Connect with us

Scapă de problema pe care o au 90% DINTRE FEMEI. Cum să faci să NU se mai adune fondul de ten pe față!

Îngrijire

Scapă de problema pe care o au 90% DINTRE FEMEI. Cum să faci să NU se mai adune fondul de ten pe față!

Scapă de problema pe care o au 90% DINTRE FEMEI. Cum să faci să NU se mai adune fondul de ten pe față!

Sunt multe femei care iubesc să se machieze, şi sunt şi mai multe care considerată că au nevoie de aşa ceva, pentru că se confruntă cu probelem dermatologice grave, ca acneea sau pete pe piele, care ajung să fie foarte inestetice.

În timp ce cultura pop încearcă să inducă oamenilor ideea că frumuseţea vine din interior şi că aceste probleme ar trebui tratate de medici, şi nu de cosmeticieni, iată că foarte multe dintre femei aleg să meargă mai degrabă la un magazin de farduri şi mai puţin la un medic dermatolog.

În lumea în care societatea cere ca femeile să aibă un fizic aproape de perfecţiune, nu este de mirare că un număr foarte mare de oameni, au ajuns să folosească produse cosmetice care îmbunătăţesc trăsăturile feţei. Industria cosmeticelor s-a dezvoltat foarte tare în ultimii ani şi rar mai există femei , sau chiar bărbaţi, care să nu folosească o trusă întreagă de farduri. Oamenii investesc foarte mulţi bani în farduri, şi ceea ce o dată era o necesitate acum devine o obsesie.

Pentru cele care şi-au făcut o carieră din aşa ceva, fondul de ten este unul dintre cele mai importante produse pe care le folosesc, pentru că acesta întregeşte machiajul şi oferă ca un fel de pânză uniformă pe care poate să lucreze un make-up artist. Foarte multe femei au descoperit că dacă nu apelează la un profesionist care are produse de la firme de specialitate, nu este atât de uşor să păstreze fondul pe față intact mai mult de câteva ore.

Specialiştii ne învaţă că sunt câţiva paşi pe care ar trebui să îi urmăm, mai ales dacă avem de-a face cu un ten mai pretenţios, care ne-ar putea face probleme şi mai mari atunci când nu putem reaplica fondul de ten. Aceşti pasi nu sunt deloc inutili şi persoanele care îi urmează au confirmat faptul că au văzut îmbunătăţiri rapide.

Citește și:   Cele mai NEOBIȘNUIE DEPENDENȚE care distrug viețile oamenilor! Iată cât de departe sunt dispuși să meargă pentru a-și satisface poftele!

Iată care sunt câteva dintre sfaturile specialiştilor, pe care ar fi bine să le luăm în considerare dacă nu vrem să ni se adune fondul de ten pe faţă:

Hidratarea tenului – chiar dacă ai auzit de prea mult ori despre acest pas, iată că nu este deloc de ignorat, pentru că te va ajuta foarte tare. Dacă ai tenul gras, este important să foloseşti o cremă care să îţi matefieze tenul bine, dar şi o bază care să absoarbă toată grăsimea. Mai mult de atât, crema de faţă îţi reduce ridurile fine, îţi hidratează zonele uscate în care fondul de ten s-ar putea strânge.

Pulverizare – multe persoane sunt fane înrăite ale spayurilor pentru fixarea machiajului, mai ales pentru că acestea sunt foarte eficace. Unul dintre cei mai buni make-up artişti ne învaţă să folosim spray de fixare şi înainte şi după aplicarea fondului de ten, pentru că oferă o luminozitate aparte tenului.

Alege-ţi ustensilele cu grijă – modalitatea în care alegi să îţi aplici fondul de ten poate să determine rezultatul final. Spre exemplu, unele ustensile adună prea mult produs deodată, ceea ce poată să afecteze foarte tare modul în care acesta se întinde pe toată faţa.

Foarte mulţi profesionişti ne recomandă să folosim o piele din păr sintetic, sau faimosul bureţel beuty blender, pe care toată lumea îl foloseşte pentru aplicarea fondului de ten. Nu uitaţi! Este foarte important ca acesta să fie foarte umed şi stors de apă. În cazul în care niciunul dintre aceste ustensile nu vă fac un serviciu, cel mai bine este să folosiţi degetele proaspăt spălate, cu care să tamponaţi încet în piele produsul.

Citește și:   Iată cum poți înlătura părul facial PENTRU TOTDEAUNA. Aceste remedii sunt uimitore! Video

Pudră – pentru persoanele care au un ten uleios, este foarte important să folosească o pudră care să fixeze fondul de ten foarte bine. Alege culoarea potrivită, sau o pudră translucidă care să se potrivească pe tenul tău, şi vei descoperi că fondul de ten va rezista mult mai bine pe faţă. Nu uita că poţi să foloseşti şerveţele speciale care strâng uleiul de pe faţă, atunci când simţi că pielea începe să se îngraşe.

Foloseşte fond de ten doar în locurile în care ai nevoie de el – multe femei consideră că au nevoie de fond de ten peste tot, dar acesta nu este cazul, mai ales dacă ai un ten curat. În acest caz foloseşte un fond de ten cu putere mai mică de acoperire, mai ales pentru machiajul din timpul zilei.

Pentru petele sau imperfecţiunile mai mici de pe fata foloseşte un anticearcăn. Vei descoperi că şi acesta va funcţiona foarte bine, şi nu îţi vei mai simţi tenul la fel de încărcat.

Pentru mai multe sfaturi, click aici:

Cei mai mari make-up artişti reuşesc să facă unele dintre cele mai mari transformări folosind arta machiajului, şi este adevărat că oamenii sunt mult mai frumoşi atunci când folosesc produse care le evidenţiază trăsăturile. Important este să nu ne lăsăm pradă acestei mode, şi să încercăm să ne evidenţiem şi frumuseţea naturală.

loading...
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din Îngrijire

Sus