Connect with us

10 TRUCURI de frumuseţe pe care toate persoanele LENEŞE trebuie să le ştie! Al 7-lea te va scuti de mult efort!

Îngrijire

10 TRUCURI de frumuseţe pe care toate persoanele LENEŞE trebuie să le ştie! Al 7-lea te va scuti de mult efort!

10 TRUCURI de frumuseţe pe care toate persoanele LENEŞE trebuie să le ştie! Al 7-lea te va scuti de mult efort!

Nu există femeie care să nu-şi dorească foarte tare ca procesul machiajului din fiecare dimineaţă să dureze mai puţin.

Fie că eşti foarte leneşă, fie că ȋţi doreşti să dormi mai mult, sau să petreci mai mult timp cu familia sau cu animalul tău de companie dimineaţa, trucurile de frumuseţe sunt foarte folositoare.

Femeile au tendinţa de a petrece ore ȋn şir ȋn faţa oglinzii. Chiar dacă merg la serviciu dimineaţa, mereu ȋşi fac timp să se aranjase ȋnainte de a ieşi din casă.

Tocmai de aceea ȋţi prezentăm câteva trucuri de frumuseţe pentru leneşul din tine, care ȋţi vor schimba ȋn totalitate rutina de dimineaţă.

Data viitoare când eşti pe fugă sau nu ai energie pentru un machiaj complex, apelează la genul acesta de sfaturi, care nu te vor lăsa nearanjată.

Iată câteva exemple care ȋţi vor salva dimineţile de acum ȋnainte:

Dacă nu ȋţi găseşti rujul mat preferat şi ai la ȋndemănă doar unul lucios, poţi pune un şerveţel peste buze şi apoi să pudrezi cu pudră translucidă.

Astfel rujul se va face mat şi va ţine pe buze mult mai mult decât de-ai fi aşteptat de la rujul tău.

Un creion dermatograf va avea o nuanţă mult mai intensă dacă ȋi vei arde puţin vârful cu o brichetă. Ȋn felul acesta nu vei fi nevoită să foloseşti şi tuş, pentru că te vei descurca doar cu linia trasată de creion.

Dacă ai probleme cu tălpile crăpate pune puţină cremă peste ele ȋnainte să te culci şi apoi pune ȋn picioare ciorapii tăi pufoşi preferaţi.

Dacă vei face asta, crema acţionează peste noapte, iar dimineaţa nu vei face decât să te bucuri de cele mai moi tălpi din lume.

Citește și:   Machiajul le-a ajutat pe aceste femei să arate precum STATURILE de la Hollywood. Numărul 4 este UIMITOR

Atunci când eşti foarte grăbită, dar vrei nepărat să ai o manichiură veselă şi interesantă, pune peste unghiile deja colorate un leucoplast cu găurele, peste care să vopseşti cu altă culoare.

Vei avea picăţele peste culoarea iniţială şi totul deja a devenit foarte distractiv ȋn doar câteva secunde. Drăguţ, nu-i aşa?

Dacă vrei ca părul tău să pară mai des, pune puţin fard de culoarea părului tău peste cărare şi, ȋn acest fel, va părea mult mai frumos.

Pentru zulufii enervanţi de păr care nu vor niciodată să se aşeze ȋmpreună cu celelalte şuviţe de păr, pune puţin fixativ peste o periuţă de dinţi şi perie părţile care te deranjează.

Atunci când foloseşti agrafe de păr, pune şi pe acestea fixativ şi coafura ȋţi va rezista toată ziua.

Dacă nu ai energie să-ţi faci vreo chestie specială la păr, poţi folosi mereu un turban sau o eşarfă cu care să ţi-l prinzi ȋntr-un mod foarte interesant.

Acest sfat nu este recomandabil pentru fiecare seară, dar dacă se ȋntâmplă ca ȋntr-o seară să-ţi fie prea lene să te demachiezi, ţine şerveţele umede demachiante pe noptiera de lângă pat.

Mai ai puţin mascara ȋn tub şi nu vrei să-l risipeşti? Pune puţină soluţie de lentile de contact ȋn tub, amestecă şi gata!

Optează pentru o rutină de machiaj cât mai simplă şi rapidă şi totul va fi gata ȋn doar câteva minute. Pune o bază pentru piele, putin blush, puţin iluminator, mascara şi ruj şi eşti pregătită să ieşi din casă!

Fă-ţi buzele mai groase cu un creion alb pe care să-l pui pe mijlocul lor ȋnainte de ruj sau gloss şi atunci buzele tale vor arăta mult mai pline!

Citește și:   Cum să te imbraci ca să pari BOGATĂ chiar dacă nu eşti

Pune tubul de mascara ȋntr-un loc călduţ ȋnainte de folosire şi vei avea cel mai bun rezultat. Recomandăm să-l pui ȋn sutien.

Una dintre cele mai comune probleme este atunci când cumperi nuanţa nepotrivită de fond de ten. Pentru a-l face mai deschis, pune puţină cremă hidratantă şi nuanţa se va deschide.

Dacă fondul tău de ten este prea deschis, poţi mereu să ȋţi ȋncălzeşti faţa cu autobronzant ȋn zonele ȋn care ai avea tenul de obicei, mai ȋnchis.

Dacă ţi se ȋntâmplă să nu ai timp să te speli pe cap, foloseşte mereu şampon uscat şi părul tău va avea strălucirea specifică.

Unul dintre cele mai bune trucuri de frumuseţe este pentru o linie de tuş perfectă. Nici nu vreau să mă gândesc de câte ori am trasat greşit linia, sau codiţa.

Cel mai greu este să nimereşti aceeaşi linie la ambii ochi. Dar acum există o variantă mult mai bună pentru un machiaj perfect.

Foloseşte un card, o cartelă sau ceva dreptunchiular şi dur cu care să ȋţi uneşti coada ochiului cu sprânceana.

Ȋn felul acesta nu ai cum să greşeşti şi totul va dura doar câteva minute. De asemenea poţi să foloseşti bandă adezivă transparentă pe care să o lipeşti şi dezlipeşti de ceva ori pe mână ȋnainte să o lipeşti ȋn coada ochiului, pentru că este o zonă foarte sensibilă.

Pentru mai multe trucuri interesante, click aici:

Deşi sunt puse ȋn situaţia de a face mult mai mult efort ȋn ceea ce priveşte apariţia fizică, femeile reuşesc mereu să găsească o soluţie pentru a le rezolva pe toate.

loading...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Mai multe din Îngrijire

Sus