Connect with us

Şi-a înfăşurat părul ud într-un tricou şi l-a lăsat aşa peste noapte! Uite cum arată dimineaţa, după ce şi l-a dat jos!

Îngrijire

Şi-a înfăşurat părul ud într-un tricou şi l-a lăsat aşa peste noapte! Uite cum arată dimineaţa, după ce şi l-a dat jos!

Şi-a înfăşurat părul ud într-un tricou şi l-a lăsat aşa peste noapte! Uite cum arată dimineaţa, după ce şi l-a dat jos!

Unele dintre cele mai atrăgătoare femei din lume au părul ondulat de la mama natură. Deşi probabil acestea îl urăsc, iată că sunt multe persoane care încearcă tot felul de metode de a avea părul ondulat. Deşi există o grămadă de metode pentru a reuşi un look care să arate cât mai natural, multe dintre acestea dăunează foarte tare părului şi îl ard, atunci când ondulatoarele respective sunt folosite de mai multe ori.

Dacă părul tău este foarte sensibil şi nu vrei să aplici căldura artificială care să-l onduleze, iată că există o metodă prin care poţi face asta la tine acasă, fără costuri ca la saloanele de înfrumuseţare, şi în doar câţiva paşi foarte simpli.

Tot ce trebuie să faci este să aşezi părul ud cu mare grijă pe un tricou, în aşa fel încât buclele să fie cât mai bine formate, şi apoi să legaţi în felul în care vă este demonstrat mai jos. Dacă folosiţi anumite produse de îngrijire a părului, cum ar fi un ulei pentru vârfurile despicate, sau orice fel de tratament aplicaţi de obicei, puteţi să aplicaţi pe părul ud înainte de înfăşurarea în tricou şi acestea vor sta şi mai bine.

Dacă sunteţi un fan al produselor de tip spumă sau fixativ, mai ales în cazul în care vreţi să mergeţi la un anumit eveniment, atunci puteţi cu mare grijă şi în cantităţi destul de mici să aplicaţi aşa ceva părul ud, pentru că asta va ajuta la stabilizarea buclelor şi va oferi un efect cât mai frumos pe un termen cât mai lung.

Femeile se luptă în fiecare zi pentru a avea un păr aranjat, mai ales că se vede diferenţă foarte bine între unul ciufulit, sau prins într-o coadă, şi cel care este coafat cu multă grijă în fiecare zi. În timp ce acest subiect poate să scoată în evidenţă o problemă a societăţii legată de aşteptările pe care aceasta le are de la femei, trebuie să recunoaştem că aceste aşteptări sunt creeate tot de femei.

Citește și:   10 filme ULUITOARE care îți vor schimba viața COMPLET!

În principiu, femeile sunt mai rele cu ele însele, dar şi cu celelalte femei din jurul lor, pentru că se ştie că bărbaţii nu au un spirit de observaţie foarte dezvoltat, aşa că nu ne este de mirare că tot doamnele îşi scot ochii între ele pentru cele mai mici detalii.

Astfel, fiecare femeie îşi doreşte, mai ales dacă lucrează într-un mediu foarte oficial, să fie mereu aranjată şi să aibă un par cât mai strălucitor. Deşi asta presupune mulţi timp învestit, dar şi bani, iată că există metode la tot pasul care ne învaţă să ne folosim într-un mod corespunzător timpul şi să avem un păr minunat în fiecare zi în doar câţiva paşi.

Femeile, înainte de a folosi toate metodele moderne, foloseau clasicele moaţe care erau incredibil de incomode, mai ales că trebuia să stai cu ele pe cap peste noapte, şi, Dumnezeu ştie cum puteau să doarmă acele femei. O vorbă din popor spune că suferă baba la frumuseţe, şi nu putem să negăm că se aplică atât de bine şi în ziua de azi, încât în aproape orice tratament de îngrijire şi înfrumuseţare există un element dureros, fie că e pe corp, fie că e la portofel.

Este adevărat că cea mai bună soluţie pentru părul tău este să încerci să nu îl usuci artificial, să nu foloseşti placă, sau ondulator foarte des, să îl tunzi o dată la trei luni şi să nu îl vopseşti. Dacă urmezi acest pas, atunci cu siguranţă că nu există motiv pentru care nu vei avea păr foarte sănătos, mai ales dacă ai gene de familie bune.

Citește și:   Femeile: așteptări versus realitate. Cele mai penibile situații prin care trec în fiecare zi

Această metodă funcţionează cel mai bine în cazul femeilor care au deja părul ondulat natural, dar care nu le mai stă exact cum şi-au dorit, deşi cu siguranţă funcţionează şi pentru cele cu părul drept, lăsând impresia de nişte bucle lejere, de plajă.

Lumea Youtube-ului este plină de oameni care îşi oferă cunoştinţele în folosul publicului larg, până la urmă avem tutoriale despre absolut orice, la tot pasul. Până şi în momentul în care vrei să repari o maşină de spălat, există un tutorial, aşa că nu e de mirare că internetul ne oferă ocazia de a ne descurca în orice situaţie.

Data viitoare când vrei să îţi ondulezi părul în mod natural, apelează la aceste sfaturi şi nu vei regreta. Probabil că dacă nu te-ai gândit niciodată la ce poţi realiza cu un tricou, acum ţi s-au deschis ochii în totalitate.

Pentru imaginile complete asupra acestei metode, click aici:

Data viitoare când vrei să încerci ceva nou nu ezită să apelezi la metodele din lumea online. Acestea sunt variate şi se pot adapta în funcţie de nevoile fiecărei persoane, aşa că nu este de mirare că toată lumea este mulţumită atunci când observă că ele funcţionează. Încearcă şi tu aceste metode şi nu vei regreta!

loading...
Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din Îngrijire

Sus