Connect with us

10 trend-uri de machiaj pe care bărbații nu le pot suferi!

Modă

10 trend-uri de machiaj pe care bărbații nu le pot suferi!

10 trend-uri de machiaj pe care bărbații nu le pot suferi!

Deși este bine cunoscut faptul că femeile poartă machiaj pentru că le place sau le dă încredere, există unele tendințe pe care bărbații nu le pot suporta.

De la culorile îndrăznețe ale rujului până la strălucirea feței, în video-ul de mai jos urmează să descoperi ce detestă cel mai mult bărbații la femei când vine vorba de machiajul pe care acestea îl poartă.

În continuare, îți vom dezvălui câteva dintre părerile masculine despre tendințele în materie de machiaj care își fac apariția pe măsură ce timpul trece!

E de la sine înțeles faptul că femeile nu pot rezista tentației atunci când văd palete noi de machiaj, farduri pentru ochi în culori irezistibile sau nuanțe de rujuri care le-ar putea face buzele mai apetisante.

Prin urmare, nu dau înapoi când vine vorba de a cheltui exagerat de mulți bani pe machiaje, uneori pur și simplu numai din dorința de a fi în trend.

Dar, din perspectiva bărbaților, aceștia au o atitudine de genul „mai puțin înseamnă mai mult”.

Lor le place atunci când machiajul este folosit pentru a accentua frumusețea unei femei deja bine înzestrată de la natură.

Așadar, atunci când văd femeile purtând ruj negru, albastru sau purpuriu, tind să se țină departe de ele.

Desigur, dacă vei întreba o femeie, toate aceste culori sunt uimitoare și merită încercate! Să nu uităm de nuanțele maronii sau pământii de toamnă, care sunt foarte în vogă în acest moment!

Și totuși, bărbații nu-și imaginează nici măcar un singur motiv pentru care ar vrea să sărute o femeie cu buzele maro sau negre, chiar dacă o găsește atrăgătoare.

Deci, dacă ai în plan să cucerești un bărbat, lasă acasă (ori pentru altă ocazie) rujurile închise la culoare sau cele în nuanțe puternice!

Citește și:   5 lucruri pe care femeile le pot face și pentru care bărbații LE IUBESC! Al 4-lea îi hipnotizează de-a binelea!

Dar știați că există mai multe tipuri diferite de trend-uri în materie de makeup pentru buze cărora bărbaților nu le plac?

Unul dintre ele sunt și buzele în stilul Kylie Jenner. Este vorba despre luciul de buze lipicios. Din nou, diferențele de opinie își spun cuvântul.

În timp ce femeile se vor simți foarte atrăgătoare și încrezătoare- chiar strălucitoare – purtând un luciu de buze (preferabil peste un ruj în nuanțe închise), bărbații vor da un pas înapoi.

Ei pur și simplu nu suportă „gustul” rujurilor sau a luciului de buze, indiferent cât de frumos ar arăta acesta pe buzele tale. E prea mult pentru ei.

Buzele rujate îndrăzneț nu sunt singurul lucru pe care nu îl suportă bărbații la machiajul unei femei. De asemenea, lor nu le place nici un machiaj îndrăzneț al ochilor.

Îl consideră din start neatractiv. De ce? Ei bine, în opinia lor, există o limită perfectă între un machiaj pentru ochi suprasolicitat și un machiaj smokey eyes superb, perfect.

Iar asta nu implică exagerarea în aplicarea fardurilor și nici alegerea nuanțelor de smokey eyes greșite, care-ți întunecă prea mult privirea sau dăunează look-ului tău general.

Un alt trend în materie de machiaj pe care bărbații îl detestă este acela al sprâncenelor mult prea umplute.

Ei pur și simplu nu se împacă cu o idee care li se pare lipsită de logică: de ce mai întâi îți smulgi sprâncenele, le faci mai subțiri, pentru ca apoi să le umpli la loc, să le faci mai groase, cu un fard sau un creion?!

Citește și:   TRUCURI în bucătărie ce îți vor schimba viața pentru TOTDEAUNA

Ei nu pot face raționamente atât de complexe, așadar, nu vor înțelege niciodată pasiunea unor femei pentru sprâncenele negre, groase și dese.

De asemenea, un alt capitol la care poți da greș când vine vorba de trend-uri în makeup este arta unghiilor. Bărbații știu una și bună: nu tot ce zboară se mănâncă.

Asta s-ar traduce prin: nu tot ceea ce vezi pe Instagram se aplică și în viața reală. Mai la subiect, bărbaților le-ar plăcea să renunți în a mai încerca să-ți faci modele pe unghii așa cum vezi în pozele de pe Instagram.

Știm cu toții că, de cele mai multe ori, rezultatul este dezastruos, iar asta nu va face decât să-i îndepărteze de tine.

Un alt lucru pe care bărbații nu îl suportă când vine vorba de machiajul femeilor este strălucirea feței. Știm, acesta este un subiect sensibil pentru femei.

Fiecare reprezentantă a genului frumos încearcă să găsească soluția perfectă prin care să elimine strălucirea feței după ce își aplică fondul de ten. Unele reușesc, altele, mai puțin.

În timp ce pentru unele femei este aproape imposibil să stingă acea strălucire de pe fețele lor, de vină tipul de piele și ten pe care-l au, altele nici măcar nu iau în considerare acest detaliu.

Ei bine, acum că știți cât de mult le displace bărbaților tenul lucios, poate veți acorda mai multă importanță acestei chestiuni.

Click pe video pentru mai multe informații!

Acestea nu sunt singurele trend-uri în materie de makeup pe care bărbații le detestă, iar din video-ul de mai sus, vei înțelege mult mai bine raționamentele masculine când vine vorba de machiajul femeilor.

loading...
Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din Modă

Sus