Connect with us

10 lucruri stupid de satisfăcătoare pe care și le doresc femeile în momentele intime

Relații

10 lucruri stupid de satisfăcătoare pe care și le doresc femeile în momentele intime

10 lucruri stupid de satisfăcătoare pe care și le doresc femeile în momentele intime

Fiecare persoană are gusturi diferite atunci când vine vorba despre momentele intime, dar unele lucruri sunt universale. Dacă îţi doreşti ca partenera ta să te adore, poţi începe de aici. Iată ce îşi doresc femeile:

1. Un partener care să investească şi în plăcerea lor – o femeie nu este o mână, o lanternă sau pur şi simplu un obiect. Nu îi folosi corpul doar pentru plăcerea ta ca apoi să asumi că și ea s-a simţit bine, pentru că nu aşa funcţionează lucrurile.

Un partener bun depunde efort în mod egal. Nu vrei să fii persoana care abandonează proiectul în mijlocul semestrului, doar pentru a te întoarce la final şi a te bucura de nota mare.

2. O minte liniştită atunci când vine vorba despre protecţie – pregăteşte-te şi gândeşte-te că vei avea nevoie de protecţie atunci când urmează să te vezi cu o femeie. Nicio femeie nu trebuie să se simtă presată să facă nimic din ce nu îşi doreşte.

O femeie care ştie ce este bine pentru ea nu va accepta niciodată relaţiile intime neprotejate, mai ales dacă nu te cunoaşte.

3. Plăcere – relaţiile intime nu trebuie să se termine cu plăcere doar pentru bărbaţi. Dacă te gândeşti că vei fi prea extenuat la final, asigură-te că ai avut girja de ea. Nu este chiar atât de greu.

Citește și:   Dacă ai 5 din aceste 10 semne, înseamnă că ai o tulburare OBSESIV-COMPULSIVĂ!

Nu ţi-ar plăcea să ştii că eşti cel care are mereu grijă de partenera lui?

4. Comunicarea – există momente în care vorbele nu îşi au locul, dar un partener care întreabă dacă îţi doreşti ceva în special este foarte apreciat. Nu primeşti puncte în plus dacă ajungi la final fără să scoţi un cuvânt.

5. Un pat curat – este destul de greu pentru o femeie să se bucure de momentul în sine dacă lenjeria nu este proaspătă, iar camera nu este curată. Până la urmă, de ce ar face-o?

6. Un încărcător disponibil – oamenii sunt lipiţi de telefoanele mobile, aşa că vei face impresie foarte bună dacă îi vei oferi un încărcător. În acest fel o faci să se simtă în siguranţă pentru că ştie că vrei să fie capabilă să ia mereu legătura cu cineva.

7. Preludiu – momentul intim nu este o cursă către linia de sosire. Poţi să nu te grăbeşti şi să te bucuri de fiecare moment. Puţină răbdare te va duce departe. Mai mult, dacă femeia se simte bine, atunci nu te va uita atât de uşor.

Citește și:   14 studenți de la Hogwarts care s-au schimbat ca prin MAGIE! Garantat nu îi mai recunoști!

8. Fără şosete – se pare că femeilor nu le plac şosetele în momentele intime. Este prea ciudat să vezi o persoană complet dezbrăcată, dar care poartă şosete. Până la urmă, ce ai de ascuns?

9. Aşteptări realistice – unii bărbaţi au impresia că partenera lor este un fel de super eroina în dormitor şi că aşa trebuie să fie. Totuşi, în viaţa reală există mulţi factori care influenţează starea unei persoane şi disponibilitatea către momentele intime.

În cazul în care celelalte puncte sunt bifate, totul va fi mult mai uşor pentru tine, fie că este vorba despre o aventură sau despre o relaţie serioasă. Nu este atât de greu, iar astfel de situaţii nu presupun prea mult efort, ci doar puţină implicare.

Pentru mai multe detalii, click aici:

Eu m-am străduit să scriu un articol interesant, dacă ai ajuns până aici îmi confirmi asta, dar oferă un LIKE şi un SHARE ca să îl vadă şi prietenii tăi!

loading...
Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din Relații

Sus