Connect with us

Minus 30 de kilograme, în jumătate de an. Dieta cu care a slăbit Lidia Fecioru FUNCȚIONEAZĂ perfect!

Diete

Minus 30 de kilograme, în jumătate de an. Dieta cu care a slăbit Lidia Fecioru FUNCȚIONEAZĂ perfect!

Minus 30 de kilograme, în jumătate de an. Dieta cu care a slăbit Lidia Fecioru FUNCȚIONEAZĂ perfect!

„Suntem ceea ce gândim, totul depinde numai de noi și suntem rodul gândirii noastre, ce mâncăm și ce gândim, exact așa arătăm și trăim”, sunt doar câteva dintre principiile după care trăiește Lidia Fecioru.

Este unul dintre cei mai cunoscuți și mai redutabili bioenergeticieni din România și cu siguranță, mulți dintre voi ați auzit de ea, ați văzut-o la televizor sau chiar ați vizitat-o. Își împarte programul și viața între București și Cluj și se bucură de fiecare dată când oamenii o sună să îi spună că s-au vindecat sau că au depășit un impas.

Acum, aceasta are o formă fizică foarte bună, însă nu a fost întotdeauna așa. Ajunsese la 90 de kilograme, dar a decis că e vremea să scape de kilogramele în plus. Despre cum a reușit să slăbească, a vorbit într-un interviu pe care l-a acordat pentru Irina Reisler.

Dieta Lidiei Fecioru este o una personalizată, un tip de regim disociat, care a fost urmat pe o perioadă îndelungata de timp si care a avut ca efect principal pierderea unui număr mare de kilograme.

„Am speculat un regim alimentar, regimul Demis Rhoussos, e dietă disociată. În regim era aşa: 3 zile de proteine animale, 3 zile de proteine vegetale şi 3 fructe. Fructele conţin zahăr, iar eu nu am vrut să le mănânc.

Mie nici nu-mi plac. Din partea mea, fructele să crească şi iarnă pe pom. Nu am mâncat pâine, dulciuri, făinoase, cartofi, pe care nu îi mănânc nici acum, acidulate, pe care nu le-am băut şi nu le beau nici acum şi fructe. Acum mai mănânc din când în când fructe, dar conţin zahăr.

Într-adevăr, erau zile când organismul simţea nevoia, şi era logic. Atunci luăm câte un cubuleţ de ciocolată neagră, care ţinea locul şi de cofeină şi de dulce. Noi avem nevoie de glucoză şi e logic, sângele avea nevoie. Îmi făceam ceaiuri din fructe de pădure uscate, asta că beau apă mai multă şi să aibă o culoare, să nu fie apă chioară.

Citește și:   Trucuri MAGICE pe care NU LE ŞTIAI ÎN BUCĂTĂRIE

Când ajungeam la palier, mâncăm de toate două zile. Mergeam de multe ori şi pe trei zile, dar mă opream. Regulă cea mai importantă să scapi de kilograme este să renunţi la pofte. Dacă în minte îţi pui ordine, e că în viaţă.

Dietă disociată

Dietă disociată este de mai multe feluri, în funcţie de modul cum dorim să disociem alimentele şi de zilele cât dorim să urmăm o astfel de dietă.

Dietă disociată pe 7 zile

Această dietă presupune că în fiecare zi să consumaţi alimente dintr-o singură clasa nutritională. În cele 7 zile de dietă puteţi slabi până la 5 kilograme.
Este indicat să nu ţineţi această dietă mai mult de o săptămâna. O puteţi repetă însă la două săptămâni.

Prima zi de dietă

În această zi se consumă doar carne de pui şi/sau carne roşie. Nu aveţi voie carne grasă (carne de porc sau mezeluri) pentru că ideea dietei constă în a disocia alimentul proteic de cel lipidic. Carnea este indicat a fi preparată prin fierbere, pe grătar sau la cuptor. Evitaţi prăjirea – asociază grăsimi. Nu se consumă pâine şi nicio garnitură. Singurul aliment permis este carnea. Că şi condimente puteţi folosi sarea şi piperul.

A două zi de dietă

În cea de-a două zi de dietă se pot consumă doar legume. Aceste pot fi preparate sau în stare proaspătă.
Dacă alegeţi să faceţi o salată, trebuie să ştiţi că nici legumele nu trebuie combinate cu alte clase alimentare, cum ar fi grăsimile. Aşadar nu puneţi ulei la preparatele de legume sau în salată. Puteţi folosi condimentele vegetale, sarea şi piperul.

Citește și:   Nimic nu este mai jenant decât aceste momente suprinse în direct, pe cameră! Persoanele de la numărul 2 au murit de rușine!

Nu se consumă pâine. Dintre legume este indicat să le evitaţi pe cele cu indice glicemic mare, cum ar fi cartoful sau fasolea uscată.

A treia zi de dietă

În a treia zi se pot consumă lactate sub formă de brânză dietetică, iaurt simplu, lapte, sana, kefir.
Desigur, niciun alt aliment nu este permis.

A patra zi de dietă

În a patra zi de dietă se consumă doar peste. Puteţi consumă orice tip de peste doriţi. Este recomandat să îl preparaţi în casă pe grătar pentru a evita combinarea acestui aliment cu uleiuri, legume etc.

A cincea zi de dietă

A cincea zi de dieta este ziua de fructe. Puteti consuma fructele in orice cantitate doriti, psoaspete sau in compot fara adaosuri. Fructele pe care trebuie sa le evitati sunt cele cu indice glicemic mare: struguri, pere, fructe confiate, dar si banane.

A şasea zi de dietă

Este o zi de sucuri. Puteţi consumă sucuri de fructe, de legume sau combinate. Este indicat să nu exageraţi cu fructele acide, precum citricele. Puteţi consumă banane şi alte fructe cu indice glicemic ridicat pentru că în această zi nu sunt interzise. Practic nu aveţi nicio restricţie la sucuri de fructe şi legume, cu condiţia că acestea să fie preparate în casă şi consumate proaspete.

A şaptea zi de dietă

Această zi este una de mini-răsfăţ, zi în care puteţi consumă cantităţi mici din toate alimentele de mai sus. Pe toată perioada dietei, cu excepţia zilei de sucuri, se bea doar apă şi nu se consumă pâine sau orice alt aliment care nu a fost specificat.

loading...
Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din Diete

Sus