Connect with us

10 trend-uri de machiaj urâte care au ajuns virale

Modă

10 trend-uri de machiaj urâte care au ajuns virale

10 trend-uri de machiaj urâte care au ajuns virale

VEZI VIDEO MAI JOS:

Machiajul este unul dintre modurile în care ne exprimăm în mod creativ, iar cu expansiunea luată de Instagram, YouTube și Pinterest, a devenit mult mai ușor pentru noi să descoperim și să testăm noile tendințe de machiaj pe care probabil că nu le-am fi avut fără ele.

Acum putem să ne perfecționăm în arta smokey eyes și a buzelor perfect conturate prin intermediul tutorialelor și fotografiilor disponibile online, sau adoptând diverse tehnici de la bloggerii de frumusețe din industrie.

Dar așa cum Social Media te poate învăța foarte multe despre cum să te perfecționezi în arta machiajului, la fel de bine te poate și pune în fața unor alegeri stupide. Cum ar fi provocările de modă și tendințele din ce în ce mai hilare și absurde care iau naștere, din prea multă „creativitate”.

Așadar, datorită Social Media, am intrat în contact cu o mulțime de tendințe ciudate și de-a dreptul hilare în materie de machiaj, care nu numai că au testat abilitățile noastre de makeup și creativitatea, cât și capacitatea noastră de a experimenta cu fardurile și pensulele.

S-ar putea să-ți placă să-ți faci unghiile, dar ai văzut vreodată cum arată unghiile acvariu? Tendințele de machiaj ies la iveală repede și furios, pentru că odată ce artiștii de makeup au stăpânit tehnica de lucru, ei se filmează și își postează tutorialele în online, iar acestea se răspândesc într-un mod nebunesc.

Citește și:   15 alimente despre care credem că sunt benefice, dar sunt, de fapt, foarte nesănătoase!

Mulțumită Internetului și a unor site-uri precum Pinterest, tendințele de frumusețe au fost în măsură să se răspândească pe web ca focul.

Lumea machiajului este una dintre cele mai inovatoare și creative comunități, și se pare că la fiecare câteva săptămâni, o nouă nebunie în materie de frumusețe crește în popularitate.

Câteva dintre tendințe s-au transformat în arsenalele noastre de frumusețe, în timp ce altele ne-au făcut să ne distrugem.

În acest videoclip, vă vom arăta câteva ciudățenii ale artei machiajului care au devenit populare, în ciuda faptului că unii oameni cred că sunt oribile.

De la sprâncenele și buzele șerpuite, la aranjarea buzelor și a sprâncenelor în valuri, aceste tendințe de machiaj urâte au devenit virale, deși calitatea lor lasă de dorit!

Sclipiciul nu este nimic nou în lumea machiajului, dar limbile cu sclipici erau o adevărată nebunie atunci când au apărut. În ciuda preocupărilor evidente privind siguranța, pur și simplu nu vedem care este scopul în a-ți acoperi limba de o grămadă de sclipici lucios.

Machiajul pom pom este o altă tendință complet pe dinafară. Poate că unele dintre femei adoră aspectul pom pom-urilor pe hainele și pe accesoriile pe care le poartă, dar adăugarea lor pe față, în nenumărate culori, este un pic deplasat, dacă ne întrebi pe noi.

Alte nebunii în materie de frumusețe care au reușit să se strecoare în rândurile utilizatorilor și au fost încercate de oamenii obișnuiți sunt sprâncenele dragon și trendul pepenelui verde.

Citește și:   Situații jenante în care oamenii și-au surprins partenerii făcând lucruri de neînchipuit!

Apoi, a mai existat și tendința lacrimilor false, care nu aveau nici un rost, ca să nu mai vorbim despre tendința curcubeului, care trebuia aplicată atât pe frunte, cât și la ochi sau pe buze.

Pistruii falși și conturul nebunesc sunt două alte tendințe care au spart barierele Internetului și au devenit virale, la fel și machiajul de bețivă. Ne întrebăm de ce și-ar dori cineva să arate într-un asemenea mod hilar, și nu putem găsi un răspuns plauzibil.

Unghiile cu bule și tușul în formă de cuțit, cu picături de sânge în colțul ochiului eventual, au fost alte trend-uri de beauty care au luat cu asalt comunitățile online.

Pe când arta buzelor încărcate și multicolore arătau extrem de frumos în poze și tutoriale, trebuie să recunoaștem că un astfel de look nu poate fi purtat pe stradă, în viața de zi cu zi, și nici măcar la evenimentele oficiale sau importante.

Va trebui să vizionezi videoclipul de mai jos pentru a descoperi cum arată acestea în viața reală și cât de deplasate sunt, per ansamblu.

Click pe video și Distribuie!

Îți vine să crezi că oamenii chiar au adoptat asemenea tendințe de machiaj nebunești? Care dintre acestea te-a șocat cel mai tare?

loading...
Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din Modă

Sus