Connect with us

12 trenduri de modă ciudate din 2017 care ne vor speria o bună perioadă de timp

Modă

12 trenduri de modă ciudate din 2017 care ne vor speria o bună perioadă de timp

12 trenduri de modă ciudate din 2017 care ne vor speria o bună perioadă de timp

Am ajuns in ipostaza în care există prea multe trenduri stupide care trebuie să înceteze chiar în acest moment. Chiar dacă îi vedem pe toţi că le urmează, efectul de turmă nu trebuie să aibă un impact chiar atât de mare.

Este adevărat că le vedem peste tot, mai ales în mediul online, dar până unde pot merge toate aceste situaţii care efectiv nu ne mai lasă deloc să fim originali?

Unele dintre aceste trenduri sunt atât de stupide, încât ne fac să ne întrebăm despre inteligenţa umană, mai ales atunci când vine vorba despre toate provocările pe care le fac oamenii care nu doar că le fac rău, dar uneori îî rănesc de-a binelea.

Mulţi dintre oamenii care aleg să facă asta sunt foarte influenţabili, ţinănd cont că sunt la vârste foarte fragede, şi nu apucă să facă deosebirea între ce e la modă şi ce e în trend, două concepte total diferite.

Ȋn trend sunt toate lucurile care dispar în doar câteva luni şi au o importanţă minimă, în timp ce lucrurile la modă pot rezista chiar ani întregi (spre exemplu pantofii stiletto).

Desigur, avem cu toţii nevoia să mai cercetăm noile trenduri, că doar suntem oameni, dar asta nu înseamnă că trebuie să le şi urmăm, mai ales pe cele care nici măcar nu ne pun în valoare.

Sunt persoane care nici măcar nu se gândesc dacă aceste trenduri noi se potrivesc cu personalitatea sau stilul vestimentar personal, ci o fac pur şi simplu, pentru că “se poartă”.

Ei bine, multe dintre acestea trebuie să dispară cât mai curând, pentru că altfel vom ajunge să vedem majoritatea populaţiei că poartă posterioare false sau că îşi colorează bărbile cu sclipici.

Citește și:   Cum să te îmbraci BESTIAL dacă ești scundă!

Iată câteva dintre acestea, care trebuie să dispară complet, cât mai repede:

Rochiile transparente (invizibile) – acestea sunt create special pentru a face persoanele care le poartă să pară ca şi cum nu ar purta, de fapt, mai nimic. Acestea acoperă totuşi zonele cele mai importante, dar nu foarte tare. Deşi arată foarte bine pe persoanele care sunt foarte slabe, iată că, din păcate, nu toată lumea le poate purta.

Posterioare false – mulţumită lui Nicki Minaj şi lui Kim Kardashian, fetele cu forme, şi mai ales cu un posterior generos, au ajuns să fie din noi la modă, dar unii oameni duc tot la un alt nivel atunci când îşi cumpără lenjerie intimă care vine la pachet cu posteriorul.

Oamenii ar trebui să înveţe să se accepte exact aşa cum sunt şi să nu mai folosească tot felul de alternative.

Blugii distruşi – designerii ai ajuns să stea tot mai mult cu foarfeca în mână, şi mai ales în ceea ce priveşte blugii, care nu mai sunt doar tăiaţi, ci ciopârţiţi la propriu. Dar nu vă lăsaţi păcăliţi! Deşi aceştia ajung să arate ca şi cum apartin unei persoane de pe stradă, sunt extrem de scumpi!

Tot conceptul este destul de ridicol, pentru că oamenii chiar pot să-şi taie singuri blugii, fără să investească o avere.

Manichiura exagerată – unghiile cu o manichiură specială sunt extrem de purtate în ultima vreme, dar, din nou, oamenii au dus această situaţie la extrem. De la blană aplicată pe unghii, la cele extrem de lungi, tăiate în tot felul de forme, acest trend începe să enerveze pe toată lumea.

Citește și:   Acești oameni sunt paraleli cu moda! Uite cum s-au afișat în public!

Trenciurile ţinute pe umeri – acest trend a început în comunitatea bloggerilor, care făceau în aşa fel încât să lase la vedere toate hainele pe care le purtau, aşa că nu mai îmbrăcau trenciul, ci îl lăsau pe umeri.

Pentru poze, este în regulă, dar care este rostul să-l porţi aşa pe stradă? Vei fi persoana care stă mereu să-şi aranjeze haina.

Bărbile cu sclipici şi flori de plastic – bărbile au fost foarte purtate în ultima vreme şi nu poate nega nimeni că un bărbat cu puţină bărbiţă este foarte atrăgător. Dar totuşi, şi aici lucrurile au mers prea departe! Am văzut nenumărate poze în mediul online cu bărbaţi care aveau bărbiţele colorate, şi nu înţelegm care le este rostul!

Colanţii purtaţi ca pantaloni – de ce nu vrea acest trend să moară? Colanţii sunt făcuţi pentru a fi purtaţi sub o rochie, sau o bluză lungă, care să acopere anumite părţi ale corpului. Aceştia sunt făcuţi din materiale subţiri şi ajung să lase tot la vedere dacă nu sunt purtaţi corespunzător.

Oare persoanele care îi poartă nu ştiu asta deja, sau o fac intenţionat?

Rochii peste tricouri – acest trend era foarte popular în anii ’90 şi cumva, a ajuns din nou în magazine şi în reviste. Acesta implică să porţi o rochie cu bretele subţiri peste un tricou, ceea ce creează o confuzie totală.

Pentru mai multe exemple, click aici:

Eu m-am străduit să scriu un articol interesant, dacă ai ajuns până aici îmi confirmi asta, dar oferă un LIKE şi un SHARE ca să îl vadă şi prietenii tăi!

loading...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe din Modă

Sus