Connect with us

10 moduri prin care îți dai seama că un băiat te place. GARANTAT

Relații

10 moduri prin care îți dai seama că un băiat te place. GARANTAT

10 moduri prin care îți dai seama că un băiat te place. GARANTAT

Dacă îți place de un bărbat, dar nu știi dacă simte același lucru, cel mai bine este să încerci să îți dai seama dacă este interesat de tine și nu există ideea asta doar în capul tău, înainte de a face vreun pas. Uite câteva lucruri la care trebuie să fii atentă pentru a-ți da seama dacă te place sau nu.

1. Urmăriți limbajul corpului său

Puteți spune multe despre ceea ce gândește și simte cineva doar dacă urmărește cu atenție limbajul corpului. De fapt, iată ceva pe care majoritatea femeilor nu-și dau seama – în timp ce femeile au mai mult de 50 de semne diferite ale limbajului corporal că sunt interesate de un tip … băieții au doar 10 .

Deci ce înseamnă asta pentru tine? Înseamnă că poți să-ți dai seama foarte ușor dacă e interesat sau nu doar urmărind câteva semne cheie! Tot ce trebuie să faceți este să știți ce căutați.
Unul dintre cele mai comune semne este că te privește foarte mult.

Vreau să spun, ca o mulțime. Dacă îl prindeți ridicându-i sprâncenele când se uită la tine (de obicei durează doar o fracțiune de secundă), atunci acesta este un semn uriaș pe care îl interesează.

Dacă vă uită mult la ochi sau dacă face o mulțime de contact vizual, este un semn. De asemenea, dacă se apleacă spre tine sau se poziționează aproape de tine, e un semn important. Vrei să știi dacă este subconștient interesat?

Urmăriți-i mâinile, picioarele și picioarele. Dacă sunt îndreptate sau îndreptate spre dvs., vă vor spune multe despre ceea ce este cu adevărat interesat.

Când te-a văzut prima dată, se miră? Se îndreaptă o cravată, sau-și fixează cămașa sau își curețe părul? Destul de mort pe semn că se gândește la apariția lui în timp ce sunteți aproape – pentru că vrea să-l găsiți atractiv.

Urmăriți și pozițiile sale de ședere. Barbatii care stau cu picioare deschise sau cu mainile pe solduri incearca sa impresioneze – si de obicei sunt interesati de femeia cu care vorbesc.

2. Contact cu ochii!

Contactul cu ochii este unul dintre cele mai importante lucruri de observat despre un tip . Mulți tipi vor încerca să te privească în secret când crede că nu te uiți – așa că dacă îl prindi când te uiți la el, e un semn bun! Mai mulți tipi siguri și încrezători vor face și vor ține contactele cu ochii. E adevarat.

Dacă vrei să testezi dacă e atras de tine, încearcă asta: Uită-te peste fața lui timp de 3 până la 4 secunde (nu-l face ciudat și țineți-l prea mult!) Și apoi aruncați o privire. După o secundă, priviți-l înapoi – dacă are contact vizual cu voi, el este cu siguranță interesat.

Citește și:   Acești bărbați merită o MEDALIE pentru ce au reușit să facă pentru IUBITELE lor! Privește atent numărul 8!

Dacă se uită spre gura ta, e foarte interesat. Cu toate acestea, dacă întrerupe contactul vizual și se uită departe, probabil că nu este în tine.

Dacă îl prindeți să privească la stânga, apoi să privească drept în față, apoi să priviți drept – felicitări, este foarte atras de tine. Dar ai grijă – nu confundă reticența unui tip timid de a avea contact cu ochii unui tip dezinteresat.

Dacă el este timid dar atras, el va continua să se uite peste tine, trebuie doar să așteptați și să vedeți dacă o face.

Să spunem că este în jurul tău și al altor persoane și face o glumă. Chiar dacă toată lumea râde, ochii lui încă vor clipi spre tine pentru a verifica dacă râzi – asta e un semn pe care vrea să te impresioneze!

3. Ascultă cu grijă  când vorbește despre tine

Deci ce fac majoritatea baietilor atunci cand ii plac o fata? Despre ce vorbesc majoritatea?

E destul de simplu – vorbesc despre ei înșiși. Mulți băieți simt că trebuie să se dovedească unei femei pe care o interesează, așa că vor începe să se laude (sau să se umilească) despre ei înșiși în timpul conversației.

