Connect with us

10 trend-uri de fashion despre care ar trebui să uităm că au existat! Numărul 4 trebuie șters definitiv din memorie!

Modă

10 trend-uri de fashion despre care ar trebui să uităm că au existat! Numărul 4 trebuie șters definitiv din memorie!

10 trend-uri de fashion despre care ar trebui să uităm că au existat! Numărul 4 trebuie șters definitiv din memorie!

Internetul este un cuib de comori unde poți descoperi unele dintre cele mai mari și mai istorice trend-uri de fashion din toate timpurile.

Fie că au pornit de la fashion icon-uri care au schimbat și revoluționat, în unele cazuri pentru totdeauna, lumea modei, fie că pornesc din actualitate, mai exact, de la bloggeri de beauty, aceste trend-uri cu siguranță au marcat lumea.

Cu puțin noroc, unele dintre creațiile lor pot deveni virale și fac înconjurul globului într-o clipită.

Unele ne-au marcat surprinzându-ne prin ingeniozitate și look, altele, ne-au oripilat.

Căci doar moda poate trece de la senzațional la grotesc, cu doar o singură mișcare sau alegere greșită.

Până la ora asta, cu toții am văzut niște nebunii veritabile în materie de modă, nu există dubiu aici.

Doar o parte dintre acestea au reușit să ne fure cu adevărat inimile, pe când ceallată parte, ne-au făcut să ne fie rușine de toți oamenii care se proclamă bloggeri în frumusețe și fashion.

Așadar, alteori, aceste tendințe inventate de minți neliniștite ne-au șocat și înspăimântat.

Indiferent că sunt inestetice, inumane sau pur și simplu greșite, credem că a venit timpul să le ștergem cu buretele și să uităm că au existat vreodată.

Aceste trend-uri de fashion care au făcut senzație pe Internet trebuie pur și simplu să dispară, dar mai ales, ar trebui să uităm că au existat vreodată!

De la cozile de plajă la sprâncenele împletite, de la manichiuara comestibilă de ciocolată la extensiile de nări cu păr, în continuare vă prezentăm câteva dintre tendințele de frumusețe care ar trebui să dispară din memoria noastră!

Citește și:   9 scene ȘTERSE din GAME OF THRONES pe care nu vei vrea să le ratezi!

Există atât de multe tendințe în materie de sprâncene la momentul actual, încât oamenii par că și-au pierdut mințile.

Este un mister pentru noi, chiar și în ziua de azi, că cineva s-a putut gândi vreodată la astfel de trend-uri în materie de sprâncene.

De la persoane care au decis să-și lase sprâncenele să crească complet, fără să se mai penseze (vorbim despre mono-sprânceană aici), la bloggeri de beauty care au decis să-și împletească sprâncenele sau să le facă diverse cozi din motive „estetice”, acești oameni au dat startul unor tendințe care pur și simplu ne-au îngrozit.

Va trebui să urmărești video-ul de mai jos pentru a vedea rezultatele acestor trend-uri de beauty și în ce au transformat ele oamenii!

Există oameni care sunt în stare să plătească bani buni pentru a se încadra în standardele de frumusețe culturale din zona în care provin.

Vorbim aici despre tendința dintelui dublu din Japonia, locul unde femeile sunt considerate frumoase doar dacă au rânduri de dinți duble.

Nu suntem siguri de ce ar vrea să plătească milioane sau sute de dolari pentru a obține un rând de dinți dublu sau pentru a-și face un machiaj care să semene a mahmureală, însă vorbim despre Japonia aici – totul este posibil și nimic nu este interzis!

Citește și:   15 SECRETE pe care nimeni nu le știe despre ILLUMINATI! Nu ți-a trecut niciodată prin cap cine se ascunde în spatele lor!

Machiajul de mahmureală din Asia este o altă tendință care face probabil parte din fondul cultural al țării, însă nouă tot ne vine greu de crezut că oamenii ar fi dispuși să plătească pentru un asemenea look!

Acest look care te face să pari de parcă tocmai te-ai despărțit de marea dragoste a vieții tale cu doar câteva zile în urmă, și ți-ai petrecut toată noaptea bând sticlă după sticlă, categoric nu este un aspect pe care ai vrea să-l porți la locul de muncă!

Sau poate că aceasta este o modalitate eficientă de a-l păcăli pe cel de care tocmai te-ai despărțit în a crede că suferi atât de mult după el? Totuși, noi nu-i vedem rostul!

Iubitorii de animale din întreaga lume au fost șocați când un blogger de frumusețe și-a transformat fața într-un acvariu. Dar peștele ei nu a luat-o atât de bine pe cât s-ar fi așteptat.

Tot în video-ul de mai jos vei avea ocazia să vezi alte persoane care au indignat o lume întreagă cu ideile lor în materie de modă și tendințe care pur și simplu nu-și aveau nici rostul și nici locul în preocupările noastre zilnice.

Click pe video pentru mai multe detalii!

Ție care dintre aceste tendințe de modă ți se pare a fi cea mai deplasată dintre toate? De asemenea, despre care ai auzit vorbindu-se cel mai des?

loading...
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din Modă

Sus