Connect with us

Cum să identifici produsele false în doar 30 de secunde! Ține minte numărul 3 și nu vei mai fi păcălit niciodată!

Modă

Cum să identifici produsele false în doar 30 de secunde! Ține minte numărul 3 și nu vei mai fi păcălit niciodată!

Cum să identifici produsele false în doar 30 de secunde! Ține minte numărul 3 și nu vei mai fi păcălit niciodată!

Falsificatorii se îmbunătățesc pe zi ce trece și devin tot mai buni la realizarea produselor-replici ale designerilor faimoși.

Aceste copii ale produselor reale arată, se simt și se vând la fel de bine ca brand-urile de lux.

Cumpărătorii sunt înșelați când vine vorba de banii din propriul lor buzunar, bani pe care i-au obținut din greu, muncind pe brânci, și sunt „păcăliți” să cumpere replici ale produselor originale.

Dar de aceea suntem astăzi aici, pentru a te ajuta să oprești falsificatorii să te păcălească.

Dacă ai de gând să cumperi în curând un articol de lux, îți vom arăta ce indicii ar trebui să cauți pe etichetele, în designul produselor, în cusăturile lor și așa mai departe.

Aceste indicii te vor ajuta să descoperi cu mai multă ușurință ce produse sunt originale și ce produse sunt reale, cât ai clipi!

Citește mai jos și descoperă cum să recunoști produsele originale de cele false în nu mai puțin de 30 de secunde!

Falsificatorii s-ar putea perfecționa în copierea ambalajelor, a designului și a felului în care se simte produsul, însă e vorba de micile detalii aici, căci ele sunt cele care fac diferența între produsele reale și cele false.

De exemplu, trebuie să știi la ce cusături de pe gențile de mână Luis Vuitton să te uiți pentru a-ți da seama dacă sunt originale, și la efectul de hologramă al cardurilor de autenticitate Chanel, care sunt evidente pe produsele false.

Prețul ar trebui să se potrivească și cu autenticitatea, însă sună prea bine pentru a fi adevărat, iar din păcate, realitatea din ziua de azi nu se potrivește cu acest scenariu.

Citește și:   Trist, dar adevărat: inventatori care au fost uciși de propriile lor invenții!

Așa că, dacă nu vrei să fii înșelat asupra prețului și să scoți mai mulți bani din buzunar pe un produs fals, urmărește indiciile subtile care îți spun cum să deosebești produsele false de cele adevărate, în numai 30 de secunde.

În video-ul de mai jos, vei vedea cum curelele de la Chanel pot fi distinse de produsele fake sau cum etichetele interioare și încuietorile de pe gențile Chanel îți pot spune dacă ele sunt false sau adevărate.

Piața de astăzi este aproape inundată de copii duplicate ale produselor de marcă; indiferent dacă este vorba de articole de îmbrăcăminte sau de genți ori încălțăminte, ele arată aproape identic, și din acest motiv, poate fi dificil să deosebești între ele.

Iată câteva sfaturi utile care te vor învăța cum să alegi articolul original și despre care sperăm că te vor împiedica să cumperi o replică:

1. Atenția la detalii

Un brand original întotdeauna acordă atenție la detaliile produsului înainte de a-l scoate pe piață. Nu vei vedea fire alte sau imperfecțiuni ori defecte ale produsului.

Chiar și cusăturile lor sunt perfect aliniate. Și dacă oricare dintre aceste lucruri sunt necorespunzătoare, ori există defecte evidente, produsele sunt false.

NOTĂ: Toate gențile de mână originale sunt realizate manual, deci dacă vânzătorul spune că este un defect manufactural …. niciodată să nu îl crezi sau să cumperi produsul!

Citește și:   Ieşi în evidenţă folosind unul dintre aceste 8 feluri de a purta o eşarfă!

2. Încuietoarele, nasturii și fermoarele

Chiar și lucrurile mărunte precum fermoarul, încuietoarele, clemele de metal, nasturii, etc, au nevoie de atenția ta.

Și ele reflectă autenticitatea produsului. Verifică întotdeauna dacă numele brand-ului este tipărit pe ele.

3. Materialul

Orice brand folosește materiale moi și fine, de înaltă calitate, cu excepția faptului dacă este vorba de piele sau altceva. Astfel de produse își mențin întotdeauna calitatea, spre deosebire de cele false.

4. Originea mărcii

Este foarte important să cunoaștem detalii minore despre fundalul mărcii pe care îți dorești să o achiziționezi, cum ar fi originea acesteia, ortografia, modelul, fonturile și alte asemenea.

În general, la produsele false, poți identifica aceste erori comune.

5. Numărul de serie

Numărul de serie joacă un rol important în identificarea produselor reale.

O etichetă cu numărul de serie al mărcii este sigilată și atașată într-un mod special, ceea ce face imposibilă îndepărtarea fără deteriorarea acesteia.

Pe de altă parte, în produsele false, etichetele sunt folosite pentru lipirea cu adeziv pe suprafață, care se poate separa ușor.

6. Ambalarea

Un brand scump oferă servicii de ambalare de înaltă calitate. Produsele originale vin mereu în cutia care împarte același nume de marcă.

Dacă îl primești într-o cutie obișnuită, cu siguranță produsul este defect.

Click pe video pentru mai multe detalii!

În video-ul de mai sus, vei descoperi alte trucuri care te vor ajuta să îți dai seama cum să deosebești un produs fals de cel original, în mai puțin de 30 de secunde!

loading...
Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din Modă

Sus