Connect with us

Idei UIMITOARE de make-up pentru ZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR

Idei UIMITOARE de make-up pentru ZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR

Vrei să obții un machiaj impresionant pentru Ziua Îndrăgostiților? Nu trebuie să exagerezi cu sclipiciul sau să folosești culori exagerate, ci doar să optezi pentru un stil ceva mai diferit decât cel pe care îl folosești zi de zi.

În video-ul de mai sus vei descoperi un tutorial de make-ul fantastic cu smokey eyes și un ruj indrăzneț în nuanța burgundy. Se potrivește cu tematica – Ziua îndragostiților / Sfântul Valentin și este impecabil. Urmărește pas cu pas filmulețul și încearcă-l și tu acasă.

Ține minte aceste 2 sfaturi:

  • dacă vrei să încerci un nou stil de make-ul în ziua de Sfântul Valentin sau cu o altă ocazie specială, testează de câteva ori machiajul înainte de ziua cea mare. Nu vrei să te trezești cu 30 de minute înainte de întalnire cu un morman de servețele demachiante lângă tine pentru că nu îți reușește machiajul, nu?
  • Ziua Îndrăgostiților NU înseamnă doar ROZ și ROȘU! Îndrăznește să folosești și alte culori – burgundy, ca în exemplul de mai sus sau albastru, mov și chiar verde. Fii curajoasă și diferită!
loading...
Citește și:   A suferit toată viața din cauza sutelor de negi de pe față, dar a avut parte de surpriza vieții ei: cum a ajuns să arate în doar câteva minute
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe din Îngrijire

Sus