Connect with us

4 subiecte pe care trebuie neapărat să le eviți în pat dacă mai vrei să ai relație

Relații

4 subiecte pe care trebuie neapărat să le eviți în pat dacă mai vrei să ai relație

4 subiecte pe care trebuie neapărat să le eviți în pat dacă mai vrei să ai relație

Relaţiile intime nu sunt definite atât de uşor. Acestea încep cu flirturi şi sugestii, sunt dezlănţuite în timpul preludiului şi culminează într-un mod extraordinar, lăsând cuplul expus şi emoţional.

Această vulnerabilitate ne face să vorbim despre ceva atunci când suntem în pat, dar iată care sunt patru subiecte despre care nu trebuie să discuţi niciodată în pat cu cineva:

1. Foşti parteneri – acest subiect nu trebuie să apară niciodată în pat sau după relaţiile intime. De ce? Pentru că într-un moment atât de intim şi de vulnerabil nimeni nu vrea să ştie că un fost partener te-a satisfăcut mai mult sau mai puţin, ce făcea, ce nu făcea, sau ce ar fi trebuit să facă în comparaţie.

Comparaţiile sunt îngrozitoare, aşa că nu trebuie să aduci vorba despre foştii iubiţi sau iubite. Nu vrei să strici momentul prin gelozie sau orgoliu rănit.

2. Performanţa negativă – cuplurile trebuie să îşi îmbunătăţească performanța şi comunicarea în ceea ce priveşte viaţa lor intimă şi să nu se sfiască să facă asta. Dar, şi există mereu un dar, acest exerciţiu nu ar trebui făcut în dormitor, imediat după.

Citește și:   16 dintre cele mai LONGEVIVE cupluri de la Hollywood care ne arată că iubirea poate fi veșnică

Acest moment este foarte delicat în care nimeni nu are nevoie de critici sau de sfaturi. Acest subiect trebuie adresat într-un mediu mult mai puţin intim, unde ambii parteneri sunt mai puţin vulnerabili şi mai deschişi către astfel de comunicare.

Altfel, ar putea aduce cu sine o discuţie sau un episod unde cineva va fi rănit.

3. Comentarii negative despre imaginea fizică – opreşte-te şi gândeşte-te pentru un moment: Amândoi sunteţi goi, aţi văzut multe detalii legate de corpul celuilalt şi aţi împărtăşit intimitate maximă. Nu este deloc momentul potrivit să îi spui partenerului tău că s-a cam îngrăşat.

Dacă nu vrei ca partenerul tău să te urască, nu este cazul să îi faci partenerului observaţie în astfel de cazuri.

4. Logodnă/ căsătorie/ copii – oare nu este un subiect cam ciudat? Dacă aducem în discuţie aceste subiecte, partenerul se poate gândi că vrei să profiţi de vulnerabilitatea lui pentru a le întinde o capcană şi se va simţi atacat.

Este un subiect despre care nu ar trebui să discutaţi la prima întâlnire, dar nici atunci când nu aveţi haine pe voi. Poate fi o conversaţie destinată unui mediu mai puţin intim, cu o cafea sau o băutură implicată.

Citește și:   11 cupluri de la Hollywood care și-au dus POVESTEA DE DRAGOSTE dincolo de scenariu

Extra: să nu spui niciodată te iubesc pentru prima oară – uneori, după o emoţie atât de intensă şi puternică, unul dintre parteneri poate simţi impulsul de a spune aceste două cuvinte care poate schimba toată relaţia.

De ce nu este o idee bună? Pentru că, deşi poate să-ţi scape, adrenalina care vă înconjoară poate să te grăbească să o spui, fără să o simţi cu adevărat. Mai mult, cealaltă persoană poate să o interpreteze ca pe un impuls, nu ca pe un gest sincer.

Este în regulă să îi spui asta unei persoane care te-a mai auzit spunând-o, dar nu este o idee bună să o spui pentru prima dată.

Pentru mai multe detalii, click aici:

Eu m-am străduit să scriu un articol interesant, dacă ai ajuns până aici îmi confirmi asta, dar oferă un LIKE şi un SHARE ca să îl vadă şi prietenii tăi!

loading...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe din Relații

Sus