O modalitate bună de a vedea cât de interesat este în tine este să te uiți la limbajul corpului în timpul conversației. Încercați să spuneți ceva încet. Se apleacă să te audă? Grozav! Stă mai aproape de tine după ce se sprijină sau se retrage de la tine?

Urmărind cum se poziționează el însuși în timpul conversației, vă va ajuta să dezvăluiți cât de interesat este să fiți cu voi.

4. Urmăriți modul în care se simte contactul cu corpul

Ajungeți la altcineva și a fi atins este o modalitate foarte importantă de a măsura cât de interesat și de cât de intim vrea să fie cu dvs. – și un mod minunat de a-și da seama cum se simte este să privești cum reacționează să te atingă și să te atingă de tine.

Băieții care sunt interesați vor găsi, în general, scuze pentru a vă atinge – cum ar fi să vă atingeți de mână atunci când râde, sau să vă spălați piciorul cu el, fără să-l mutați sau chiar să vă îmbrățișați pentru cele mai scurte motive.

Apoi, urmăriți ce se întâmplă atunci când îl atingeți. Dacă vă spălați ușor mâna pe gât sau o țineți cu brațul ușor cu mâna – se îndepărtează? Își îndepărtează mâna de la a ta dacă îl atingi? Sau se mută pentru a rămâne în contact cu corpul tău?

Iată un lucru de reținut – dacă este de obicei o persoană timidă, s-ar putea sări puțin când îl atingi. Asta nu înseamnă că nu te place – continuă să-l urmărești pentru a vedea adevărul.

Citește și:   10 semne că cea mai bună prietenă a ta NU ESTE ceea ce pare! Mai poți avea încredere în ea știind toate astea?

5. El te tratează diferit?

Când un tip este interesat de tine, ar putea să se comporte diferit față de tine, mai ales într-un grup. Dacă începe să acționeze „protectiv” spre tine, ca să te apropii mai mult de tine în orice aranjament de ședere sau să-ți pui brațul în spatele scaunului, este un semn că el este interesat.

O tactică interesantă pe care unii tipi o ia este să înceapă să flirteze cu alte fete atunci când acestea sunt de fapt interesate de tine. Un tip va face acest lucru atunci când vrea să vă vadă reacția la flirtul cu alte femei – ca să vă poată spune dacă vă place.

Este destul de ușor să observi această tactică deși – priviți-l când flirtează cu o altă fată. Dacă continuă să încerce să vă strecoare cu ochii pentru a vă verifica răspunsul, puteți avea în mod rezonabil încrederea că o face pentru a obține o reacție din partea dvs.

Încearcă să te duci la baie sau să iei ceva din afară, apoi vezi dacă poți găsi un punct de observație ascuns pentru al privi. Dacă se oprește să flirteze cu ea când pleci din cameră, e un dăunător mort că încearcă doar să vadă ce vei face.

6. Este interesat de lucrurile care îți plac?

Mai ales dacă el nu a mai făcut niciodată interes în ele!

Căutați-l să înceapă să se intereseze de lucruri precum o trupă în care vă aflați sau o emisiune de televiziune care vă place. Dacă începe să vorbească despre cum o trupă care vă place este în oraș în viitorul apropiat – el încearcă să vă dea ceva ce vă place! El este interesat de tine!

Fiți atenți mai ales dacă ceva ce i-ați adus în atenție devine lucrul lui preferat. De exemplu, să spunem că i-ați spus să vă uitați la o emisiune de televiziune pentru că vă place. Dacă devine noul său lucru preferat, șansele sunt că el este interesat de tine.

7. Se uită nervos în jurul tău?

Râde nervos ori de câte ori ești aproape? Are palme transpirate când ești împreună? Ce-ar fi – respira adanc? Are frică? Se uită foarte repede când vezi că te privește? Toate acestea sunt semne puternice că a fost atras de tine.

Băieții nu sunt nervoși în jurul femeilor care nu îi interesează (de cele mai multe ori), așa că dacă e nervos în jurul tău, e un lucru bun. Înseamnă probabil că e îngrijorat să-ți facă o impresie bună pentru a te atrage și pe el.

loading...
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din Relații

Sus