse, ele se concentrează în mod special asupra prevenirii.

Cremele de protecție solară reprezintă o parte integrantă din procesul lor de înfrumusețare în 10 pași, iar restul pașilor din ritual se referă numai la crearea unei pieli impecabile și frumoase, care radiază din interior spre exterior.

Dacă vrei să afli ce conține planul din 10 pași vizionează video-ul de mai jos până la capăt. Trucurile prezentate acolo sigur îți vor veni în ajutor!

Un alt motiv pentru care produsele coreene de îngrijire a pielii sunt cele mai bune și fac atât de multe ravagii în lume este că ele se pot adapta pentru a ne satisface nevoile.

Unele companii îți permit să alegi dintr-o varietate de mirosuri și texturi, deoarece își dau seama că produsele lor pentru îngrijire a pielii nu ar trebui să fie vândute într-o abordare unică.

Citește și:   Cum să ai buzele voluptoase în mod natural, fără să apelezi la botox? Efectul e vizibil imediat

Întrucât multe dintre produse au modele distractive și ciudate, un regim de îngrijire a pielii coreean nu este văzut în mod agresiv.

Coreenii se adaptează la aceste ritualuri de frumusețe pentru ca, la finalul zilei, să fie capabili să-și mențină pielea impecabilă, dar și pentru a-și exprima iubirea de sine.

Ritualul coreean de îngrijire a pielii în 10 pași:

1. Produs pentru îndepărtarea uleiului: masat pe o față uscată, acest prim pas elimină machiajul, sebumul și crema de protecție solară.

2. Demachiant de apă: Apa sau un detergent cu spumă sunt folosite după curățarea sebumului, pentru a elimina transpirația și impuritățile.

3. Exfoliator: îndepărtează celulele moarte ale pielii.

4. Toner: hidratează pielea și pregătește pielea pentru tratamente ulterioare.

5. Esență: o loțiune hidratantă, care este parte componentă a tonerului și a serului parțial, oferă hidratare și ajută la fluctuația celulelor.

6. Seruri și amulsie: geluri concentrate specifice nevoilor individuale: acnee, anti-îmbătrânire, strălucire, etc.

7. Mască de față: aplicată o dată sau de două ori pe săptămână, măștile de față oferă seruri concentrate pentru a aborda anumite probleme ale pielii.

8. Crema de ochi: hidratează și protejează zona delicată din jurul ochilor.

9. Hidratant: proiectat pentru a sigila toate etapele anterioare și răspunde nevoilor individuale de umiditate.

10. Protecția solară: deoarece toți ceilalți pași nu vor fi eficienți dacă pielea este expusă la radiații UV dăunătoare.

Click pe video pentru mai multe detalii!

Urmărește video-ul de mai jos până la capăt, pentru a descoperi numeroasele motive pentru care produsele coreene de îngrijire a pielii sunt cele mai bune!

loading...
Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din Îngrijire

Sus