Connect with us

5 lucruri pe care sigur i le-a spus fostei despre tine

Relații

5 lucruri pe care sigur i le-a spus fostei despre tine

5 lucruri pe care sigur i le-a spus fostei despre tine

Să recunoaștem: odată ce majoritatea oamenilor se despart de cineva, au tendința de a construi o viață diferită de a acelei persoane.

Merg mai departe. Încep relații noi și tind să își facă noi prieteni din cercul persoanei cu care are o nouă relație, și vice-versa.

Cu toate acestea, există câțiva oameni care încă rămân apropiați de fostele iubiri, în special bărbații. Acești bărbați sunt cei care cred în termenii „să fim în continuare prieteni”.

Există motive pentru care ai început o relație cu acea persoană în primul rând, iar acele motive nu se schimbă după ce te-ai despărțit și mai ales dacă ai iubit cu adevărat acea persoană.

Dar uneori, atunci când rămâi în continuare prieten cu fosta, există posibilitatea de a discuta cu ea despre actuala relație, fie că e pentru că vrei să te lauzi sau vrei să te plângi.

Așadar, dacă vrei să știi ce discută actualul iubit cu fosta lui despre tine, iată mai jos o listă care îți va satisface, cel puțin parțial, curiozitatea!

1. Profesia ta

Este unul dintre primele subiecte de conversație pe care le ai atunci când întâlnești pe cineva nou. Și dacă se întâmplă să ai un job destul de interesant, fii convinsă că partenerul va discuta despre asta cu fosta lui.

Nu este un lucru rău, desigur, dacă nu cumva nu este folosit într-o lumină negativă, dar din fericire, asta nu se întâmplă prea des.

2. Un obicei minuscul pe care îl găsește iritant

Micile obiceiuri proaste tind să fie evidențiate de 100 de ori mai mult atunci când ești într-o relație cu cineva – poate chiar mai mult decât obiceiurile bune.

Citește și:   E cel mai tare truc video! Cum să scapi de firele de păr și de impuritățile rămase pe PERIE în doar câteva secunde. Mai mult ca sigur ai acest produs în casă, dar habar nu aveai că poate să facă asta. E minunat cât de repede dispar!

Sunt șanse ca, dacă partenerul actual a rămas bun prieten cu fosta, să aducă în discuțiile cu ea un obicei prost de-al tău, pe care îl găsește foarte enervant (cum ar fi că îți rozi unghiile).

Sau mai degrabă i s-a plâns fostei cu privire la asta, dar dacă ea este o bună prietenă pentru el, atunci va sublinia imediat un obicei prost de-al lui, doar ca să-i închidă gura.

Crede-ne, dacă femeia este încă prietena lui, atunci îi cunoaște toate obiceiurile prostești, iar dacă el se va plânge că lași prosoapele pe jos atunci când faci duș, își dă ochii peste cap când știe că el mai mereu nu-și spală lenjeria intimă timp de o săptămână.

3. Dacă tu vorbești despre fostul iubit

Ah, da, ipocrizia la cote maxime. Deci pentru el nu este ciudat că el continuă să vorbească în mod regulat cu fosta lui, dar dacă tu aduci în discuție ceva legat de fostul, sprâncenele lui s-au încruntat pe frunte.

Da, bărbații tind să fie destul de ipocriți cu privire la astfel de lucruri și se simt brusc amenințați, chiar dacă ei fac exact același lucru referitor la fosta.

Este prima reacție pe care o ai atunci când auzi un partener vorbind despre fostul – poate încă se mai gândește la el, poate încă îl mai iubește, etc.

Ar trebui să folosești metoda deflectării, și să-i spui că face același lucru, și că nu e mare scofală.

Citește și:   15 lucruri irezistibile făcute de bărbați și care topesc inima fiecărei femei

4. Obiceiurile tale ciudate din dormitor

În timp ce avem tendința de a alerga către prietenii din cercul apropiat pentru a ne lăuda cu privire la calitățile din dormitor ale partenerului, când vine vorba de ciudățenii, este posibil ca fosta să mai fie încă pe lista persoanelor cu care discută diferite obiceiuri intime.

Dar! Spre deosebire de laudele pe care le-ar spune prietenilor, fostei îi va povesti despre un obicei ciudat de-al tău pe care îl găsește interesant, doar ca să afle părerea ei despre asta.

Acest lucru se datorează faptului că ea este deja informată despre felul în care el se comportă în dormitor, și îi va putea oferi un feedback sincer, sau îi va putea spune să fie recunoscător că a găsit pe altcineva care să-l suporte.

5. Nivelul de inteligență

Dacă ești un inginer electric sau lucrezi pentru NASA ori ai mers la Harvard, categoric i-a spus fostei despre asta. De obicei, dacă un bărbat stă de vorbă cu o femeie mai inteligentă decât fosta, simte nevoia să sublinieze acest aspect în fața ei.

E ceva la oamenii deosebit de inteligenți care place tuturor, iar dacă se întâmplă să fii o astfel de femeie, cu siguranță se va lăuda fostei sale cu tine.

Click pe video pentru mai multe detalii!

Eu m-am străduit să scriu un articol interesant, dacă ai ajuns până aici îmi confirmi asta, dar da un LIKE şi un SHARE ca să îl vadă şi prietenii tăi!

loading...
Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Mai multe din Relații

Sus