Connect with us

10 semne secrete care demonstrează că un bărbat te vrea

Relații

10 semne secrete care demonstrează că un bărbat te vrea

10 semne secrete care demonstrează că un bărbat te vrea

Cum să înţelegi limbajul trupului? Oare te place cu adevărat sau este doar politicos şi te consideră o amică? Bărbaţii sunt greu de citit de cele mai multe ori, aşa că cele zece semne de mai jos s-ar putea să te ajute să îţi dai seama dacă te doreşte:

1. Se aranjează atunci când te vede – l-ai observat aranjându-şi părul, ajustându-şi cravata sau pantalonii atunci când te vede? Dacă răspunsul este da, atunci te poţi asigura de faptul că îi pasă de imaginea lui atunci când eşti în preajmă, iar acesta este un semn clar de interes.

2. Adoptă o poziţie mândră şi dreapta atunci când treci pe lângă el – când un băiat place o fată, acesta va vrea să se facă remarcat în faţa ei, iar primul lucru pe care îl face în acest sens este este stea drept şi mândru în faţa ei.

Nu se poate abţine, vrea doar să se asigure că vezi cât este de mare şi de înalt!

3. Zâmbete largi – un zâmbet mare şi sincer este mereu un semn care atestă că te place. Urmăreşte zâmbetul şi mai mare, ca atunci când te întâlneşte întâmplător, pentru că acesta atestă că este încântat să te vadă!

Citește și:   Modele de unghii care te vor face să te ÎNDRĂGOSTEȘTI de manichiura FRENCH

4. Contactul vizual – dacă este atras de tine, atunci s-ar putea să-l suprinzi frecvent uitându-se fix la tine. Probabil că ştii deja că un contact vizual puternic în timpul unei conversaţii este un semn bun, dar şi faptul că se mai holbează din când în când.

5. Stă mereu cu faţa la tine – dacă eşti într-un grup din care face şi el parte, urmăreşte care este direcția în care îşi are trupul îndreptat. Dacă este interesat de tine, acesta va sta mereu cu faţa la tine, chiar şi atunci când vorbeşte cu altcineva.

6. Contactul fizic accidental – o atingere gentilă pe braţ, o mică mângâiere timidă atunci când trece pe lângă tine, toate acestea sunt semne că te vrea mai aproape de el.

7. Privirea stăruitoare – se uită mereu la tine atunci când părăseşte camera? Poate să fie doar o privire rapidă, dar dacă face asta, atunci acest tip este sigur interesat de tine!

8. Te copiază – atunci când un bărbat place o femeie, acesta va începe, în mod incotrolabil, să îi imite mişcările. Dacă tu te aşezi, el se va aşeza, dara tu râzi şi el va râde. Este ceva ce facem cu toţii atunci când avem sentimente pentru cineva, aşa că fii atentă la aceste detalii.

Citește și:   Aceasta este ziua în care se presupune că partenerul tău va începe să te înșele!

9. Îşi exagerează comportamentul ca să-ţi atragă atenţia – dacă te place şi vrea să îţi atragă atenţia, atunci s-ar putea să observi că exagerează în unele privinţe, atunci când este în preajma ta. îşi va ridica vocea, va râde tare şi se va asigura că opinia lui este auzită.

Se va asigura în toate modurile posibile că îl vei observa.

10. Urmăreşte-i picioarele – deşi s-ar putea să sune ciudat, este adevărat, dacă nu este interesat, atunci picioarele lui nu vor fi îndreptate către tine, dacă este interesat de tine, atunci vor fi. Este simplu!

Data viitoare când te întâlneşti cu el, urmăreşte acest detaliu şi vei observa cine te place!

Pentru mai multe exemple, click aici:

Eu m-am străduit să scriu un articol interesant, dacă ai ajuns până aici îmi confirmi asta, dar oferă un LIKE şi un SHARE ca să îl vadă şi prietenii tăi!

loading...
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din Relații

Sus