Connect with us

4 cuvinte care vor face orice bărbat să îți cadă la picioare

Relații

4 cuvinte care vor face orice bărbat să îți cadă la picioare

4 cuvinte care vor face orice bărbat să îți cadă la picioare

Dragostea este răbdătoare, este blândă, este frustrantă. Femeile singure înţeleg cel mai bine asta: perioada pe care o foloseşti în căutarea sufletului pereche este destul de dură, dar ca să faci un bărbat să se îndrăgostească de tine nu trebuie să te schimbi.

Nu trebuie să citeşti toate cărţile de specialitate, să îţi schimbi înfăţişarea sau să îţi pierzi speranţa. Îl poţi face să se îndrăgostească de tine mai uşor decât crezi şi totul începe cu aceste patru cuvinte.

Bineînţeles, poate suna ca o afirmaţie îndrăzneaţă pentru că ne este greu să credem că doar patru cuvinte pot debloca inima unui bărbat şi îl pot face să se îndrăgostească de tine. Dacă ar fi fost atât de uşor, organizatorii de nunţi ar fi fost miliardari.

Totuşi, atunci când înţelegi eficacitatea acestor cuvinte, nu mai par atât de puerile. Aşadar, care sunt, mai exact, aceste patru cuvinte?

Sunt „Te iubesc foarte mult?”. Nu. Sunt „Te doresc foarte mult?”. Nu. Sunt „Tocmai am gătit cina?”. Nici măcar, dar destul de aproape.

Nu te îngrijora, cuvintele de mai sus fac un bărbat să se simtă mai bine. Cu toţii ne dorim să fim iubiţi şi doriţi, iar mâncarea este mereu un plus. Totuşi, toate aceste expresii vin cu un anumit grad de obligativitate care le preia din putere.

Poate că se vor simţi traşi pe sfoară. Poate că simt că trebuie să îţi dea ceva înapoi, iar asta îi poate face să nu se simtă în largul lor. Poate că vor ajunge să presupună că până şi un mic dejun sau o cină gătită de tine înseamnă că tu îţi doreşti ceva pe termen lung.

Citește și:   10 tipuri de FEMEI pe care bărbații nu le SUPORTĂ! Numărul 8 este greu de evitat!

Îi poate face să se gândească la faptul că tu deja te vezi cu o rochie albă de mireasă, înconjurată de toată familia şi de toţi prietenii. Aşadar, aceste cuvinte pot dăuna emoţiilor pozitive şi relaţiei voastre.

Cum rămâne cu fraza „te respect foarte tare?”. Ei bine, bărbaţii îşi doresc cu adevărat să audă asta, dar nu are acelaşi efect de la o potenţială iubită. Până şi o colegă de la muncă îi poate spune că îl admiră şi că îl respectă şi nu ar avea un efect foarte mare.

Cuvintele acestea exprimă ceva mai adânc, ceva care îl va face să te iubească mai mult. Reprezintă ceva opus unei ameninţări. Deci, despre ce vorbim? Cuvintele pe care trebuie să i le spui unui bărbat pentru a-l face să îţi cadă la picioare este „Am încredere în tine”.

Atunci când îi spui unui bărbat că ai încredere în el îl loveşti cu un glonţ fermecat, iar această frază îl poate face să se îndrăgostească de tine. Poate că ştii asta deja, dar nu ai idee de ce această frază este atât de puternică.

Totul se rezumă la asta: atunci când îi spui unui bărbat că ai încredere în el, ceea ce îi spui este că „îi validezi realitatea”, iar asta înseamnă că realizezi că realitatea lui este diferită de a ta.

Citește și:   Asta spune forma buzelor tale despre senzualitatea ta. Tu ce formă ai?

Îl validezi ca şi lider, îi respecţi integritatea, îi oferi locul pe tron şi îi spui „sunt deschisă la lumea ta, fă ce consideri cu legătura dintre noi”. Dacă faci asta, îl eliberezi de presiune, dar îl inviţi să fie o fiinţă umană mai bună.

Gândeşte-te la tine însăţi pentru un minut. Atunci când oamenii au încredere în tine, îţi vine natural să le validezi încrederea. Dacă cineva consideră că eşti de încredere, atunci chiar vei fi de încredere.

Când oamenii te pun într-o lumină bună, nu te poţi abţine să străluceşti, nu vrei în mod organic să îi dezamăgeşti.

Nu toate femeile văd asta. Fraza „nu mai există bărbaţi buni” este pe buzele multor femei singure. Acestea trebuie să se gândească la bărbaţii pe care vor să îi întâlnească. Dacă găseşti ratat după ratat, probabil că nu cauţi la locul potrivit.

Poate că e vremea să schimbi locul, iar în acest sens, această expresie – am încredere în tine- este pe atât de puternică pe cât eşti tu. Profită de ea!

Pentru mai multe exemple, click aici:

Eu m-am străduit să scriu un articol interesant, dacă ai ajuns până aici îmi confirmi asta, dar oferă un LIKE şi un SHARE ca să îl vadă şi prietenii tăi!

loading...
Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din Relații

Sus