Connect with us

Prețul pe care cel mai frumos copil din lume trebuie să îl plătească

Celebritati

Prețul pe care cel mai frumos copil din lume trebuie să îl plătească

Prețul pe care cel mai frumos copil din lume trebuie să îl plătească

La doar 10 ani, Thylane Lena-Rose Blondeau a devenit primul model în vârstă de 10 ani care a apărut într-un pictorial al prestigioasei reviste Vogue Franța. Cu această ocazie, a și fost numită „cea mai frumoasă fetiță din lume”.

Și-a început cariera în modelling pe când avea doar cinci ani. Încă de atunci, toți cei care s-au îndrăgostit de chipul ei angelic, dar cu trăsături atât de bine definite, au comparat-o cu Brigitte Bardot, cea care a fost protagonista de pe coperta revistei Elle la vârsta de 15 ani, notează The Sun.

Pe la 10 ani, Tylane se afla în mijlocul unui scandal, fiind acuzată că e mult prea ”sexuală” la o vârstă atât de fragedă, într-un pictorial pentru Vogue. Ei bine, acum are 16 ani și e o adevărată domnișoară, liberă să se exprime așa cum dorește și să-și trăiască viața cum știe mai bine. Și chiar o face! Tylane e îndrăgostită de modă și face orice pentru a trăi în acest mediu. Zilele trecute, ea a onorat invitația de a se prezenta la New York Fashion Week, numărându-se printre invitații de valoare, precum Nicole Kidman, Naomi Watts sau Catherine Zeta-Jones.

Așezată în primele rânduri la prezentarea de modă Michael Kors, Tylane s-a făcut din nou remarcată grație frumuseții sale, deloc alterată de creștere sau de trecerea timpului. Fără doar și poate, adolescenta Tylane este la fel de frumoasă și spectaculoasă precum era la șase ani, atunci când cucerea titlu de ”cea mai frumoasă fetiță din lume”. Îmbrăcată în creațiile designerului Michael Kors, Tylane a făcut senzație cu apariția ei la această prezentare de modă.

Citește și:   10 actori care au recurs la fapte NEBUNEȘTI doar pentru un singur ROL! E GREU DE CREZUT ce a fost în stare să facă actorul care l-a interpretat pe JOKER!

În prezent, Tylane este model pentru IMG, brand ambasador pentru L`Oreal și, de curând, fața parfumului creat de designerul francez Lolita Lempicka. Anul acesta, Tylane a urcat și pe podium, defilând pentru Dolce & GABBANA, alături de alți adolescenți celebri precum Zendaya, Lucky Blue Smith și Presley Gerber.

Într-un interviu recent, Thylane Blondeau a declarat că îşi doreşte să joace în filme, idolul ei fiind actriţa americană Angelina Jolie. „Ea este modelul meu în ceea ce priveşte actoria. Dacă aş putea juca alături de cineva, cu siguranţă ea ar fi acea persoană“, a declarat tânăra, citată de The Sun.

În spatele acestei povești frumoase stă adevărul crud la care nu ne gândim în mod deliberat.

A fi o femeie frumoasă cere sacrificii și devine mai greu să te integrezi în societate. Pare paradoxal? Toată lumea îți zâmbește și te admiră pentru cum arăți în exterior, însă pentru un om nu este suficient. Avem un suflet, simțim, vrem să fim apreciați și pentru ceea ce suntem în interior, dar de multe ori nu se întâmplă acest lucru pentru femeile frumoase pentru că sunt considerate niște păpuși.

Ca să demonstrezi contrariul este o luptă constantă în viața de zi cu zi pentru a arăta că nu ești numai atât. De multe ori ți se pune o etichetă și ai nevoie de multă ambiție și muncă pentru a ajunge unde ți-ai propus.

Citește și:   7 modalități prin care îți poți impresiona invitații de la cină prin ceva extrem de SIMPLU de realizat

Constant bărbații din viața unei femei frumoase vor ceva de la ea și o privesc ca pe un obiect, iar acest obstacol devine greu de depășit pentru că nu mai înțelegi cine este sincer și cine nu. Persoanele care le înconjoară cu precădere cele masculine au întotdeauna interse ascunse. Fie că vor să le aibă, fie că vor să fie asociate cu imaginea lor, fie că sunt doar vampiri energetici.

De fiecare dată trebuie să fie cu un pas înaintea tuturor pentru a suferi mai puțin și pentru a înțelege cu adevărat relațiile inter-umane pe care le au pe parcursul vieții.

Tot timpul așteptările și pretențiile sunt mai mari iar criticile de asemenea. De multe ori criticile aprige afectează emoțional și cu toate astea nu încetează să apară. Atunci când comit o greșală, celelalte 10 bune se anulează efectiv și pare un infinit loop. Să fi un om frumos nu constă numai în aspectul fizic și culmea este că persoanele frumoase vor avea mai mult de furcă în a demonstra că și în interior sunt la fel ca pe exterior.

Pentru a înțelege mai multe urmăriți acest videoclip:

loading...
Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din Celebritati

Sus