Connect with us

Nu-ți bate joc de o femeie …

Stil de viață

Nu-ți bate joc de o femeie …

Nu-ți bate joc de o femeie …

Dacă îţi acordă prea multă atenţie. Simte-te norocos pentru că te iubeşte atât de mult încât nu vrea ca altcineva să-i ia locul în inima ta. Atunci când plânge pentru tine, nu este slabă, te consideră demn de lacrimile ei.

Atunci când este geloasă, nu este nesigură, pur şi simplu nu vrea să vadă altă femeie în braţele tale. dacă îşi cere iertare, chiar dacă nu a fost vina ei, nu îi e teamă să te piardă, pur şi simplu considera că relaţia voastră merită încă o şansă şi nu vrea ca altcineva să fie în inima ta.

Nu vă bateţi joc de cei dragi pentru că nu ştiţi niciodată când inima lor va înceta să bată şi nu aveţi de ales decât să spuneţi la revedere. Lecţia pe care am învăţat-o: dacă eşti destul de norocos să găseşti acea persoană care să te facă să iubeşti mai mult decât ţi-ai imaginat vreodată, trataza fiecare zi ca şi cum ar fi ultima.

Preţuieşte fiecare moment. Ţine-i aproape de inimă tga pentru că într-o zi s-ar putea să realizezi că ai pierdut un diamant în timp ce erai prea ocupat să colecţionezi toate pietrele…

Iată un exemplu:

Un băiat o cere pe iubita lui în căsătorie…
Faţă: Spune-mi, pe cine iubeşti cel mai mult pe lumea asta?
Băiatul: Pe tine, bineînţeles!
Faţă: Ce însemn eu pentru tine?
Băiatul s-a gândit un moment, s-a uitat adânc în ochii ei şi a spus:
„Eşti partea care a lipsit inimii mele”.

Aceasta a zâmbit şi a acceptat să fie soţia lui. După nuntă, cuplul a avut o viaţă dulce şi fericită pentru o vreme. Totuşi, tânărul cuplu a început să se îndepărteze din cauza programului ocupat şi a grijilor nesfârşite din viaţa de zi cu zi.

Citește și:   8 Ilustrații care îți arată cât de bine este să locuiești SINGUR! O să iubești numărul 2

Viaţa lor a devenit din ce în ce mai dificilă, iar provocările realităţii crude au început să le distrugă visurile şi dragostea. Cei doi au început să aibă din ce în ce mai multe certuri, iar relaţia era din ce în ce mai rece.

Într-o zi, după o ceartă, fata a fugit de acasă. De pe partea opusă a străzii, a strigat „Nu mă mai iubeşti!”.

Băiatul i-a urât imaturitatea şi, din simplu impuls, a strigat „Poate! A fost o greşeală să fim împreună! Nu ai fost niciodată partea care a lipsit inimii mele!”

Dintr-o dată, aceasta a tăcut şi a stat acolo pentru mult timp. A regretat ce a spus, dar cuvintele spune nu pot fi luate înapoi. Cu lacrimi în ochi, aceasta a mers acasă, şi-a împachetat lucrurile şi înainte să plece, i-a lăsat soţului un bilet:

„Dacă nu sunt partea care îţi lipseşti, lasă-mă să plec şi să găsesc pe cineva care să mă iubească cu adevărat. Este mai puţin dureros aşa. Cel mai bine ar fi să ne despărţim şi să ne căutăm parteneri noi.”

După cinci ani…

Băiatul nu s-a recăsătorit niciodată, dar a încercat să afle câte ceva despre viaţa ei, fără ca ea să ştie. Fata părăsise ţara şi îşi trăia visul. Începuse să regrete că nu a luptat pentru ea, că nu a încercat să o aducă înapoi.

În nopţile întunecoase şi singuratice, acesta aprindea o ţigară şi simţea cum îl durea inima. Nu putea să recunoască faptul că îi era extrem de dor de ea.

Într-o zi, s-au întâlnit total întâmplător, la aeroport. El mergea într-o călătorie de afaceri. A văzut-o, stătea pur şi simplu singură, cu doar o uşă de securitate care să îi separe. fata a zâmbit la el cu blândeţe.

Citește și:   Te-ai întrebat vreodată dacă ai relația perfectă? Iată cum arată dragostea adevărată!

Băiatul: Ce faci?
Fata: Sunt bine. Tu ce faci? Ai găsit partea inimii tale care lipseşte?
Băiatul: Nu.
Faţă: Voi zbura la New York cu următorul avion.
Băiatul: Eu mă întorc în două săptămâni. Dă-mi un telefon atunci când te întorci, îmi ştii numărul, nu s-a schimbat nimic.

Cu zâmbetul pe faţă, aceasta i-a zâmbit şi şi-a luat la revedere.

„La revedere…”
În aceeaşi seară, băiatul a auzit de un accident al unui avion care mergea către New York. S-a interesat despre ea şi a aflat ce era mai rău. Fata a murit. În miezul nopţii, a aprins altă ţigară şi, că mai înainte, a simţit cum îl doare inima.

A ştiut, în sfârşit, că ea era ceea ce lipsea din inima pe care şi-a sfărâmat-o singur!

„Uneori, oamenii spun lucruri la furie…”

99% dintre frustrările noastre se răsfrâng asupra celor dragi şi chiar dacă ne dorim să gândim de două ori înainte să spunem ceva şi să acţionăm cu grijă, nu ajungem să facem aşa. Asta se întâmplă în fiecare zu, iar mulţi dintre noi nu se pot controla.

Încearcă să nu îi mai răneşti pe cei dragi, pentru că un singur moment de furie poate însemna o viaţă întreagă de pedeapsă.

Pentru mai multe poveşti de dragoste, click aici:

Eu m-am străduit să scriu un articol interesant, dacă ai ajuns până aici îmi confirmi asta, dar oferă un LIKE şi un SHARE ca să îl vadă şi prietenii tăi!

loading...
Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din Stil de viață

Sus