Connect with us

10 tipologii de bărbați de care trebuie să ne ferim cu orice preț

Relații

10 tipologii de bărbați de care trebuie să ne ferim cu orice preț

10 tipologii de bărbați de care trebuie să ne ferim cu orice preț

Mamele noastre ne-au spus mereu să stăm departe de băieţii răi, dar, uneori, avem nevoie de mai multe indicii decât un sfat. Nimeni nu este perfect, dar aceştia sunt tipii de care chiar trebuie să te fereşti!

Iată care sunt câteva dintre tipologiile de care trebuie să te fereşti:

1. Tipul care tocmai a ieşit dintr-o relaţie – toată lumea are nevoie de spaţiu după ce a ieşit dintr-o relaţie. Altfel, poţi ajunge tipa pe care o foloseşte ca să treacă peste fosta şi nimeni nu vrea asta.

Un moment de respiro după o relaţie te ajută să vezi lucrurile mai clar şi să înveţi din greşeli, iar o relaţie cu altcineva s-ar putea să îi facă să repete aceste greşeli.

2. Tipul care este mereu în relaţii – acesta este tipul care are mereu o relaţie sau îşi dă întâlniri constant, dar nimic nu rezistă mai mult de o lună.

Oamenii care sar constat de la o relaţie la alta nu se pot concentra să îşi îmbunătăţească defectele, iar aceştia iubesc doar senzaţia de dragoste în loc să îşi construiască o fundaţie solidă a relaţiei cu tine.

Citește și:   Top 10 cele mai AGRESIVE și IMPREVIZIBILE rase de câini din lume! Iată care sunt rasele interzise prin lege!

3. Tipul foarte impulsiv – acest tip exagerează, începe certuri şi se enervează foarte uşor. Evitaţi bărbaţii cu temperament agresiv – este destul de stresant să îi suporţi în situaţii sociale şi durează puţin până se întorc împotriva ta.

Acesta poate avea tendinţe abuzive sau este nerăbdător şi imatur – oricum ar fi, nu-l mai căuta!

4. Băiatul lui mama – nu este nimic greşit în a avea o relaţie apropiată cu familia ta şi dacă un bărbat îşi iubeşte şi îşi adoră mama este un semn că te va respecta şi adoră şi pe tine.

Totuşi, există o situaţie în care eşti prea apropiat, mai ales atunci când este într-o relaţie. Dacă mama lui este subiectul principal al conversaţiei mereu, sau te compară mereu cu ea, nu este un semn bun!

Pentru mai multe exemple, click aici:

Eu m-am străduit să scriu un articol interesant, dacă ai ajuns până aici îmi confirmi asta, dar oferă un LIKE şi un SHARE ca să îl vadă şi prietenii tăi!

loading...
Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din Relații

Sus