Connect with us

13 semne prin care partenerul îți arată că tu ești aleasa inimii lui

Relații

13 semne prin care partenerul îți arată că tu ești aleasa inimii lui

13 semne prin care partenerul îți arată că tu ești aleasa inimii lui

Când vine vorba de partenerul tău, acesta s-ar putea să nu se priceapă la a-ți arăta că este serios în privința ta sau că este de părere că tu ești aleasa lui.

Dar, după cum bine se spune, faptele vorbesc mai mult decât cuvintele, și există întotdeauna posibilitatea ca partenerul să îți arate semne și indicii despre cât de importantă ești pentru el.

Aceste semne și indicii sunt ușor de observat dacă știi cum să te uiți după ele.

Comportamentul unui bărbat față de tine se poate schimba atunci când se îndrăgostește de tine. Îi va păsa mai mult și va rămâne lângă tine mereu.

Dar uneori, aceste sugestii nu sunt ușor de văzut, deoarece ar putea părea ca un comportament natural, iar nu unul special.

Iată mai jos o listă cu semne care-ți spun dacă partenerul crede că tu ești aleasa inimii sale!

1. Cuvintele sale includ „noi”, iar nu „tu și cu mine”

Dacă partenerul pe care îl ai acum te vrea pe termen lung și își plănuiește viitorul cu tine, înseamnă că și prezentul lui te include.

Îl vei observa dacă folosește cuvântul „noi” în timp ce discutați împreună despre diverse lucruri, sau atunci când vorbește altcuiva despre voi și planurile voastre.

2. Nu va ezita să te prezinte prietenilor săi

Pentru un bărbat, prietenii înseamnă mai mult decât ți-ai putea imagina, iar dacă te prezintă lor, nu face decât să arate cât de importantă ești pentru el.

3. Îți tratează prietenii în același mod

Când un tip te place, tot ceea ce îți aparține ție va fi la fel de important și pentru el. Dacă se poartă cu prietenii tăi ca și când ar fi ai lui, atunci sigur se gândește că tu ești aleasa.

Citește și:   6 semne că ești într-o relație toxică și cum le poți schimba

4. Vorbește din inimă

Când un bărbat este interesat de tine, nu se va gândi niciodată din timp la ce să îți spună. Este suficient de confortabil cu sine și cu tine, pentru a-ți arăta adevăratele lui gânduri.

5. Îți arată partea lui vulnerabilă

Crede-ne pe cuvânt, un bărbat nu-și arată niciodată partea sensibilă și emoțională în fața cuiva în care nu are complet încredere.

Dacă partenerul tău nu este speriat de gândul de a-și arăta emoțiile în fața ta, atunci înseamnă că te consideră deja casa lui.

6. Deseori vorbește despre slăbiciunile sale

Așa cum am mai spus, afișarea vulnerabilităților este un mare lucru pentru un bărbat. Dacă el te place suficient de mult și te vrea în viața lui, îți va spune despre tot ceea ce îl frământă sau îl sperie.

7. Face diverse lucruri pentru a-ți păstra zâmbetul pe buze

Atunci când un bărbat iubește cu adevărat, nu va lăsa acea persoană să rămână nefericită. El face întotdeauna orice este necesar pentru a-i aduce zâmbetul pe buze.

Dacă l-ai găsit vreodată așteptându-te cu ciocolata ta preferată, înseamnă că te consideră aleasa lui.

8. Nu face lista obiectivelor fără tine

Nu își va pregăti niciodată o listă de scopuri sau țeluri fără tine. Dacă te vrea în centrul universului său, lista obiectivelor sale va include toate locurile pe care vrea să le vadă cu tine.

9. Nu vei observa că-și pierde interesul pentru tine

Citește și:   10 motive pentru care produsele coreene de îngrijire a pielii fac furori în întreaga lume

Chiar dacă vorbiți ore în șir, este posibil să vezi că nu și-a pierdut interesul în a discuta cu tine nici chiar dacă ați petrecut câteva ore bune împreună.

Puteți discuta oricât de multe sau de puține despre orice și oricine.

10. Îți adoptă căile

Nu face lucruri doar pentru că ție îți plac, ci pentru că vrea să îți arate că ești importantă pentru el.

11. Va rămâne alături de tine atunci când te simți rău

Crampele menstruale sunt un ghimpe în coastă, și chiar dacă dispoziția ta se va schimba de la o clipă la alta, el va fi alături de tine și va face tot ce îi stă în puteri pentru a-ți îmbunătăți starea de spirit.

12. Te găsește mereu superbă

Când un bărbat te iubește și te consideră aleasa lui, va găsi că ești frumoasă în toate ipostazele tale.

Nu contează dacă porți pijamale sau o rochie mulată, te va iubi în mod egal, în ambele feluri.

13. Continuă să încerce și să rămână alături de tine

Toată lumea trece prin dispoziții proaste și etape dificile, la fel cum toate relațiile sunt încercate de provocări și dificultăți.

Dar dacă el alege să rămână alături de tine și să continue să încerce, să depășească toate obstacolele, atunci este clar îndrăgostit de tine și te consideră aleasa inimii sale.

Click pe video pentru mai multe detalii!

Eu m-am străduit să scriu un articol interesant, dacă ai ajuns până aici îmi confirmi asta, dar da un LIKE şi un SHARE ca să îl vadă şi prietenii tăi!

loading...
Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Mai multe din Relații

Sus