Connect with us

5 diferențe între un partener și un suflet pereche! Recunoști numărul 2?

Relații

5 diferențe între un partener și un suflet pereche! Recunoști numărul 2?

5 diferențe între un partener și un suflet pereche! Recunoști numărul 2?

Există multe prejudecăţi în ceea ce priveşte termenul de suflet pereche şi partener. Un suflet pereche este acela care intră în viaţa ta pentru a te învăţa ce înseamnă dragostea.

Te face o persoană mai bună, îţi împinge limitele şi te poate face să transcenzi către o altă stare a conştientei. Pe de cealaltă parte, un partener este o persoană care îţi conferă companie, în care ai încredere şi de care depinzi în timpul vieţii.

Foarte puţini au şansa reală de a se întâlni cu cineva care să îndeplinească toate aceste cerinţe de mai sus. În timp ce un suflet pereche pare idealistic, oamenii nu se pot mulţumi pentru o viaţă întreagă doar cu misticism.

Iată care sunt câteva dintre cele mai mari diferenţe atunci când vine vorba despre sufletul pereche şi partener:

1. Un suflet pereche îţi dă o lecţie în viaţa – sufletul pereche poate intra în viaţa ta mascat ca un prieten, un membru al familiei sau un iubit sau o iubită. Aceştia îţi pot oferi o pasiune şi o dorinţă de care ai nevoie în viaţă pentru a învăţa ceva.

O dată ce sarcina şi ghidarea sunt complete, un suflet pereche iese din viaţa ta, de cele mai multe ori, lăsând un mare gol în inimă.

Un partener de viaţă are interese similare legate de viaţa ta. Acea persoană te încurajează, este stâlpul puterii şi suportului de care ai nevoie pentru a-ţi asuma riscuri.

Spre deosebire de sufletul pereche, un partener de viaţă rămâne lângă tine, indiferent de obstacolele şi provocările pe care vi le oferă viaţa. Partenerii de viaţa sunt conectaţi emoţional şi spiritual fără noţiune egocentriste.

2. Există diferenţe enorme în conexiunile sufletului – sufletele pereche au o conexiuna adâncă la nivel conştient şi inconştient. Aceştia lovesc orgoliul şi creează rumoare.

Citește și:   8 ilustrații care îți arată cum era viața înainte și după căsătorie

Relaţiile sunt intense şi pline de tranziţii. Aceste experienţe superbe se termină, de obicei, cu cel puţin o inimă rănită. Sufletele pereche îşi aduc lecţiile karmice care necesită completare în această reîncarnare.

Partenerii de viaţă ajung într-un moment în care există iubirea de sine şi acceptarea. Nu mai ai nevoie să îţi împlineşti o goliciune care nu poate fi explicată. Partenerul său partenera ta ţi se alătura cu o experienţă similară. Ajungeţi să vă cunoaşteţi pentru o conexiune lungă.

„Scopul unui suflet pereche este să te zdruncine, să îţi distrugă orgoliul puţin, să îţi arate care sunt obstacolele şi dependențele, să îţi frângă inima ca să între lumină nouă, să te facă atât de disperat şi lipsit de control încât vei simţi nevoia să îţi schimbi viaţa.”

3. Există o atracţie care merge mai departe de timp – atunci când îţi cunoşti sufletul pereche, te vei simţi ca şi cum îl cunoşti de o veşnicie. Vă înţelegeţi şi aveţi gânduri similare. Copilăria voastră are povesti similare.

Aici începe intensitatea din sufletele voastre pereche. Există o lege nescrisă care va face să vă atrageţi că doi magneţi. Aceste relaţii pot fi haotice şi distructive, mai ales că există nivele prin care vă asemănaţi: obiceiurile şi defectele.

Totuşi, partenerii de viaţă vin din zone şi medii diferite. Diferenţa măreşte conexiunea emoţională. Vreţi să ştiţi mai multe şi să învăţaţi unul de la altul. Te simţi bine în prezenţa lor, şi asta se transformă într-o prietenie care este profundă şi de lungă durată.

Dragostea creşte pe zi ce trece.

Citește și:   Cum se poate schimba o relație de-a lungul timpului în 13 ilustrații comice

4. Un suflet pereche te cunoaşte intuitiv – există o conexiune mai mare între gânduri şi sentimente. Vă cunoaşteţi gândurile şi dorinţele. Sufletele pereche nu au nevoie de cuvinte pentru a scoate la suprafaţă ideile şi emoţiile.

Au fost acolo unde ai fost, au simţit ce ai simţit tu şi ştiu cum este să treacă prin ce ai trecut tu.

Partenerii de viaţa sunt atraşi unul de altul în mod fizic şi îşi doresc să înveţe valorile celuilalt. Relaţia este bazată mai mult pe logică şi stimulare intelectuală şi mai puţin pe emoţiile pe care le dictează relaţia cu un suflet pereche.

5. Atunci când ţi-ai cunoscut sufletul pereche, ai avut o mare experienţă de viaţă – aceştia ajung la un anumit moment în viaţa ta, tocmai atunci când ai nevoie de ceva concret. Prin aceste relaţii învăţăm lecţii mari de viaţă.

Dragostea pe care o împărţiţi este plină de obstacole şi foarte intensă. Aceşti doi oameni încearcă să îşi găsească fericirea într-o relaţie care scoate la suprafaţă ce e mai rău şi mai bun din ei.

Relaţia cu un partener de viaţă este uşoară. Începe fără niciun pic de muncă, se conectează prin evenimentele de zi cu zi. Nu există poveşti din trecut său viitor care manipulează uniunea.

Nu există decât prezentul. Acestea se transformă în căsătorii sănătoase pentru că ambele părţi sunt pregătite să creeze o uniune prin care să îşi păstreze identitatea şi autenticitatea.

Pentru mai multe detalii, click aici:

Există foarte multe şanse ca sufletul tău pereche să ajungă şi partenerul tău, există posibilitatea ca relaţia cu partenerul tău să ajungă să aibă o conexiune extrem de intensă şi profundă.

loading...
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din Relații

Sus