Connect with us

10 trend-uri de fashion pentru bărbați care arată mult mai provocator pe corpurile femeilor

Modă

10 trend-uri de fashion pentru bărbați care arată mult mai provocator pe corpurile femeilor

10 trend-uri de fashion pentru bărbați care arată mult mai provocator pe corpurile femeilor

Multe branduri au început să îmbrățișeze modele neutre pentru hainele lor, din punct de vedere al genului.

Dar există încă o linie clar definită între ceea ce sunt considerate a fi obiecte vestimentare pentru femei și ceea ce este văzut ca piese vestimentare pentru bărbați.

Noi suntem de părere că este timpul să ieșim cu toții din zona de confort și să îmbrățișăm tendințele de modă actuale, să renunțăm puțin la tradiționalism și să acceptăm noi puncte de vedere cu privire la vestimentația noastră.

Chiar dacă bărbații nu vor putea îmbrăca niciodată anumite articole vestimentare create anume pentru femei (cum ar fi rochiile sau fustele), partea bună este că varianta inversă poate deveni realitate.

Din ce în ce mai multe femei au început să se orienteze spre rafturile cu îmbrăcăminte sau încălțăminte masculină, ca să nu mai vorbim de accesorii.

Și trebuie să recunoaștem că uneori, nimic nu este mai fierbinte decât o femeie îmbrăcată în haine de bărbat.

Chiar dacă în dormitor se întâmplă deseori ca femeia să poarte cămășile bărbatului, în ziua de azi, o simplă privire în jur, pe stradă, îți va arăta faptul că doamnele și domnișoarele de toate vârstele au început să poarte din ce în ce mai mult și mai des îmbrăcăminte masculină.

Poate că tocmai din cauza acestei observații, brand-urile de fashion au început să îmbrățișeze din ce în ce mai mult ideea de a crea piese vestimentare neutre, care să se potrivească ambelor genuri.

Citește și:   VIDEO!! Uite cum să îți REÎNNOIEȘTI ÎNCĂLȚĂMINTEA! A 2-a metodă este GENIALĂ!

De la jeansii boyfriend la pălării de tătic, tricouri cu nasturi și flanele, în cele ce urmează îți vom povesti despre câteva tendințe de fashion pentru bărbați care arată mult mai provocator pe trupurile femeilor.

Dacă dorești să știi care este una dintre cele mai populare tendințe de modă masculine pe care femeile le pot purta, tot ce trebuie să faci este să te uiți la celebritățile tale preferate și la ceea ce poartă ele.

De pildă, Kim Kardashian și Victoria Beckham au îmbrățișat amândouă moda masculină, fiind văzute în repetate rânduri în jachetele lor tuxedo.

Chiar dacă această îmbrăcăminte a fost odinioară rezervată exclusiv bărbaților, în zilele de azi, oricine poate purta una și arăta fabulos.

În plus, femeile au o atitudine aparte, care le face să dea o anumită strălucire ținutelor pe care le îmbracă.

Dacă vrei un alt pont din tendințele masculine pe care le poți urma, să știi că o cravată se împacă foarte bine cu o jachetă, atâta timp cât porți o cămașă simplă.

Există atât de multe stiluri diferite și disponibile pe care le poți încerca, încât mai mult ca sigur vei ieși din mulțime.

În plus, purtând îmbrăcăminte masculină în public, îți putem garanta că toate capetele se vor întoarce să privească după tine.

Ceasurile supradimensionate obișnuiau să fie vândute odinioară numai pentru bărbați. Dar acum, branduri cum ar fi Michael Kors, au început să proiecteze și ceasuri mari pentru femei.

Citește și:   16 legi stranii care există numai în Coreea de Nord și care reflectă paranoia acestui stat

Dacă nu ești convins că aceste tendințe arată uluitor pe femei, așteaptă până când vei vedea celelalte trend-uri masculine de pe lista noastră, care pot fi purtate cu succes de către femei.

Pălăriile fedora sunt o altă tendință în materie de accesorii masculine care pot fi purtate cu succes de către femei, atâta timp cât sunt combinate cu o vestimentație de bun gust și elegantă.

Șosetele atletice sunt doar pentru bărbați? Nimic mai fals! Chiar și o femeie le poate purta, atâta timp cât are grijă să încropească un look masculin din cap până în picioare.

Moda este capricioasă și schimbătoare, prin urmare, ar trebui să profităm cu toții de inovațiile și ideile care apar la un moment dat sau altul.

Momentan, atâta timp cât brandurile vor continua să fabrice ținute neutre, care să se potrivească atât femeilor, cât și bărbaților, nu există nici un motiv pentru care o doamnă sau o domnișoară nu poate experimenta cu ceea ce are de oferit garderoba masculină.

Pentru a vedea ce alte stiluri și vestimentații masculine li se potrivesc femeilor, vizionează până la capăt video-ul de mai jos!

Click pe video și Distribuie dacă ți-a plăcut!

Aruncă o privire la vide-ul de mai sus și spune-ne sincer care este părerea ta finală: nu-i așa că aceste trend-uri de fashion masculine arată mult mai bine pe corpurile unor femei?

loading...
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din Modă

Sus