Connect with us

Nu s-a mai tuns de 30 de ani, dar până la urmă a acceptat să-și taie părul, la presiunea familiei!

Îngrijire

Nu s-a mai tuns de 30 de ani, dar până la urmă a acceptat să-și taie părul, la presiunea familiei!

Nu s-a mai tuns de 30 de ani, dar până la urmă a acceptat să-și taie părul, la presiunea familiei!

Fiecare femeie are o mică obsesie pentru părul ei. Fie că este vorba de un păr lung, sau un păr scurt, acesta este foarte important pentru imaginea completă a doamnelor, care nu mai ştiu cum să-l îngrijească şi să-l protejeze. Deşi lumea în care trăim ne binecuvântează cu foarte multe produse de păr, unele femei îl preferă natural şi lung.

O dată ce încep să îşi crească părul, acestor femei le este foarte greu să se mai tundă, şi, uneori, nu o mai fac niciodată. Nu ne este de mirare că atunci când se confruntă cu o astfel de provocare, doamnele nu vor nici măcar să audă de o coafeză, sau să se gândească la posibilitatea de a-şi schimba look-ul.

Persoanele care îşi lasă părul să crească foarte lung sunt destul de mândre de acesta, deşi este extrem de greu de întreţinut şi necesită mult timp pentru îngrijire. Dacă oamenii se plâng de faptul că îngrijirea părului ocupă foarte mult timp, ei bine, aceste persoane chiar petrec cel puţin o oră spălându-şi podoabă capilară.

Fiecare femeie în parte are tabieturile ei, dar pentru Mitsy, procesul de spălare, uscare şi îngrijire a părului era mai mult decât un tabiet care a durat nici mai mult nici mai puţin de treizeci de ani! Bineînţeles că oamenii din jurul ei au considerat că stilul acesteia era puţin demodat, şi asta ca să fie diplomaţi.

Lui Mitsy nu i-a venit să creadă că Rachel Ray a fost aleasă pentru o transformare de imagine. Înainte ca tot procesul să înceapă, Mitsy s-a confesat echipei şi a spus că are nevoie disperată de o schimbare.

Această mamă extrem de ocupată avea nevoie să îşi acorde mai multă atenţie. Deşi era extrem de încântată de ceea ce urma să i se întâmple, gândul unei schimbări atât de drastice a făcut-o puţin anxioasă. Dar, chiar şi aşa, era mai mult decât pregătită!

Aceasta a spus: „părul meu este atât de lung, încât îmi ajunge până la genunchi… Nu îmi acord deloc timp!”

Din fericire, editorul revistei Marie Claire, Zanna Roberts Rassi era acolo pentru a-i transforma imaginea banală în ceva absolut spectaculos, într-o mamă modernă şi frumoasă. Mitsy nu a primit doar o tunsoare modernă, Zanna a umblat prin garderoba ei şi a înlocuit blugii şi tricourile spălăcite cu haine adorabile din această decadă!

Până când a ajuns să stea pe scaunul coafezei, Mitsy era mai mult decât pregătită. Zanna a detaliat şi a mărturisit despre ea că este foarte încântată pentru un nou început. Pentru ea era extrem de incitant faptul că va avea un nou look pentru prima oară în viaţa ei de adult.

A fost o şedinţă de răsfăţ pe care aceasta chiar o merită. Zanna susţine că lui Mitsy i s-a tăiat o cantitate incredibilă de păr. În momentul în care aceasta a ajuns pe scenă, mama acesteia, Zanna, dar şi Rachel au fost luate total prin surprindere de produsul final. Mitsy arată ca o altă femei plină de încredere în sine!

Această transformare a fost una incredibilă, şi marchează începutul unui nou capitol din viaţa ei. Aceasta a fost mereu frumoasă, atât de exterior, cât şi pe interior, dar acum este o versiune mai bună a ei.

În timp ce unele mame preferă să îşi dedice tot timpul copiilor lor, societatea le blamează din ce în ce mai tare pentru faptul că nu se îngrijesc aşa cum ar trebui, găsind o scuză în asta atunci când află că soţii lor le înşeală. Persoanele care au copii înţeleg foarte bine cât este de greu să găseşti timp şi energie pentru asta, mai ales dacă nu ai o persoană care să te ajute să ai grijă de copil şi de casă.

Citește și:   Acest bărbat a folosit doar 4 ingrediente, iar ce a reuşit să facă este UIMITOR!

De obicei, primii doi ani din viaţa unui copil reprezintă o tranziţie destul de grea pentru părinţi, dar mai ales pentru mama, pentru că aceasta învaţa să se alinieze unui program nou, în care o altă fiinţă umană depinde în totalitate de ea.

Atunci aceasta descoperă că nu mai are timp să se îngrijească aşa cum o făcea înainte şi că dacă ar vrea să şi-l găsească, ar trebui să-l smulgă din puţinele ore în care ar trebui să doarmă. Oamenii care nu au trecut prin aşa ceva nu pot înţelege cât este de obositor să ai grijă de un nou născut, aşa că tind să blameze persoanele care nu mai au grijă de ele însele aşa cum o făceau pe vremuri.

Bărbaţii au aşteptări destul de mari de la femei, pentru că aceştia tind să compare femeile normale cu vedetele pe care le văd la televizor, care au o armată de oameni care să se ocupe de ele şi de copiii lor.

Pentru imaginile complete, click aici:

Această transformare este absolut incredibilă, iar bucuria acestei femei ne ajute în suflet chiar şi prin bariera unui ecran.

