Connect with us

Cele mai dubioase și PERICULOASE modele de unghii care duc PENIBILUL la un alt nivel!

Îngrijire

Cele mai dubioase și PERICULOASE modele de unghii care duc PENIBILUL la un alt nivel!

Cele mai dubioase și PERICULOASE modele de unghii care duc PENIBILUL la un alt nivel!

Ce femeie nu vreau unghii lungi şi frumoase? Aşa cum putem observa în urma succesului industriei unghiilor arficiale, femeile nu sunt doar dispuse să scoată mulţi bani din portofel pentru gel şi unghii acrilice, dar uneori sunt dispuse să-şi compromită sănătatea.

Ca în toate situaţiile în care intervine factorul cosmetic, efectele secundare ale unghiilor artificiale sunt ceva ce poate vrei să iei în considerare înainte să începi tratamentele sintetice pentru unghii.

Pentru a înţelege exact de ce sunt nocive anumite proceduri cosmetice, trebuie să înţelegem exact la ce ne supunem organismul. În ceea ce priveşte unghiile artificiale, aceste chimicale folosite pentru a aplica unghiile acrilice sunt extrem de nesănătoase şi includ multe substanţe destul de toxice.

Iată care sunt câteva dintre tratamentele cosmetice care pot pune organismul în pericol, şi de ce:

Manichiura şi pedichiura – deşi nu pare nimic periculos în acest proces minunat care ne înfrumuseţează unghiile, s-a dovedit că unele oje pot conţine chimicale, şi pot afecta fertilitatea, şi în cazurile cele mai grave, pot cauza cancer. Alte dăţi, saloanele folosesc ustensile care nu sunt dezinfectate în mod corespounzator, ceea ce înseamnă că pot răspândi infecţii de la o persoană la alta.

Cel mai bun sfat este să îţi programezi o şedinţă la începutul zilei, pentru că atunci vei ştii sigur că toate uneltele au fost curăţate.

Vopsirea genelelor – pentru un rezultat cât mai eficace, vopseaua care se foloseşte pentru gene ar trebui să aibă nişte chimicale destul de puternice. Din nefericire, astfel de situaţii se regăsesc destul de des şi nu există o variantă naturală. Din această cauză poţi dezvolta alergii şi infecţii.

Din cauza faptului că o astfel de procedură este făcută în apropierea ochiului, există un mare risc de complicaţii, inclusiv umflături, inflamaţii şi chiar orbire temporară.

Citește și:   Greșeli din filme pe care GARANTAT le-ai trecut cu vederea

Epilare cu laser – această procedură s-a dezvoltat foarte mult în ultima vreme, făcând-o din ce în ce mai evazivă, atât de mult încât au apărut şi aparatele pe care le poţi folosi acasă, fără prezenţa unui specialist. Totuşi, dacă este folosit în mod greşit, poate provoca arsuri la nivelul pielii, şi chiar băşici care pot duce la infecţii dacă nu sunt tratate corespunzător.

Botox – acesta paralizează muşchii, exact aşa se şi pot netezi ridurile de pe faţă. Dar uneori lucrurile nu merg exact aşa cum ţi-ai închipuit. Acest botox poate să cadă de pe frunte spre zona ochilor şi poate cauza o apariţie înspăimântătoare. Din fericire, nu este permanent. În cazuri foarte rare, botoxul poate fi mortal. Asta se întâmplă atunci când acesta ajunge la organe vitale ca inima.

Îndreptarea părului cu Keratina – acest tratament implică îndreptarea părului cu soluţii chimice. După ce sunt aplicate, acestea intră în firul de păr prin metodele deja cunoscute. Unele dintre acestea pot fi foarte periculoase dacă sunt inhalate, mai ales pentru sistemul nervos, respirator şi pentru ochi şi pot cauza ameţeli, dureri de piept, şi iritaţii.

Peeling chimical – dacă sunt făcute corespunzător, acestea nu prezintă multe riscuri, dar dacă este efectuat de un neprofesionist, pielea poate deveni crudă, pentru că multe straturi sunt exfoliate, ceea ce o expune la un mare pericol de infecţie.

Epilare în zona inghinală – ştim deja toate poveştile asociate cu durerea pe care o simţim atunci când alegem să facem asta, dar nu şi că există o grămadă de bacterii care de-abia aşteaptă să ne atace în cea mai sensibilă zona a corpului.

Citește și:   Cum să ai buze mai SENZUALE în două minute? Ingredientul minune îl ai şi tu ....

Părul pubian protejează zona genitală, iar faptul că îl epilam ne lăsa fără protecţie, mai ales că acest proces ne scapă şi de primul strat de piele, nu doar de păr.

Peştii – folosirea peştilor pentru a scăpa de pielea moartă de pe picioare este un nou mod de a trata această problemă, dar este, de fapt, interzis în mai multe state. Asta se întâmplă din cauza faptului că peştii pot intra în contact cu mai mulţi pacienţi pe parcursul unei singure zile, ceea ce poate cauza infecţii, şi chiar împrăştierea de boli venerice, mai ales pentru cei cu sistemul imunitar slab.

Bronzatul – nu există niciun dubiu că bronzatul în exces poate cauza cancer de piele şi melanoma, mai ales pentru cei care au sub 30 de ani! Cel mai bine este să folosiţi protecţie solară şi să nu staţi la plajă în perioada prânzului, atunci când soarele este foarte puternic.

Unii oameni, în special femeile, pentru că pe ele se pune cea mai mare presiune, aleg să ducă lucrurile la alt nivel, şi să nu ştiu când să se oprească, aşa cum sunt şi exemplele pe care urmează să le vedeţi. Acestea au ales cele mai periculoase modele de unghii, care nu afectează doar unghiile în sine. Modelele sunt atât de ciudate încât mereu poţi să te zgârii, răneşti şi chiar să-ţi scoţi un ochi!

Pentru cele mai ciudate modele de unghii, click aici:

Deşi nu vrem să exagerăm, chiar trebuie să învăţăm să avem grijă de corpul nostru, dar într-o societate care te forţează să te încadrezi în anumite tipare este destul de greu să nu urmezi toate tratamentele posibile.

loading...
Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din Îngrijire

Sus