Connect with us

Și-au PIERDUT BANII pe nimic! Uite care sunt cele mai mari DEZASTRE ale cumpărăturilor online!

Modă

Și-au PIERDUT BANII pe nimic! Uite care sunt cele mai mari DEZASTRE ale cumpărăturilor online!

Și-au PIERDUT BANII pe nimic! Uite care sunt cele mai mari DEZASTRE ale cumpărăturilor online!

Toate femeile adoră să îşi cumpere haine, mai ales acum când au posibilitatea de a o face în mediul online, unde nu trebuie să se deplaseze pentru a face rost de cele mai noi modele de haine. Am putea aduce pentru lumea cumpărăturilor online atât argumente, cât şi contraargumente, mai ales că experienţele multor oameni au fost împărtăşite.

Partea bună a posibilităţii de a cumpăra totul în mediul online este aceea că ai ocazia să o faci în timp ce eşti cocoţată în vârful patului, eventual cu un pahar de vin în mână, la orice oră. De asemenea, ai posibilitatea de a viziona mai multe modele din magazine diferite, şi poţi să treci în revistă destul de repede preţurile şi diferenţele dintre ele. După toate acestea, hainele îţi vin la uşă, şi asta înseamnă că nu trebuie să faci un efort foarte mare pentru a face rost de ele.

Partea proastă a cumpărăturilor online este faptul că nu ştii niciodată ceea ce vei primi, dacă produsele pe care le-ai comandat sunt cele care îţi şi ajung acasă, şi dacă mărimile pe care le-ai comandat ţi se vor potrivi. Una dintre cele mai grave probleme este strict legată de faptul că produsele pe care le-ai comandat nu sunt la calitatea la care te aşteptai.

Astfel de situaţii au reieşit foarte des în cazul persoanelor care au văzut unele dintre cele mai frumoase haine, în special rochii de seară, şi care nu doar că au fost dezamăgite de ceea ce au primit, dar au fost total consternate de ceea ce au văzut în cutia respectivă! Umilinţa şi pierderea banilor, în cazul în care produsul nu este returnabil, sunt doar câteva dintre elementele care duc la ceea ce se numeşte un dezastru al cumpărăturilor online.

Citește și:   10 concepții GREȘITE care te fac să ai o garderobă lipsită de BUN GUST

Foarte multe dintre femei nu au putut să creadă faptul că în loc să primească rochia preţioasă pe care au comandat-o şi pe care au plătit bani frumoşi, au primit o bucată de material ieftin şi prost lucrat, care nu li se potriveşte deloc aşa cum şi-ar fi imaginat. Multe dintre acestea probabil că au avut o cădere nervoasă, dar nu înainte de a face o poză pentru a împărtăşi toată experienţă neplăcută cu oamenii din comunitatea online.

Din fericire pentru noi, reţele de socializare ne dau ocazia de a împărtăşi absolut orice experienţă cu oamenii din întreaga lume, fie că este plăcută, fie că este neplăcută, printr-un singur click. Din fericire, persoanele care au ajuns să plătească pentru cele mai proaste rochii, ne pot avertiza în legătură cu acest aspect, şi pot face în aşa fel încât să nu trecem şi noi prin acelaşi lucru.

Tocmai în acest fel s-a născut această compilaţie de imagini în care femeile au arătat cât de riscantă poate fi lumea cumpărăturilor online, şi cât de tare ne pot înşela toate site-urile care ne prezintă haine frumoase şi ieftine. Dacă pentru tine comoditatea nu este foarte importantă, probabil că cea mai bună alegere este să mergi în magazin, unde poţi să probezi şi să simţi materialul cât timp doreşti.

Mai ales atunci când vine vorba despre o rochie preţioasă de seară, ar fi mult mai indicat să încerci să o cauţi într-un magazin, pentru că în felul acesta îţi vei da seama dacă merită să investeşti acea sumă de bani, sau nu. De altfel, dacă îţi place modelul, poţi oricând să o ajustezi, în cazul în care nu îţi vine foarte bine.

Citește și:   9 trucuri pentru a arăta mereu bine cu bani puțini!

Unele femei au recunoscut faptul că au pierdut bani frumoşi din cauza faptului că au ales să rişte şi să comande haine online, chiar dacă s-au gândit că poate nu vor păţi acelaşi lucru pe care l-au păţit şi altele înaintea lor. Iată că acest risc a dus la unele dintre cele mai amuzante imagini, care au strâns milioane de vizualizări, pentru că oamenilor le place foarte tare să facă haz de necaz.

Poate că aceste imagini te vor inspira să nu mai ai încredere în site-urile de haine care îţi prezintă produsele într-un mod amăgitor, tocmai pentru a te face să adaugi când mai multe produse în coş. Nu uita să verifici ce au spus alţii despre produsele pe care le-au comandat de pe acelaşi site, pentru că în acest fel îţi poţi face o impresie destul de bună în ceea ce priveşte calitatea serviciilor lor.

De asemenea, încearcă să ai grijă în ceea ce priveşte datele persoanle pe care le dai, mai ales dacă asta implică numărul de card şi adresa ta de acasă, pentru că nu ştii niciodată cine aduna aceste informaţii.

Pentru cele mai amuzante exemple de eşecuri în lumea cumpărăturilor online, click aici:

Probabil că tendinţa femeilor este de a strânge cât mai multe haine în garderoba, aşa că aceste eşecuri nu le vor opri să cumpere haine, dar poate această atenţionare le va face să aibă mai multă grijă în ceea ce priveşte site-urile pe care le frecventează.

loading...
Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Mai multe din Modă

Sus