Connect with us

10 tipuri de îmbrățișări care dezvăluie cât de mult te dorește. Femeile se dau în vânt după numărul 3!

Relații

10 tipuri de îmbrățișări care dezvăluie cât de mult te dorește. Femeile se dau în vânt după numărul 3!

10 tipuri de îmbrățișări care dezvăluie cât de mult te dorește. Femeile se dau în vânt după numărul 3!

Fetele se simt mult mai în siguranţă atunci când băieţii le ţin în braţe. Simt că nu este nimic mai bun decât atunci când le ţin aproape. Totuşi, există câteva genuri de îmbrăţişări pe care fiecare femeie şi-o doreşte de la iubitul ei.

Iată care sunt câteva dintre acestea:

1. Ţine-mă strâns – aceasta este acel gen de îmbrăţişare în care simţi că oasele ţi se rup, dar vrei mai mult.

2. Mi-a fost dor de tine – una dintre îmbrăţişările preferate ale fetelor, în special atunci când ai o relaţie la distanţă. Te face să simţi că recuperezi tot timpul pierdut într-o îmbrăţişare şi că merită tot sacrificiul.

3. Nu-mi da drumul niciodată – genul de îmbrăţişare care te ajută atunci când tocmai v-aţi certat şi când cuvintele nu îşi mai au sensul. Această îmbrăţişare va rezolva absolut totul. Tot ce trebuie să faci este să îţi pui braţele în jurul ei cât de gentil poţi.

Tot ce va vrea să faceţi este să staţi aşa pentru o eternitate.

4. Totul este sau va fi bine – atunci când a avut o zi proastă, tot ce vrei este acest gen de îmbrăţişare. Oricât de dure ar fi lucrurile, dacă o iei în braţe, va uita tot şi se va simţi minunat.

Citește și:   12 poziții de autosatisfacere care demonstrează că nu ai nevoie de un partener pentru plăcere

5. Nu îţi pot arăta prea multă afecţiune acum, dar însemni totul pentru mine – această îmbrăţişare intervine atunci când sunteţi înconjuraţi de mulţi oameni, una rapidă care să o facă să se simtă confortabil. Este un semn care o ajută să simtă că aparţine unui cuplu.

6. Sărut şi piruetă în aer – o îmbrăţişare care reprezintă practic fantezia fiecărei femei, mai ales dacă este în public. Este momentul acela special care o face să se simtă specială. Se aseamănă unei scene romantice de film, iar femeile chiar îşi doresc aşa ceva!

7. O îmbrăţişare surpriză – am văzut asta de cel puţin o mie de ori în filme şi toate fetele vor aşa ceva. Fetelor le plac surprizele, indiferent de cât de mult neagă asta, indiferent de cât de nerăbdătoare sunt atunci când vine vorba despre cadouri.

Există lucruri pe care vrem să le ştim, dar atunci când lucrează cu spatele la tine, va aprecia dacă o îmbrăţişezi de la spate, o tragi aproape de tine şi îi oferi o îmbrăţişare apăsată şi caldă.

Citește și:   Dacă iubitul tău face aceste 6 lucruri, înseamnă că nu te respectă deloc – Fii atentă la numărul 5!

8. Te doresc – genul de atingere pe care trebuie să o oferi unei fete, în special la începutul relaţiei. Nu doar că poate fi considerată o formă de preludiu, dar te face să te simţi extrem de aproape de ea.

9. Căldura unei îmbrăţişări de după amor – după momentele intime, femeile îşi doresc să o îmbrăţişezi strâns şi să adoarmă în braţele tale. Acest lucru este unul dintre cele mai frumoase lucruri pe care le poate face un iubit.

10. Mi-e dor de tine şi în somn – atunci când dormiţi, încearcă să o iei în braţe. Chiar dacă nu este trează, ştie că tu eşti cel care o protejează şi nimic nu îi va face rău în acele momente.

Pentru mai multe detalii, click aici:

Eu m-am străduit să scriu un articol interesant, dacă ai ajuns până aici îmi confirmi asta, dar oferă un LIKE şi un SHARE ca să îl vadă şi prietenii tăi!

loading...
Continuați lectura
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din Relații

Sus