Connect with us

VIDEO – Plângând, un bărbat a aruncat un obiect la gunoi, în aeroport, și apoi a plecat rapid. Doi tineri s-au apropiat de tomberon

Motivație

VIDEO – Plângând, un bărbat a aruncat un obiect la gunoi, în aeroport, și apoi a plecat rapid. Doi tineri s-au apropiat de tomberon

VIDEO – Plângând, un bărbat a aruncat un obiect la gunoi, în aeroport, și apoi a plecat rapid. Doi tineri s-au apropiat de tomberon

Plângând, un bărbat a aruncat un obiect la gunoi, în aeroport, și apoi a plecat rapid. Doi tineri s-au apropiat de tomberon și au fost șocați. Ce se afla acolo – VIDEO

Întâmplarea a avut loc la aeroport, unde Amarri Hernandezși iubitul ei urmau să se îmbarce pentru cursa cu destinația Pittsburgh. Călătoria lor părea să decurgă normal, însă un incident care a avut loc la aeroport le-a atras atenția celor doi. Ce au văzut i-a inspirat să facă un gest impresionant.

Cei doi au observat un bărbat foarte supărat, după ce agenții de securitate îi interziseseră să ia cu el în avion un obiect care însemna foarte mult pentru el.

Vizibil supărat, omul a acceptat în cele din urmă să se îmbarce fără respectivul obiect și l-a aruncat la gunoi.

Amarri și iubitul ei s-au apropiat de coșul de gunoi și au scos obiectul de acolo. I-au făzut o poză și au postat-o pe facebook. Ce s-a întâmplat apoi puteți vedea în materialul video de mai jos:

Este timpul pentru a ne aminti că trecutul este bântuit de ororile care nu ar dori nimic mai mult decât să rupă o gaură în spaţiu-timp continuu, să ajungă peste decenii şi să-ţi cuprindă sufletul. Combinaţia simplă a fotografiilor alb-negru şi strălucirea generală a strămoşilor noştri creează o reţeta pentru nebunie neîncetată. Nu e de mirare că doar privindu-le te trec fiorii. Sunt încărcate de emoţie şi în acelaşi timp mister.

Citește și:   Paharul cu apa și stresul

Fotografiile sunt cea mai relevanţă dovadă că acele lucuri, oameni, sau întâmplări imortalizate au existat cu adevărat şi oricât de îngrozitoare sunt, nu fac decât să arate realitatea.

Nu de puţine ori ne-am întrebat care sunt începuturile unor stranii fenomene paranormale sau ale unor obiecte care erau folosite cu decenii în urmă şi cum au fost create sau pentru ce. Nu există un răspuns clar, însă dacă priveşti imaginile îţi vei contura o altfel de perspectiva a trecutului.

Oamenii se confruntă şi în prezent cu fenomene paranormale, însă, ele au existat mereu. La fel ca acum unii credeau în demonii şi în faptul că te pot poseda. Se practică exorcismul încă de atunci folosindu-se aceleaşi practici. Lucrurile bizare sunt în preajma noastră mereu, însă ritmul alert de zi cu zi nu ne lasă de multe ori să ne oprim şi să fim mai atenţi. Poate e mai bine aşa, deoarece sunt oameni mai slabi de îngeri care nu ar suporta să ia parte la astfel de fenomene extraordinare.

Citește și:   Te consideri o femeie puternica? 10 lucruri pe care o femeie puternica nu le va tolera de la nimeni, NICIODATA!

Nu vorbim doar despre spirite, ci şi despre obiecte care aveau ca scop torturarea celor nelegiuiţi. Desigur că judecata de multe ori nu era una dreapta, însă, chiar şi aşa erau condamnaţi la cele mai atroce practici. Odată ce vezi imaginile îţi va fi uşor să îţi dai seama care era sarcina fiecărui obiect şi cum se folosea.

Nu sunt puţine poveştile de groază care în mod normal fac subiectul celor mai terifiante filme horror, dar care au loc în viaţă de zi cu zi. Există spirite sau suflete care nu au părăsit lumea celor vii şi care ne sunt aproape mereu.

Nu sunt puţini cei care au trecut prin momente înfricoşătoare din cauza spiritelor care căutau răzbunare, şi nu sunt puţini nici cei care susţin că au fost salvaţi de sufletele celor dragi care nu mai trăiesc pe pământ. În continuare îţi prezint o mărturie a unei femei care a trecut prin cel mai greu moment al vieţii, după ce a fost atacă de un spirit care voia să îi facă rău.

loading...
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din Motivație

Sus