Connect with us

10 trucuri de frumusețe de pe Instagram care nu funcționează, oricât ți-ai dori! Pe al 4-lea nu ar trebui să-l încerci niciodată!

Modă

10 trucuri de frumusețe de pe Instagram care nu funcționează, oricât ți-ai dori! Pe al 4-lea nu ar trebui să-l încerci niciodată!

10 trucuri de frumusețe de pe Instagram care nu funcționează, oricât ți-ai dori! Pe al 4-lea nu ar trebui să-l încerci niciodată!

Nu trece nici măcar o săptămână fără ca o nouă tendință în materie de frumusețe să apară pe Instagram și să devină virală sau, în orice caz, mega cunoscută.

Trebuie să recunoaștem că toate femeile adoră un truc de frumusețe util și decent, dar uneori, lucrurile o iau la vale.

De la a pune chimicale dubioase pe fața ta, la a plasa obiecte ascuțite mult prea aproape de ochi, există o listă de trucuri de frumusețe văzute pe Instagram care pur și simplu nu funcționează.

Te-ai uitat vreodată la o foarfecă și ai crezut că ar trebui să fie plasată în apropierea ochilor tăi? Nu, nu ai fi făcut această asociere înainte.

Ei bine, vei fi uimit să vezi că unii guru ai makeup-ului au găsit că acest truc ar trebui să se transforme într-o tendință pe care toată lumea ar trebui să o urmeze.

Totul doar de dragul de a obține niște cozi de tuș perfecte. Noi vă sfătuim să nu recurgeți la un asemenea gest! Dar dacă nu aveți încredere în cuvintele noastre, puteți încerca pe propriul cont.

Există tone de trucuri de frumusețe care folosesc obiecte de uz casnic, cum ar fi wasabi, lipiciul, laptele de Magnesia, și așa mai departe, însă chiar ar trebui ca ele să fie aplicate pe pielea noastră?

În primul rând, adu-ți aminte că nu au fost inventate pentru a fi aplicate pe piele, iar apoi, află că nici un truc care le implică nu funcționează.

Aceste substanțe ar trebui să rămână departe de rutina ta de frumusețe și să fie folosite doar pentru scopul cu care au fost create inițial.

Citește și:   Acești frați sunt cei mai rari tripleți din lume și tocmai au făcut istorie în lumea medicinii!

Bureții de bucătărie folosiți ca un blender de beauty, amidonul de porumb folosit ca lac de unghii mat, ceapa pentru creșterea sprâncenelor, acestea și multe altele nu funcționează deloc așa cum ai fost făcut să crezi.

Pentru a afla de ce, va trebui să urmărești video-ul de la final!

Până acolo, lista de trucuri de beauty care nu funcționează nu s-a încheiat. Ceva se întâmplă pe Social Media în ultimul an.

Trucurile de frumusețe au trecut de la categoria utile la aceea a: „Ce se întâmplă cu lumea?!”.

Am văzut totul: conturul feței folosind cuțite de bucătărie, măștile de față făcute din creme folosite pentru scutece, lipiciul elmer pentru a îndepărta punctele negre, etc.

Următoarea întrebare logică este: sunt toate aceste trucuri bune la ceva? Ei bine, vei afla adevărul în cele ce urmează.

Și trebuie să te avertizăm, dacă aveai un minimum de speranță, vei fi dezamăgit!

1. Folosirea aței dentare pentru a extrage punctele negre

Ne pare rău, dar răzuirea feșei cu o ață dentară de mătase nu este chiar soluția magică de a scăpa de punctele negre.

Sigur, poate vei elimina orice strat minuscul de celule moarte sau uleiuri naturale ale pielii, și orice alt agent de curățare.

Dar acest truc îți poate cresta vesele de sânge de pe suprafața nasului.

Imaginează-ți micile tăieturi pe care le vei obține la final, de-a lungul nasului, pe centrul feței și oriunde îți mai apar punctele negre.

Citește și:   Cele mai NASOALE moduri de a MURI pe care le poate experimenta rasa umană! Nu-și vei dori așa ceva nici pentru cei mari DUȘMANI!

Nu e deloc un look cu care ai vrea să ieși afară din casă, corect?

2. Folosirea deodorantului ca primer pentru față

Sună logic, până la un moment dat, nu? Deodorantul îți păstrează pielea mată și uscată, așa că ar trebui să facă același lucru și pentru fața ta, corect? Greșit!

Fața ta nu este o axilă. Deodorantul conține săruri de aluminiu și parfumuri puternice, care pot fi foarte iritante pentru fața ta, cauzând pete roșii, exfoliere, inflamație, acnee și umflături.

3. Folosirea lacului de unghii pentru a acoperi rănile dureroase

Chiar dacă videoclipurile pe care le vezi pe Youtube arată convingătoare, mai ales că cineva chiar a încercat să-și ascundă rănile prin diverse modalități este frustrat că nu a reușit, însă nu te lăsa păcălit prea ușor.

Lacul de unghii sunt unul dintre cei mai comuni alergeni cu care am putea intra în contact. De asemenea, rănile ar putea acționa ca un herpes – sunt un virus transmisibil.

În video-ul de mai jos, vei putea observa de ce toate aceste trucuri de beauty și multe altele pe care le observi pe Instagram nu funcționează.

Click pe video și Distribuie dacă ți-a plăcut!

Trebuie să fii nebun ca să încerci asemenea trucuri, căci nu știi niciodată ce reacții alergice poate suferi pielea ta. De aceea, noi considerăm că este mai bine să te ții departe de ele!

loading...
Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din Modă

Sus