Connect with us

Articole vestimentare pe care bărbații nu ar trebui să le poarte niciodată!

Modă

Articole vestimentare pe care bărbații nu ar trebui să le poarte niciodată!

Articole vestimentare pe care bărbații nu ar trebui să le poarte niciodată!

Trăim în vremurile în care bărbaţii au început să acorde din ce în ce mai multă atenţie modului în care se îmbrăca. În trecut, cel mai folosit accesoriu pe care îl folosea un bărbat era o pălărie, sau o batistă la buzunarul sacoului.

Până şi criticii de modă, specialiştii şi chiar şi revistele au început să acorde mai mult credit şi mai mult interes vestimentaţiei masculine, deşi înţelegem, cu toţii, că aceştia nu au la fel de multe variante ca femeile.

Iată care sunt câteva dintre lucrurile pe care bărbaţii nu ar trebui să le poarte niciodată:

1. Prea mult parfum – există o vorbă care spune că parfumul trebuie descoperit, nu anunţat. Prea mult parfum poate să scadă interesul unei femei, poate să cauzeze migrene şi reacţii alergice. Cei mai mulţi bărbaţi au un simţ al mirosului destul de slab, pentru că s-au obişnuit cu propriul miros, de zi cu zi.

Ca un rezultat, aceştia ajung să folosească prea mult parfum şi să îşi anunţe prezenţa printr-un miros puternic. Cel mai important este să dezvolte obiceiul de a folosi o cantitate perfectă de parfum, în locurile potrivite.

Pulverizează pe încheietura, pe gât şi pe piept, ţinând sticla la distanță de zece centimetri de corpul tău. Subtilitatea este cheia pe care trebuie să o foloseşti atunci când foloseşti parfum, pentru că o cantitate generoasă poate să dea impresia că încerci prea tare.

Fie că foloseşti un parfum mai puternic sau unul mai concentrat, numărul de pulverizări nu trebuie să se schimbe. Un miros mai slab se evaporă mai rapid, necesitând o reaplicare în timpul zilei. Găseşte balanta perfectă şi mirosul tău va atrage oamenii către tine, nu îi va îndepărta.

Citește și:   Cele mai ilare 10 gafe ale hotelurilor care au uimit turiștii! Nu vei ști de care să râzi mai tare!

2. Logo-uri mari pe haine – multe haine apar cu logo-uri mari ale firmei expuse în locuri foarte vizibile. Nu eşti ca un poster imens care face publicitate, deşi companiile ar adora să faci asta pe gratis.

Articolele de brand au devenit sinonime cu statusul cuiva, iar oamenii echivalează etichetele cu un nivel înalt al calităţii. Nu ar trebui să cumperi niciodată haine de designer doar pentru că firma apare pe ele.

Este acceptabil să cumperi un tricou polo cu o iconiţă mică Lacoste sau logo-ul Ralph Lauren pe piept. Cheia este să te asiguri că logo-ul este mic şi aproape insesizabil. Nu ar trebui să atragă niciodată atenţia de la un articol vestimentar.

3. Pantofi cu vârful ascuţit – în ciuda protestului împotriva pantofilor cu formă ciudată, unii bărbaţi continuă să îi poarte. Pantofii cu vârful ascuţit îţi fac picioarele să arate ca cele ale unui clovn gigant şi ridicol. Este timpul să îi arunci şi să îi schimbi cu nişte pantofi care au o formă mai naturală.

4. Pantofi cu vârful în formă pătrată – alţi pantofi pe care nu trebuie să îi poarte bărbaţii niciodată, deşi în anii 1990 erau pe val. Acest design urât şi butucănos ai pantofilor este valabil doar pentru bărbaţii care au picioarele extrem de mari. Nimic nu ţipă stilul anilor 1990 mai mult decât aceşti pantofi. Cel mai bine este să eviți formele simetrice ale ambilor pantofi.

5. Blugi skinny – blugii foarte strâmţi, care îţi pun în evidenţă coapsele şi posteriorul nu îţi fai niciun serviciu, mai ales dacă fetele observă că eşti mai slab la ele. Pentru majoritatea bărbaţilor, blugii skinny creează o siluetă neatrăgătoare.

Citește și:   Cele mai SPECTACULOASE transformări ale părului. O s-o iubești pe al 3-lea

Dacă eşti foarte slab, vei ajunge să arăţi ca o îngheţată pe băţ. Dacă trebuie să te aşezi sau să te întinzi pentru a intra în perechea de blugi, este timpul să îţi reconsideri preferinţele printre pantaloni.

Aceste trend îţi face picioarele să arate mult mai scurte şi nu mai dă senzaţia de masculin. Sunt absolut neiertători pentru bărbaţii care au puţină burtică, punând accent mai mare pe locurile pe care, de obicei, vrei să le ascunzi.

6. Tricouri cu decolteu adânc în formă de V – orice fel de bluză care arată prea mult din decolteul unui bărbat denotă prost gust şi face ca bărbatul respectiv să fie foarte ridiculizat. Există bluze mult mai practice care te ajută dacă vrei să simţi vântul pe piept. Un decoltau normal în formă de V este o alternativă mult mai bună.

7. Curele cu ţinte sau paiete – o curea neagră cu ţinte nu o să te facă să te simţi tânăr din nou. În afară de ceas sau de cravată, bărbaţii au la dispoziţie puţine accesorii care să fie în concordanţă cu personalitatea lor. O curea de piele simplă este un articol funcţional pe care îl poţi folosi timp de ani întregi!

8. Haine largi – o ţinută care are măsura potrivită pentru corpul tău va face să primeşti, cu siguranţă, foarte mult complimente. Hainele care nu ţi se potrivesc ca mărime vor produce un efect diferit. Hainele foarte mari te vor face să arăţi ca un neprofesionist şi foarte neîngrijit.

Pentru mai multe exemple, click aici:

Fiecare bărbat învaţă, la un anumit moment, care este stilul care i se potriveşte cel mai bine!

loading...
Continuați lectura
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din Modă

Sus