Connect with us

Alege forma de ruj preferată și descoperă ce adevăruri ascunse spune aceasta despre tine!

Modă

Alege forma de ruj preferată și descoperă ce adevăruri ascunse spune aceasta despre tine!

Alege forma de ruj preferată și descoperă ce adevăruri ascunse spune aceasta despre tine!

Rujul este un produs de beauty esențial din trusa de makeup a unei femei. Nici un machiaj nu este complet sau perfect fără nuanța potrivită a buzelor.

De cele mai multe ori, femeile optează pentru nuanțe de roșu sau vișiniu, ori pământiu, nuanțe închise, puternice și îndrăznețe, care să le facă să iasă în evidență.

Probabil că ai auzit până acum de faptul că alegerile tale în materie de haine, machiaj, chiar și culoarea rujului transmite un anumit mesaj despre tine, și rămâne la alegerea ta care vrei să fie acela.

Dar te-ai gândit vreodată că forma rujului tău preferat poate spune ceva ascuns despre tine? Ceva de care încă poate nu ești pe deplin conștientă, dar sperăm să te luminăm din următorul articol și video de mai jos.

Este suficient să arunci o scurtă privire la forma rujului tău și apoi să o identifici în lista enumerată mai jos. Totodată, vei descoperi caracteristicile speciale cu privire la persoana ta!

1. Rujul cu vârf rotunjit

Trezești sentimente complexe în ceilalți – fie te iubesc, fie te urăsc. Dar ție nu îți pasă de asta.

Îți cunoști valoarea și potențialul, și nu ai nici o problemă în a-ți exprima propriile păreri sau apariții în public.

De fapt, te pricepi nemaipomenit la asta. Deși nu îți place să te exprimi din experiența personală, ai o grămadă de prieteni apropiați care pot conta întotdeauna pe tine.

2. Rujul plat

Ești considerată o persoană strălucitoare și unică. Ești inteligentă, amuzantă, plină de viață, mereu dispusă să facă ceva nou. Nu poți sta într-un loc o perioadă prea lungă de timp.

Datorită acestor calități, oamenii sunt instant aflați sub farmecul tău. Ai darul de a-ți face rapid prieteni. Te irită însă ceva – atunci când ceilalți îți subjugă opinia.

Citește și:   CONSTELAȚII prinse de urechi. Acest trend a ÎNNEBUNIT o lume întreagă!

Trebuie să îți ții mereu drumul înainte.

3. Vârful ușor rotunjit

Îți place casa ta și de asemenea, să inviți lumea la tine destul de des. Prioritatea ta este familia și îngrijirea celor dragi, dar nu te pierde prea mult în asta.

La fel de important este să-ți dezvolți propriile pasiuni, cum ar fi muzica, pictura sau scrierea. Poți fi foarte creativă.

Nu există prea multă doză de nebunie în tine, căci tu ești persoana căreia îi place să respecte regulile.

4. Vârful ușor înclinat, aproape ca originalul

Tu ești persoana care trăiește după un set de reguli riguros stabilite. Schimbarea acestora te face să te simți inconfortabilă.

Îți place ordinea și situațiile luminoase.

Nu îți plac conflictele, deoarece nu dorești să rănești sentimentele altor persoane și întotdeauna încerci să ajungi la un acord.

Ești foarte empatică, astfel încât oamenii își doresc să fie în compania ta, și întotdeauna te vor dori în echipa lor.

5. Vârful adâncit

Ești o profesionistă, întotdeauna duci lucrurile până la capăt și urăști când ceilalți nu fac asta. Nu ți-e teamă de munca grea și de provocări.

Ești curioasă cu privire la lume și oameni. Nu eviți riscurile, care de multe ori îți aduc o mulțime de probleme.

Pe de altă parte, faptul că nu ți-e teamă să pui întrebări te ajută să obții întotdeauna ceea ce îți dorești, fie că este vorba despre serviciu, fie că este vorba despre dragoste și relații.

6. Forma de con

Citește și:   16 idei de MANICHIURĂ pentru o zi a NUNȚII de neuitat! Nu vei ști de care să te îndrăgostești prima!

Ești elegantă și plină de feminitate. Îți place să flirtezi și categoric emani siguranță de sine. Adesea, alte femei sunt geloase pe tine, dar nu-ți pasă de asta.

Unii oameni te consideră zadarnică, dar este prea puțin adevărat, mai ales că ești mândră de realizările tale.

În timpul liber, îți place să ți-l petreci activ: ciclismul sau alergatul îți aduce bucurie.

7. Rujul curbat în sus

Ești o persoană foarte deschisă, ai multă dragoste în tine și te îndrăgostești ușor. Îți place să-i ajuți pe alții și ai prieteni peste tot.

La oameni, prețuiești loialitatea, dar îți place și când aceștia sunt bucuroși și plini de energie. Îți plac toate animalele, în special câinii.

În plus, ai un suflet artistic, ești creativă și cauți frumusețe în tot ceea ce faci.

8. Tăiere bruscă

Te-ai născut lider, ești ambițioasă și plină de carismă. De asemenea, ești sufletul petrecerii, plină de umor și idei distractive. De aceea, îți place să organizezi evenimente.

Îți place să ai totul sub control, să comanzi și să faci planuri. Uneori, din cauza asta, colegii tăi te urăsc, dar aceste caracteristici te fac eficace și de succes.

Ești foarte exigentă, atât față de tine, cât și față de ceilalți.

Click pe video și Distribuie dacă ți-a plăcut!

Acum că ai descoperit secretele formei de ruj, ve fi mai atentă atunci când îți aplici machiajul. Desigur, este important să ne amintim că acesta nu este adevărul general, și că personalitatea noastră este influențață de mai mulți factori, precum și de experiențele noastre. Dar e amuzant să știm că există un adevăr în spate, nu-i așa?

loading...
Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din Modă

Sus