15 locuri practice în care să te ascunzi în timpul unei apocalipse zombi!

În ultima vreme s-a vehiculat mult că există posibilitatea ca în viitor să ne confruntăm cu o apocalipsă zombi. Fie că este vorba despre cărţi sau despre filmele care au făcut milioane de oameni să stea cu sufletul la gură în faţa televizoarelor sau calculatoarelor, acest subiect a ajuns să fascineze pe toată lumea, atât prin gradul de curiozitate, cât şi prin cel de înfricoşare.

Unele dintre mai bune seriale din lume au ca subiect apariţia unor monştri zombi, morţii vii care deşi nu mai au creier, ştiu să te atace şi să te mănânce. Deşi este destul de înfricoşător, realizăm că aceştia sunt inventaţi de minţi pline de imaginaţie, care vor să prezinte ideea că morţii vii pot veni în orice moment şi ne pot ataca.

Deşi poate părea departe de adevăr, iată că de obieci nu iese fum fără foc, aşa că poate exista o posibilitate ca asta să se întâmplă în viitor. Lumea este într-o continuă schimbare, şi deşi putem să credem că aceasta evoluează, nu ştim cu certitudine dacă ne îndreptăm spre un viitor strălucit sau unul îngrozitor.

Unii specialişti în supravieţuire au ales să compună o listă cu câteva dintre locurile în care poţi să fii pentru o perioadă în siguranţă, în cazul unei apocalipse zombi. Oamenii nu au fost deloc sceptici cu privire la acest subiect, din contră, au urmărit cu atenţie toate indicaţiile, aşa că te sfătuim şi pe tine să încerci să faci acelaşi lucru.

Iată care sunt câteva dintre cele mai practice locuri în care te poţi ascunde în cazul unei apocalipse zombi:

1. O bancă – te poţi ascunde pentru câteva zile în interiorul unei bănci. Cele mai multe dintre acestea au uşi puternice şi pot fi închise în mod electronic. Banzile sunt monitorizate din fiecare unghi şi pentru siguranţă totală poţi alege să dormi într-un seif.

Citește și:   Date ciudate despre sarcină, COMPLET adevărate, de care probabil nu știai!

Totuşi, aceasta poate fi doar o opţiune rapidă şi temporară, înainte să părăseşti oraşul, de exemplu. Băncile sunt plasate în zone aglomerate ale oraşului şi asta înseamnă că va trebui să ieşi pentru a face rost de mâncare, din moment ce încă nu există preparat culinar care să aibă banii ca ingredient principal.

2. O mână în munţi – o mână poate să fie un loc prielnic în care să te ascunzi temporar. Ar trebui să verifici toate intrările şi să le asiguri. Minele abandonate pot fi totuşi periculoase. Unele mine dispun de filtre care pot curăţa apa, aşa că nu trebuie să-ţi faci griji pentru asta.

O monă aşezată strategic este cea de la marginea oraşului, departe de centrele comerciale aglomerate şi în apropierea unor locuri de unde poţi să îţi procuri mâncare, cum ar fi lângă ferme.

3. O peşteră – similare cu minele, peşterile ar putea oferi un loc sigur, mai ales dacă sunt explorate în întregime. Totuşi, intrarea trebuie asigurată şi sigilată, şi trebuie să te asiguri că nu există animale sălbatice care să-ţi facă vreo surpriză.

4. Far – Un far este un loc sigur, pentru că este înconjurat de apă şi faptul că eşti la înălţime atunci ai o vedere panoramică asupra zonei din jurul tău. Spaţiul într-un far este destul de limitat, aşa că trebuie să îţi alegi cu grijă pe cine vrei să ai în jurul tău. În orice caz, un far este un spaţiu potrivit, mai ales pentru perioada nopţii.

5. O navă – în cazul în care eşti urmărit de o armată de zombi, nu există o metodă mai bună decât să te refugiezi pe un vas, mai ales că unele dintre ele sunt prevăzute cu anumite funcţii de atac. Bineînţeles că va trebui să te întorci pe uscat din când în când pentru provizii, dar este un mijloc de transport perfect.

6. Fermă – dacă poţi să construieşti patru pereţi în jurul acesteia, ai locul cel mai bun în care să te adăposteşti şi chiar să trăieşti. Din fericire o fermă este un loc unde poţi să îţi cultivi mâncare şi unde găseşti arme de foc.

7. Bază militară – un loc perfect pentru a te ascunde atât timp cât acolo găseşti mâncare la conservă. Într-o bază militară găseşti multe arme de foc pentru a proteja perimetrul şi eşti mai ferit, pentru că eşti destul de departe de civilizaţie. Totuşi nu uita că oamenii se poartă ciudat în jurul armelor de foc, aşa că fii atent la comportamentul tău şi a celor din jur.

8. Castel – istoria este mereu înţeleaptă, dacă un castel a servit ca un spaţiu în care oamenii erau protejaţi de inamici, atunci nu ar strica să te gândeşti ca un castel este perfect pentru a te ascunde de o armată de zombi.

Pentru mai multe exemple, click aici:

Deşi poate ne este greu să ne gândim că aşa ceva se poate întâmpla, mai ales în lumea civilizată în care avem impresia că nu am putea să trăim fără un telefon mobil de ultimă generaţie, nu se ştie niciodată ce ne poate rezerva viitorul.

loading...
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din Îngrijire

Sus